Etusivu » Kaikki festivaalit » » Kaustinen Folk Music Festival – puskasoitot verkossa

Kaustinen Folk Music Festival – puskasoitot verkossa
09.05.2020 - 27.06.2020

Tietoa festivaalista

Kaustisen kansanmusiikkijuhlat järjestää nyt joka toinen lauantai yhteisen soittohetken verkossa. Puskasoitto tapahtuu aina parittomien viikkojen lauantaisin klo 14 yhteissoittotapahtuman verkossa. Kaustisen kansanmusiikkijuhlat järjestää nyt joka toinen lauantai yhteisen soittohetken verkossa. Seuraavan kerran tapaaminen on lauantaina 9. toukokuuta ja sen jälkeen helluntailauantaina 23. toukokuuta.

Tapahtuman luonne

Folk

Ensimmäinen suuri yhteissoitto oli pääsiäisenä mestaripelimanni Mauno Järvelän johdolla. Silloin avattuun uuteen My Kaustinen -ryhmään on liittynyt jo yli 2500 jäsentä. Nyt lauantaina puskasoittoa johtavat Simo Helkala, Tuomas Vanhalakka ja Maiju Laurila Valkealassa. Soiton lisäksi luvassa on juttelua ja laulua.

Soittoon voi liittyä suoran lähetyksen aikana tai lähetyksen jälkeen, video jää talteen Facebookin My Kaustinen -ryhmään. Nuotit löytyvät aina pari päivää etukäteen tapahtuman sivulta sekä My Kaustinen -ryhmästä Kuvat/Albumit (jpg-kuva) sekä Tiedostot (tulostettavat pdf-tiedostot).

Oman soittohetken voi myös kuvata sekä jakaa videon tai kuvan FB-tapahtumakutsuun tai My Kaustinen -ryhmään muiden iloksi. Osallistua voi myös vaikka Instagramissa. Kaustisen ystävät löytävät toisensa kaikilla somekanavilla parhaiten käyttämällä uusia aihetunnisteita #mykaustinen ja #lauantainpuskasoitto.

Puskasoitto tarkoittaa festivaaleilla sitä, että kuka tahansa voi soittaa yksin, tutulla porukalla tai vieraiden kanssa jossakin rauhallisessa nurkassa.

MY KAUSTINEN
https://www.facebook.com/groups/225082772032329/

Jaa tapahtuma

Muita festivaaleja Näytä kaikki

1 / 2
  • Yhteistyössä: