Etusivu » Kaikki festivaalit » » Baltic Jazz, Taalintehdas

Baltic Jazz, Taalintehdas
05.07.2019 - 07.07.2019

Tietoa festivaalista

Festivaali tarjoaa klassista jazzia ja rokkaavaa bluesia mukavana sekoituksena. Musiikki soi luonnonkauniin Taalintehtaan historiallisessa ruukkimiljöössä. Laaja konserttivalikoima tarjoaa jokaiselle jotakin, niin isoille kuin pienemmillekin!

Tapahtuman luonne

Jazz / Blues Ohjelmaa lapsille Seminaareja, luentoja Myös ilmaistapahtumia VIP-paketteja

Kuvagalleria

Tapahtuman yhteystiedot

Verkkosivut www.balticjazz.com
Sähköposti baltic.jazz@kimitoon.fi
Festivaaliosoite Taalintehdas Katso kohde kartalla
Puhelin +358 44 0790 340
Toimisto Masuunitie 5, FI-25900 Taalintehdas

Festivaali kartalla

Vuotuinen Baltic Jazz festivaali on viihtyisä ja viihteellinen tapaaminen Taalintehtaan historiallisessa ruukkimiljöössä. Baltic Jazz festivaali on klassisen jazzin erilaisten tyylisuuntien kohtaaminen. Se on pohjoismainen, kansainvälisesti huipulla olevien jazzartistien, sekä paikallisten kykyjen tapaaminen, mutta myös veneilijäkansan, mökkiläisten, kesälomanviettäjien ja paikallisten asukkaiden kokoontuminen yhteen yhden heinäkuisen viikonlopun aikana, jolloin kesä on kauneimmillaan.

Yleisökyselyn tulos viime vuoden kesän festivaalin tunnelmasta antoi tulokseksi yli puolelta äänestäjäkunnasta täydet pisteet. Kokonaisuudessaan sai festivaali arvosanan 4,3 skaalan ollessa 1-5. Yleensä palaute oli erittäin positiivista, josta olemme iloisia ja kiitollisia. Tarkoituksemme on nyt yltää ylistyspuheiden tasolle ja ylittää ne suuret odotukset, joita yleisöllämme on.

Baltic Jazz tarjoaa tasapainonen sekoitus klassista jazzia, bluesia sekä rokkia konserttipaikoilla jotka ovat osaa Taalintehtaan ainutlaatuista ympäristöä. Konserttien lisäksi vierailijalla on mahdollisuus käydä esim. stand-up showssa ja kirjailiakeskustelussa. Festivaaliohjelmalla on jopa golfia!

Toivotamme teidät tervetulleiksi ottamaan osaa Baltic Jazz festivaaliin ja sen monipuoliseen, iloisen ja melodisen jazzin tarjontaan meren äärellä.

Jaa tapahtuma

1 / 5

2 / 5

3 / 5

4 / 5

5 / 5
  • Yhteistyössä: