Etusivu » Kaikki festivaalit » » Joroisten Musiikkipäivät

Joroisten Musiikkipäivät
20.07.2018 - 29.07.2018Tietoa festivaalista

Tunnelmalliset kartanot ja kirkot luovat Joroisten Musiikkipäivien konserttien ainutlaatuisen tunnelman. Monipuolinen ohjelma sisältää niin kamarimusiikin helmiä kuin lapsille suunnattuja tapahtumia – unohtamatta alueen tehdashalleissa järjestettäviä rock-konsertteja. Ohjelmaan kuuluu myös oopperakaraoken suomenmestaruuskilpailu.

Tapahtuman luonne

Klassinen musiikki Kamarimusiikki Kursseja Nykytanssi Ohjelmaa lapsille Pop/Rock Solisti- tai yhtyekilpailuja Myös ilmaistapahtumia

Tapahtuman yhteystiedot

Verkkosivut www.joroinenmusicfestival.fi
Sähköposti info (at) joroinenmusicfestival.fi
Puhelin +358 40 7646 990
Toimisto Joroisten Musiikkiyhdistys ry, Mutalantie 2, 79600 Joroinen

Jaa tapahtuma

Joroisten Musiikkipäivät: Oopperakaraoken SM-kilpailut 2018

19.04.2018

Vuonna 2017 lanseerattu Oopperakaraoken suomenmestaruuskilpailu saa jatkoa! Hauska ja jännittävä kilpailu, jossa kauneimmat, hauskimmat tai vaikuttavimmat ooppera-aariat ja musikaalisävelet saavat rennolla tavalla ainutkertaiset tulkintansa.

Oopperakaraoken SM-kilpailut on erityisen riemukas ja viihdyttävä tapahtuma! Tuntemattomuudesta ponnahtaa yllättäviä taitureita, kuten Susan Boyle aikanaan Englannissa. Klassinen musiikki ja viihteellisyys yhdistyvät hienolla tavalla.

Leppävirran Vesileppiksen ravintola Leppäkerttu muuntautuu 24.7. illan ajaksi viihtyisäksi karaokemiljööksi, jossa katsojat voivat nauttia niin esityksistä kuin ravintolan palveluista.

Oopperakaraoken SM-kilpailuun voivat osallistua kaikki halukkaat ooppera-aarioista ja musikaalisävelmistä kiinnostuneet. Levykirjasto sisältää yhteensä toista sataa ooppera-aariaa ja musikaalikappaletta.

Kilpailussa on yksi sarja. Palkinnot jaetaan parhaille seuraavissa kategorioissa:

– Paras esiintyjä
– Suurin yllättäjä
– Paras laulaja
– Yleisön suosikki

 

SM-kilpailujen esikarsinta suoritetaan Espan lavalla 5.6.2018 klo 18 alkaen. Ilmoittautuminen karsintaan viimeistään 10.5.2018 osoitteeseen info@joroinenmusicfestival.fi

Mikäli kilpailija ei voi osallistua esikarsintaan, voi hän lähettää audio/videolinkin osoitteeseen info@joroinenmusicfestival.fi  31.5. 2018 klo 16.00 mennessä.

Kilpailun säännöt ja tarkemmat ohjeet: http://www.joroinenmusicfestival.fi/tapahtumakalenteri/oopperakaraoke-2018-sm/

Joroisten Musiikkipäivät järjestetään 20.-29.7.2018.

www.joroinenmusicfestival.fi

Bavarian Opera Academy (BOA) tuo koelauluesiintymisiin valmentavan Ooppera – workshopin Joroisten Musiikkipäiville

12.04.2018

BOA Workshop on suunnattu jo ammatissa toimiville oopperalaulajille sekä jo pitkällä lauluopinnoissaan oleville nuorille lahjakkuuksille, joilla on potentiaalia kansainvälisen laulajanuran tekemiseen. Kurssin keskeisinä sisältöinä ovat koelauluihin valmistautuminen, sopivan ohjelmiston valinta, esitettävän aarian tekstin sisäistäminen ja ilmaisu. Lisäksi käydään läpi tärkeitä käytännön asioita koelauluihin valmistautumisessa. Kurssin huipentaa koelaulu Tanskan kuninkaallisen oopperan Casting Director, Franziska Kaiserille ja hänen laulajalle antamansa palaute. Bavarian Opera Academy on suomalaisen ooppera-agentin, Kalle Koiso-Kanttilan syksyllä 2017 Saksaan perustama koulutuskeskus, joka järjestää kuukausittain workshoppeja nuorille laulajalahjakkuuksille.

Näiden kurssien tarkoituksena on rakentaa siltaa laulajien ja oopperatalojen välille ja auttaa nuoria laulajia työllistämään itsensä kansainvälisessä oopperamaailmassa. Kaikki kauden 2017/2018 kurssit ovat olleet erittäin suosittuja, minkä vuoksi workshop on päätetty järjestää nyt myös Suomessa.

Bavarian Opera Academyn kurssilaisilla on ollut tähän mennessä mahdollisuus koelaulaa seuraavien oopperatalojen johtajille: Wienin Valtionooppera, Wienin Volksoper, Deutsche Oper am Rhein Düsseldorf, Hannover Staatsoper, Stuttgart Staatsoper, Badisches Staatstheater Karlsruhe, Staatsoper Nürnberg sekä Essenin, Heidelbergin ja Baselin oopperataloille.

 

JOROISTEN WORKSHOPIN SISÄLTÖ:

  • koelauluvalmennus
  • sopivan koelauluohjelman valitseminen
  • roolianalyysi
  • ilmaisu
  • päätöskonsertti/koelaulu

 

OPETTAJA:

Kalle Koiso-Kanttila, Director of the IOA Management & Director of the Bavarian Opera Academy

ILMOITTAUTUMISET KURSSILLE SEKÄ TIEDUSTELUT:

Hakemukset tulee toimittaa osoitteeseen info@joroinenmusicfestival.fi
Kurssille voidaan ottaa vain rajoitettu määrä osallistujia. Paikat jaetaan hyväksyttyjen hakemusten ilmoittautumisjärjestyksessä. Hakemuksen tulee sisältää CV-tiedot, valokuva sekä audio-/video-linkki.

Tiedustelut workshopin sisällöistä: Kalle Koiso-Kanttila, info@opera-audition.com, +49 176 24008199

Joroisten Musiikkipäivät järjestetään 20.-29.7.2018.

www.joroinenmusicfestival.fi

Sopraano Elena Stikhina konsertoi Joroisten Musiikkipäivillä, Leppävirralla 22.7. 2018

23.03.2018

Suomen Kansallisoopperan uudessa Trubaduuri-produktiossa Leonoran roolia laulava venäläissopraano Elena Stikhina esiintyy kevään oopperaesitysten jälkeen seuraavan kerran Suomessa heinäkuussa, Joroisten Musiikkipäivillä.

Elena Stikhinan ja Hans-Otto Ehrtsrömin konsertti on Leppävirran upeassa kirkossa 22.7. klo 15.

Elena Stikhina ura on todellisessa nousukiidossa. Tällä kaudella Stikhina on esiintynyt mm. Bostonin oopperan Tosca-produktion nimiroolissa, Staats Oper Berliinissä La Bohemen Miminä, Deutche Oper Berliinissä Trubaduurin Leonorana sekä useissa produktioissa Pietarin Mariinsky-teatterissa.

Keväällä on edessä Trubaduuri Pariisin Bastillessa sekä Kohtalon voima Dresdenin Semper – oopperassa.

Joroisten Musiikkipäivien esiintyminen on Elena Stikhinan ensimmäinen konsertti Suomessa.

Joroisten Musiikkipäivät järjestetään 20.-29.7.2018.

www.joroinenmusicfestival.fi

1 / 1
  • Yhteistyössä: