Etusivu » Kaikki festivaalit » » Korsholman Musiikkijuhlat, Mustasaari/Vaasa

Korsholman Musiikkijuhlat, Mustasaari/Vaasa
25.07.2019 - 01.08.2019

Tietoa festivaalista

Korsholman Musiikkijuhlilla soi vanha ja uusi kamarimusiikki tunnelmallisissa konserttipaikoissa Pohjanmaan upeissa rannikkomaisemissa. Taiteellisena johtajana on vuodesta 2018 alkaen toiminut ruotsalaisviulisti Cecilia Zilliacus. Teemana vuodelle 2019: Sic Vita!

Tapahtuman luonne

Klassinen musiikki Kamarimusiikki Kursseja Nykymusiikki Esteetön pääsy Myös ilmaistapahtumia VIP-paketteja

Tapahtuman yhteystiedot

Verkkosivut www.korsholmmusicfestival.fi
Sähköposti info@korsholmmusicfestival.fi
Festivaaliosoite Koulukatu 31, 65100 Vaasa Katso kohde kartalla
Puhelin +358 6 322 2390
Toimisto Senaatinkatu 1, FI-65170 Vaasa

Festivaali kartalla

Pohjanmaan rannikkoseutu on yksi koko Pohjolan kauneimmista alueista. Alueen kruununa on Suomen ainoa UNESCOn luonnonperintökohde, joka sijaitsee Merenkurkun saaristossa pääasiassa Mustasaaren kunnassa.

Vuodesta 1983 on Korsholman Musiikkijuhlat kutsunut johtavat pohjoismaiset ja kansainväliset taiteilijat esiintymään ainutlaatuisissa konserttiympäristöissä – historiallisissa konserttisaleissa, museoissa, saaristolaistuvissa ja länsirannikolle tyypillisissä ihastuttavissa puukirkoissa. Festivaalin säveltäjävieraina on kuultu vuosien varrella mm. sellaisia nykymusiikin merkkinimiä kuin Alfred Schnittke, Erik Bergman ja Toshi Ichiyanagi, viime vuosina myös nuoremman polven lahjakkuuksia Sebastian Fagerlundista Matthew Whittalliin.

Musiikkijuhlien ohjelmisto ulottuu barokista klassisten kamarimusiikkiteosten kautta nykymusiikkiin. Jazz eri muodoissaan on osa tämän päivän festivaalia. Mestarikurssit ja oppilaskonsertit ovat myös tärkeässä roolissa.

Korsholman Musiikkijuhlien taiteellisina johtajina ovat toimineet Seppo Kimanen (1983), Dmitri Sitkovetski (1984-1993, 2002), Frans Helmerson (1994-2001), John Storgårds (2004-2006), Dima Slobodeniouk (2007, 2009), Marko Ylönen (2003, 2008, 2010-2012) ja Henri Sigfridsson (2013-2017). Uusi taiteellinen johtaja 2018-2020 on ruotsalaisviulisti Cecilia Zilliacus.

Visio: Levittää maakunnassamme kamarimusiikin ilosanomaa yhdessä ympäri maailmaa tulleiden muusikkoystäviemme kanssa.

Missio: Luoda kamarimusiikkielämyksiä kiinnostavissa konserttimiljöissä niin vakiyleisöllemme kuin myös uusille kuulijoille.
Arvot: laatu, luotettavuus, hyvinvointi ja tavoitettavuus.

Jaa tapahtuma

Korsholman Musiikkijuhlat: Elämänkuvat-kirkko-oopperan kantaesitys lähestyy

03.05.2019

Kesäsesonki on todella alkamassa ja Korsholman Musiikkijuhlat on innoissaan siitä, että kesällä Musiikkijuhlien aikana on tulossa jopa kolme kantaesitystä. Avajaiskonsertissa 25.7. kantaesitetään Lotta Wennäkosken teos ZENG, jousiorkesterille, lyömäsoittimille ja nokkahuilulle ja 31.7. Vaasan kirkossa soitetaan toinen uusi teos viululle ja harpulle.

Eilen ja tänään 2 – 3.5. pidetään Olli Kortekankaan säveltämän Elämänkuvat-kirkko-oopperan ensimmäinen suuri harjoitus Vaasassa. Vaasan ja Seinäjoen kaupunginorkesterit ovat kokoontuneet Anna-Maria Helsingin johdolla molempien päivien aikana. Petteri Pitko vahvistaa orkesteria cembalolla. Orkesterit aloittivat klo 10.00 ja illalla 2.5. kuorot harjoittelivat; aikuis- ja lapsikuoro. 3.5. solistit saapuvat Vaasaan ja harjoittelevat päivän aikana. Illalla on suuri yhteisharjoitus. Paikalla on myös säveltäjä Olli Kortekangas. Ensimmäisen päivän harjoitusten jälkeen hän toteaa että harvoin on kolme kuukautta ennen esitystä joku teos ollut niin hyvässä kunnossa. Kapellimestari Anna-Maria Helsing oli yllättynyt siitä että päästiin jo läpi koko teosta näin hyvin sekä orkesterin että kuorojen kanssa. Molemmat odottavat innolla kun päästään yhteisharjoitukseen. Solisteina ovat sopraano Päivi Nisula Mariian roolissa ja baritoni Waltteri Torikka on Maalarin roolissa. Molemmat solistit ovat jo maaliskuusta lähtien harjoitelleet korrepetiittorin Jari Hiekkapellon kanssa. Anton Ylikallio harjoittelevat kuorojen kanssa Vaasassa.

Kirkko-ooppera Elämänkuvat saa kantaesityksensä Korsholman Musiikkijuhlilla 1.8.2019 klo 18 & 21. Olli Kortekangas ja libretisti Pia Perkiö ovat saaneet inspiraationsa Isonkyrön vanhan kirkon maalauksista. Teos on sävelletty Vaasan ja Seinäjoen kaupunginorkestereille, Vaasan oopperakuorolle ja Kuula-opiston lapsikuorolle ESTRADI sekä kahdelle solistille. Ohjauksesta vastaa Ville Saukkonen ja puvuista Taina Relander. Yhteensä on noin 90 henkilöä mukana tuotannossa jonka tuottajana on Korsholman Musiikkijuhlat ry. Musiikkijuhlat järjestää yleisökuljetuksen Vaasasta Isoonkyröön ja oopperan yhteydessä on myynnissä myös oopperaretki, johon sisältyy ruokailu ja opastus. Teoksen päärahoittaja on Suomen Kulttuurirahasto ja teos on omistettu kunnioittaakseen Vaasan Oopperan perustajan Irma Rewellin muistoa.

Korsholman Musiikkijuhlien ohjelmakirja ilmestyy kesäkuussa kolmella kielellä. Kirjassa esitetään kaikki taiteilijat ja konsertit kuvausteksteineen. Ohjelma sisältää noin 30 konserttia ja yleisötilaisuutta, joissa on jotain kaikille aisteille.

Sopraano Päivi Nisula aloitti musiikkiopintonsa Turun konservatoriossa pääaineenaan piano. Hän valmistui Sibelius-Akatemiasta musiikin maisteriksi oopperakoulutuksen linjalta vuonna 1991 ja piti ensikonserttinsa vuonna 1992. Suurelle yleisölle Päivi Nisula tuli tunnetuksi voitettuaan Timo Mustakallio-laulukilpailun vuonna 1989. Oopperalavalla Päivi Nisula debytoi vuonna 1990, ja 1993 hänet valittiin Suomen Oopperaliiton Vuoden oopperasolistiksi.

Suomen Kansallisoopperan solistikuntaan hänet kiinnitettiin vuonna 1993, missä hän on esittänyt kaikki keskeiset mezzosopraanoroolit, joista mainittakoon mm. Don Carloksen Eboli ja Trubaduurin Azucena. Sittemmin Päivi Nisula on vaihtanut äänialaa mezzosopraanosta sopraanoon. Sopraanona hän on laulanut Suomen Kansallisoopperassa mm.Giacomo Puccinin Toscan nimiosan, Harry Kupferin ohjaamassa Parsifalissa Kundryn roolin, Aulis Sallisen punaisen viivan Riikan, Verdin Otellon Desdemonan sekä Joonas Kokkosen Viimeisten Kiusausten Riitan.

Päivi Nisula on ollut mukana kantaesittämässä kolme Olli Kortekankaan oopperaa: Messenius Oulun Kaupunginteatterissa 2005, Isän tyttö Savonlinnassa 2007 sekä Veljeni Vartija Tampereen oopperassa 2018.

Baritoni Waltteri Torikka opiskeli Sibelius-Akatemian kirkkomusiikki- ja lauluosastoilla ja valmistui musiikkimaisteriksi vuonna 2012. Hän on myös opiskellut Kööpenhaminan Kuninkaallisessa Ooppera-akatemialla vuosina 2009-2012, sekä Karlsruhen musiikkikorkeakoulussa vuosina 2008-2009. Torikka on myös osallistunut lukuisiin mestarikursseihin ja opiskellut yksityisesti.

Torikka kiinnitettiin Suomen Kansallisoopperan solistiharjoittelijaksi vuonna 2012 ja on sittemmin laulanut monta keskeistä roolia, sekä kansallisoopperassa että muilla näyttämöillä, kuten Kööpenhaminan Kuninkaallisessa Oopperassa, Den Jyske Opera, Aix-en-Provencen musiikkifestivaalissa, New Generation Opera:ssa ja Opera Verso:ssa. Pohjanmaalla hän on mm. Tunnettu Mannerheim-oopperasta pääroolinhaltijana Ilmajoen Musiikkijuhlilla.

Anna-Maria Helsing aloitti uransa viulistina (diplomeilla Pietarsaaren Konservatoriosta ja Bydgoszcsin Musiikkiakatemialta), kamariorkesterien kapellimestarina, Pietarsaaren Sinfoniettan taiteellisena johtajana ja Wegelius kamarijousien kapellimestarina. Hän on osallistunut mestarikursseihin Jorma Panulan, Vladimir Jurowksin ja John Carewen johdolla. Sibelius Akatemiassa Leif Segerstamin johdolla suoritettujen opintojen jälkeen, Anna-Maria valittiin osallistumaan kansainväliseen Allianz International Conductor’s Academy-kapellimestariakatemiaan, jossa hän opiskeli mm. Esa-Pekka Salosen ja Gustavo Dudamelin johdolla.

Erittäin lyhyenä aikana, Anna-Maria on johtanut kaikkia Suomen ja Ruotsin suuria orkestereita, joista voidaan mainita mm. Radion sinfoniaorkesteri, Helsingin kaupunginorkesteri, Suomen Kansallisoopperan orkesteri, Kungliga Filharmonikerna, Kungliga Hovkapellet ja Göteborgs Symfoniker. Hän on myös johtanut Lontoon Philharmonia Orchestra-orkesteria, Islannin Sinfoniaorkesteria, Norska Radions Symfoniorkesteria, Trondheim Symfoniorkesteria, Odense Symfoniorkesteria, Jenaer Philharmonie-orkesteria, Eestin Kansallissinfoniaorkesteria ym.

Anna-Maria Helsing samaistuu moderniin ja nykyaikaiseen musiikkiin. Viime kauden kohokohdista voidaan mainita debuutit Tanskan Kuninkaallisen oopperan, Göteborgsoperanin, Malmö symfoniorkesterin ja BBC Philharmonic-orkesterin kanssa. 2011 Anna-Maria Helsingistä tuli ensimmäinen kapellimestari joka sai Louis Spohr-palkinnon Seesenissa (Saksa). 1999 hän sai ensimmäisen palkinnon kansainvälisessä International Competition for 20th Century Music for Young Artists-kilpailussa Allianz International Conductor’s Academy Varsovassa.

Korsholman Musiikkijuhlat järjestetään 25.7.-1.8.2019.

www.korsholmmusicfestival.fi

Korsholman Musiikkijuhlat 2019 juhlistaa ELÄMÄÄ!

22.02.2019

Ensi kesänä järjestetään 37. Korsholman Musiikkijuhlat torstaista torstaihin 25.7.–1.8.2019. Vuoden 2019 teema on ”Elämä – Sic vita” ja se kulkee punaisena lankana läpi festivaaliohjelman. Ihmiselo ja sen tapahtumat peilautuvat usein musiikkiin. Säveltäjien ja taiteilijoiden elämänkokemukset ovat kaikkina aikoina itsestäänselvästi tulleet esiin heidän teoksissaan. Musiikki ei ole tässä suhteessa poikkeus. Festivaaliyleisö saakin kuulla tulkintoja ELÄMÄSTÄ.

Viime vuoden aikana on tapahtunut myös Korsholman Musiikkijuhlien taiteellisen johtan, viulisti Cecilia Zilliacuksen elämässä. Viime syksynä hänet nimitettiin professorin virkaan Tukholman Kuninkaalliseen musiikkikorkeakouluun. Kaksi viikkoa sitten Zilliacus voitti Ruotsissa parhaan klassisen musiikin levyn Grammis-palkinnon yhdessä sellisti Kati Raitisen ja pianisti Bengt Forsbergin kanssa tehdystä Amanda Maier -levystä.

Musiikkijuhlilla huomioidaan Armas Järnefeltin 150-vuotisjuhla. Armaksen isä Aleksander toimi kuvernöörinä Vaasassa 1888–1894. Tuona aikana Armas jo opiskeli musiikkia Helsingissä ja Euroopassa. Hänen ensimmäinen sävellyskonserttinsa pidettiin kuitenkin Vaasassa 2.10.1892 ja nyt se uusitaan Musiikkijuhlien konsertissa Vaasan kaupungintalolla 29.7. Ennen konserttia kuulemme kääntäjän ja Tukholman kuninkaallisen oopperan kapellimestarin, Järnefelt-asiantuntija Lasse Zilliacuksen esitelmän säveltäjästä. Esitelmän yhteydessä voi nauttia vaikkapa herkullisen Järnefelt-leivoksen.

Armas Järnefelt sävelsi sinfonisen runoelmansa Korsholma vuonna 1894 Vaasan laulujuhlille. Teos kuullaan tänä keväänä salonkiorkesteriversiona Vaasan kaupungintalolla 4.4. Musiikkijuhlien yhteistyökonsertin Vaasan kaupunginorkesterin kanssa johtaa James Lowe.

Musiikkijuhlien säveltäjävieras 2019 on suomalainen Lotta Wennäkoski, joka on juuri nyt yksi esitetyimpiä suomalaisia säveltäjiä. Wennäkosken musiikkia kuvaillaan lyyriseksi ja leikkisäksi ja merkittävät kansainväliset orkesterit tilaavat häneltä jatkuvasti teoksia. Kevään konsertissa 4.4. kuullaan Wennäkosken teos JONG, jossa Vaasan kaupunginorkesterin solistina nähdään jonglööri Sakari Männistö.

Kesän 2019 Musiikkijuhlille Lotta Wennäkoski säveltää viululle ja harpulle teoksen, jonka kantaesittävät Vaasan kirkossa 31.7. harpisti Stephen Fitzpatrick ja viulisti Cecilia Zilliacus. Avajaiskonsertissa Mustasaaren kirkossa 25.7. kuullaan Wennäkosken Zeng-teoksen kamariorkesteriversion Suomen ensiesitys. Keski-Pohjanmaan Kamariorkesteria johtaa Dalia Stasevska ja solisteina toimivat nokkahuilisti Anna Petrini ja lyömäsoittaja Antti Ohenoja. Festivaalilla kuullaan kahdesti – Munsalan kirkossa 27.7. ja Kristiinankaupungin lukiossa 28.7. – myös teos Istället för vingar pohjalaisrunoilija Eva-Stina Byggmästarin tekstiin. Antti Ohenoja, klarinetisti Heikki Nikula ja kontrabasisti Sampo Lassila säestävät solistina toimivaa mezzosopraano Erica Backia. Festivaalikeskus Culturumissa järjestetään 26.7. lounaskeskustelu, jossa Wennäkoski ja Byggmästar keskustelevat ja useat festivaalitaiteilijat esiintyvät.

Kesäksi taiteellinen johtaja Cecilia Zilliacus on kutsunut Korsholmaan korkean luokan taiteilijoita ympäri Eurooppaa. Belgialainen klarinetisti Jaan Bossier, norjalainen Vertavo-kvartetti, saksalainen pianotrio, jonka muodostavat viulisti Annette von Hehn, sellisti Stefan Heinemeyer ja pianisti Oliver Triendl, ruotsalainen alttoviulisti Ylvali Zilliacus, italialainen fagotisti Diego Chenna, ja Ruotsista tulevat huilisti Anders Jonhäll ja sellisti Kati Raitinen esiintyvät kaikki useissa konserteissa. Helsinki Lied -kilpailun viime syksynä voittaneet sopraano Virva Puumala ja pianisti Juho Lepistö pitävät lied-konsertin sekä Kauhavalla että Vähänkyrön kirkossa. Norjalainen pianisti Håvard Gimse esiintyy festivaalin loppupuolella. Mezzosopraano Tora Augestad esiintyy festivaalilla sekä kamarimuusikkona että Music for a while -konsertissa 29.7. oman yhtyeensä solistina. Tanssija, koreografi Jorma Uotinen esiintyy Vaasan Ritzissä yhdessä Trio Avecin ja Helena Lindgrenin kanssa Ei huono – Porista Pariisiin -esityksessä.

Joinain vuosina festivaali on ottanut varaslähdön ennen avajaispäivää. Tänä vuonna varaslähtö toteutetaan Vaasan kirkon Iltamusiikki-sarjan kanssa, kun 24.7. esiintymässä ovat viulisti Erik Nygård ja urkuri Markus Wargh.

Musethica-koulutusohjelma esittäytyy tänä kesänä Musiikkijuhlilla. Nuorista, lupaavista jousisoittajista koostuva kvintetti esiintyy alttoviulisti Avri Levitanin luotsaamana eri paikoissa. Ohjelma järjestää konsertteja myös niille, joilla ei ole mahdollisuutta tulla konserttisaleihin, eli esim. vanhuksille, sairaille, pakolaisille, vangeille ja etenkin lapsille. 2–4 konserttia päivittäin tullaan toteuttamaan 29.–31.7.

Musiikkijuhlien päätöspäivä 1.8. vietetään Isonkyrön vanhassa kirkossa, jossa kantaesityksensä saa Olli Kortekankaan säveltämä ja Pia Perkiön kirjoittama kirkko-ooppera Elämänkuvat.

Aluekonsertit pidetään tänä vuonna Kristiinankaupungissa, Maalahdessa, Oravaisilla, Kauhavalla, Munsalassa ja Isossakyrössä. Culturumissa pidetään keskustelutilaisuudet Elämänkuvat-oopperasta Anna-Maria Helsingin ja Olli Kortekankaan johdolla 24.7. ja sävelen ja sanan liitosta Lotta Wennäkosken ja Eva-Stina Byggmästarin vetämänä 26.7. Mustasaaren kulttuuritalossa keskustellaan konsertin johdantona 27.7. klo 12 ihmisen ja koneen suhteesta ja maanantaina 29.7. Lasse Zilliacus esitelmöi Vaasan kaupungintalolla Armas Järnefeltistä ennen illan Järnefelt-konserttia.

Korsholman Musiikkijuhlilla kuullaan tänä kesänä yhteensä 28 yleisötilaisuutta Musethican laitoskonserttien lisäksi. Uumajan suhteen suunnitelmat tarkentuvat kevään mittaan.

Musiikkijuhlat panostaa v. 2019 saavutettavuuteen ja pyrkimyksenä on ottaa huomioon kaikki kävijäryhmät. Kuljetukset konsertteihin ja musiikkiaiheiset keskustelut nostetaan esiin.

Konsertit löytyvät kotisivuiltamme ohjelmaosiosta ja taiteilijakuvat mediaosion kuvapankista. Lipunmyynti alkaa maaliskuun alussa.

www.korsholmmusicfestival.fi

Korsholman Musiikkijuhlat: Kirkko-ooppera Elämänkuvat on valmis – säveltäjä Olli Kortekangas kertoo teoksestaan

11.01.2019

Vaasan Oopperan ja Suomen Kulttuurirahaston Etelä-Pohjanmaan rahaston aloitteesta syntynyt kirkko-ooppera Elämänkuvat saa kantaesityksensä Korsholman Musiikkijuhlilla kesällä 2019. Teoksen on tilannut Suomen Kulttuurirahasto kunnioittaakseen Vaasan Oopperan perustajan Irma Rewellin muistoa. Irma Rewellin syntymästä tulee vuonna 2019 kuluneeksi 90 vuotta. Säveltäjä Olli Kortekangas ja libretisti Pia Perkiö ovat saaneet inspiraationsa Isonkyrön vanhan kirkon maalauksista, ja ooppera kantaesitetään samassa kirkossa Korsholman Musiikkijuhlien päätöspäivänä 1.8.2019. Teos on sävelletty Vaasan ja Seinäjoen kaupunginorkestereille, Vaasan oopperakuorolle ja lapsikuorolle sekä kahdelle solistille. Solisteina toimivat sopraano Päivi Nisula ja baritoni Waltteri Torikka. Kapellimestarina toimii Anna-Maria Helsing, ja ohjauksesta vastaa Ville Saukkonen. Korsholman Musiikkijuhlat ry. tuottaa oopperan yhteistyössä mm. Vaasan oopperayhdistyksen kanssa. Musiikkijuhlat järjestää yleisökuljetuksen Vaasasta Isoonkyröön ja oopperan yhteyteen on suunnitteilla myös muita kulttuurielämyksiä. Suomen Kulttuurirahasto on teoksen päärahoittaja.

Säveltäjä Olli Kortekangas kertoo teoksestaan:

Elämänkuvat – Livets Bilder: oratorio, joka osoittautui kirkko-oopperaksi.

Kirkko-ooppera Elämänkuvat on noin neljän vuoden työskentelyn tulos. Vaasan Oopperan ja Suomen Kulttuurirahaston Etelä-Pohjanmaan rahaston taholta tiedusteltiin alkuvuodesta 2015, olisinko kiinnostunut säveltämään Isonkyrön vanhan kirkon seinämaalauksiin liittyvän teoksen. Idea oli alun perin Irma Rewellin.

Innostuin asiasta ja hanke lähti vauhdikkaasti liikkeelle. Libreton tekijäksi valittiin vaasalaisten tuntema Pia Perkiö ja varsin pian produktiolle valittiin myös ohjaaja, Ville Saukkonen. Alun perin oratorioksi mieltämäni teos alkoi saada oopperan piirteitä.

Noin tunnin mittainen Elämänkuvat kuljettaa rinnakkain 1500-lukulaisen Maalarin ja omaa aikaamme edustavan Mariian tarinaa. Ajat ovat muuttuneet, ihmisen kipuilu perimmäisten kysymysten äärellä ei niinkään.

Maalarin ja Mariian ohella Elämänkuvien kolmas päärooli on itse kirkolla, sen maalauksilla ja interiöörillä. Kuorot sekä luovat epookkia että toimivat päähenkilöiden ajatusten kaikupohjana. Orkesteri kuljettaa tarinaa väliin lauluäänien tukena, väliin itsenäisesti, kuten oopperaan kuuluu.

Elämänkuvat on omistettu Irma Rewellin muistolle.

Olli Kortekangas (tammikuu 2019)

Ensi kesänä järjestetään 37. KORSHOLMAN MUSIIKKIJUHLAT torstaista torstaihin 25.7.-1.8.2019. Vuoden 2019 teema on ”Elämä – Sic vita”, joka tulee Henry Kingin runosta 1600-luvulta. Teeman puitteissa tutkitaan ihmisen elämää ja hänen kohtaloonsa vaikuttavia tapahtumia. Korsholman Musiikkijuhlien ohjelma vuonna 2019 pyrkii ilmaisemaan ELÄMÄÄ. Musiikkijuhlilla huomioidaan myös Armas Järnefeltin 150-vuotisjuhla. Teemasäveltäjänä ja säveltäjävieraana on vuonna 2019 suomalainen Lotta Wennäkoski. Hän on juuri nyt yksi kansainvälisesti esitetyimmistä kotimaisista säveltäjistämme. Häneltä kuullaan ainakin yksi uusi teos juhlien aikana.

Musiikkijuhlien teema avataan kevättalven konsertissa 4.4., kun Musiikkijuhlien taiteellinen johtaja, viulisti Cecilia Zilliacus soittaa yhteistyössä Vaasan kaupunginorkesterin kanssa Peteris Vasksin uusromanttisen teoksen Vox Amoris. Kapellimestarina toimii James Lowe. Lotta Wennäkosken teoksessa JONG solistina on jonglööri Sakari Männistö. Armas Järnefeltin sinfoninen runo Korsholma vuodelta 1894 kuullaan salonkiorkesteriversiona. Korsholma kantaesitettiin Vaasan laulujuhlilla 1894.

Korsholman Musiikkijuhlien ohjelmaesite ilmestyy tammikuun lopussa. Esitteen myötä julkaistaan kaikki kesän taitelijat ja konsertit. Ohjelma sisältää noin 30 konserttia ja yleisötilaisuutta, joissa on jotain kaikille aisteille.

Musiikkijuhlat panostaa v. 2019 saavutettavuuteen, pyrkimyksenä ottaa huomioon kaikki kävijäryhmät.

1 / 26

2 / 26

3 / 26

4 / 26

5 / 26

6 / 26

7 / 26

8 / 26

9 / 26

10 / 26

11 / 26

12 / 26

13 / 26

14 / 26

15 / 26

16 / 26

17 / 26

18 / 26

19 / 26

20 / 26

21 / 26

22 / 26

23 / 26

24 / 26

25 / 26

26 / 26
  • Yhteistyössä: