Etusivu » Kaikki festivaalit » » Joroisten Musiikkipäivät

Joroisten Musiikkipäivät
24.07.2020 - 02.08.2020Tietoa festivaalista

Tunnelmalliset kartanot ja kirkot luovat Joroisten Musiikkipäivien konserttien ainutlaatuisen tunnelman. Monipuolinen ohjelma sisältää niin kamarimusiikin helmiä kuin lapsille suunnattuja tapahtumia – unohtamatta alueen tehdashalleissa järjestettäviä rock-konsertteja. Ohjelmaan kuuluu myös oopperakaraoken suomenmestaruuskilpailu.

Tapahtuman luonne

Klassinen musiikki Kamarimusiikki Kursseja Nykytanssi Ohjelmaa lapsille Pop/Rock Solisti- tai yhtyekilpailuja Myös ilmaistapahtumia

Kuvagalleria

Tapahtuman yhteystiedot

Verkkosivut www.joroinenmusicfestival.fi
Sähköposti info (at) joroinenmusicfestival.fi
Puhelin +358 40 7646 990
Toimisto Joroisten Musiikkiyhdistys ry, Mutalantie 2, 79600 Joroinen

Jaa tapahtuma

Joroisten Musiikkipäivät kaikkien aikojen yleisöennätykseen

30.07.2019

Sunnuntaina päättynyt 42. Joroisten Musiikkipäivät -festivaali onnistui erinomaisesti. Taiteellinen johtaja Jan Hultin: – Tähän kesään onnistuimme saamaan sopivan yhdistelmän meritoituneita tähtiä sekä kiinnostavia nuoria taiteilijoita. Myös balanssi kahden viikonlopun ja arkipäivien välillä toimi hyvin. Viikonloppupassit ja festivaalipassit tarjosivat hienon mahdollisuuden nähdä useita konsertteja merkittävästi halvemmalla kokonaishinnalla. Näillä tekijöillä yhdessä oli varmasti suuri merkitys hyvään yleisömäärään.

– Konserttien sisällöt ja esitysten korkea taso luovat varmasti pohjaa ja odotuksia myös seuraavan vuoden Musiikkipäivien kysyntään, jatkaa Hultin.

Eniten yleisöä kertyi Karita Mattilan ja Ville Matvejeffin konserttiin Juvan kirkossa, Waltteri Torikan, Savonlinna kvartetin ja Tuula Hällströmin konserttiin Leppävirran kirkossa sekä Andrea Carèn ja Savonlinna Big Bandin Frank Sinatra Tributeen Warkaus-salissa. Myös Joroisten OMA osuuskunnan tarjoama ilmaistapahtuma, päätähtenään Samuli Edelmann ja Orkestra Suora Lähetys, keräsi toistatuhatta katsojaa Joroisten urheilukentälle.

Kävijämäärä nousi kaiken kaikkiaan 7200:een ja maksullisiin tapahtumiin myytiin n. 4700 lippua.

www.joroinenmusicfestival.fi

1 / 3

2 / 3

3 / 3
  • Yhteistyössä: