Etusivu » Kaikki festivaalit » » Kotkan Meripäivät

Kotkan Meripäivät
23.07.2020 - 26.07.2020

Tietoa festivaalista

Kotkan Meripäivät on omaleimainen kaupunkifestivaali, jossa iloinen juhlahumu valtaa Kotkan Kantasataman ja koko kaupungin keskustan. Meripäiville tullaan aina uudestaan, tavataan tuttuja ja pidetään hauskaa! Tarjolla on monipuolinen kattaus kansainvälistä tunnelmaa, paikallista ja kansainvälistä kulttuuria, musiikkia, tanssia, teatteria, urheilu- ja veneilytapahtumia sekä Suomen kesän suurin paraati. Meripäivillä on paljon maksutonta ohjelmaa myös lapsiperheille, mm. Lasten Meripäivät.

Tapahtuman luonne

Monitaidefestivaalit Jazz Kursseja Ohjelmaa lapsille Ohjelmaa nuorille Pop/Rock Seminaareja, luentoja Solisti- tai yhtyekilpailuja Työpajoja Viihdemusiikki Esteetön pääsy Ulkoilmatapahtuma VIP-paketteja

Tapahtuman yhteystiedot

Verkkosivut www.meripaivat.com
Sähköposti meripaivat@kotka.fi
Festivaaliosoite Kotka Katso kohde kartalla
Puhelin +358 40 635 1764
Toimisto Tornatorintie 99, FI-48100 Kotka

Festivaali kartalla

Kotkan Meripäivät järjestetään vuosittain heinäkuun viimeisellä viikolla Kotkassa ja se on yksi Suomen kävijämäärältään suurimmista tapahtumista. Ensimmäiset Meripäivät pidettiin vuonna 1962 ja tapahtuman tarkoitus on ollut sen alusta alkaen ollut vahvistaa paikkakunnan kansainvälistä, positiivista ja merellistä imagoa. Meripäivät on monipuolinen kaupunkifestivaali, joka koostuu monesta kymmenestä esityksestä, konsertista ja tapahtumasta. Merimarkkinat ja avajaisparaati ovat alusta asti olleet osa Meripäiviä, mutta vuosien saatossa ohjelma on monipuolistunut ja täydentynyt lukuisalla määrällä oheistapahtumia, kuten V2 areenan keikat, Yleisessä saunassa -viihdekonsertit, Kotka-lavan paikallisuuteen panostava ohjelmisto sekä erilaiset urheilutapahtumat.

Vuodesta 1983 lähtien on tapahtuman yhteydessä samanaikaisesti järjestetty lapsille omaa Lasten Meripäivät -tapahtumaa, joka pitää sisällään monenlaista tekemistä ja puuhaa sekä erilaisia musiikki- ja teatteriesityksiä. Lasten Meripäivien ohjelma on täysin maksutonta.

Jaa tapahtuma

Meripäivät tavoittelee Ekokompassi-sertifikaattia

11.03.2020

Meripäivillä on jo vuosia tehty toimenpiteitä ympäristövaikutusten huomioimiseksi, huolehdittu jätteiden lajittelusta ja otettu askeleita kohti ekologisempaa tapahtumaa.

Ympäristövastuullisuuden kehittämiseksi Meripäivät on lähtenyt tavoittelemaan Ekokompassi-sertifikaattia. Ekokompassi-sertifikaatti kertoo sitoutumisesta jatkuvaan parantamiseen ja Ekokompassin 10 kriteerin noudattamiseen. Ekokompassi pohjautuu sekä vastaaviin pohjoismaisiin ympäristöjärjestelmiin että kansainvälisiin ympäristöjohtamisen standardeihin:

  • Svensk Miljöbas
  • Miljøfyrtårn
  • ISO 14001
  • EMAS

Ekokompassi-sertifikaatin saanti edellyttää kriteerien noudattamista. Meripäivät auditoidaan ulkopuolisen auditoijan toimesta kesän 2020 tapahtumassa. Hyväksytyn auditoinnin jälkeen myönnetään Ekokompassi-sertifikaatti.

  • Meripäiville tärkeää on oman toiminnan ympäristövaikutusten pienentäminen ja hallinta. Ekokompassi-sertifikaatti kertoo sitoutumisesta jatkuvaan parantamiseen. Ekokompassi auttaa meitä hahmottamaan kaiken sen työn jota ollaan jo tehty ja toisaalta löytämään kehityskohteita, tapahtumapäällikkö Tiina Salonen kertoo.

Meripäivät sitoutuu Kotkan kaupungin strategisiin ympäristötavoitteisiin. Lisäksi Meripäivillä on tavoitteenaan tehostaa tapahtuman ympäristöviestintää sekä yhteistyökumppaneiden, alihankkijoiden ja myyjien sitouttamista yhteisiin ympäristöarvoihin.

  • Meripäivät on Kotkan kaupungin järjestämä tapahtuma, jolloin meitä sitoo myös Kotkan kaupungin isommat ympäristötavoitteet, kuten tavoite olla hiilineutraali kunta vuonna 2030 ja muovin käytön vähentäminen, Salonen jatkaa.

Kotkan Meripäivät järjestetään 23.-26.7.2020.

meripaivat.com

Kotkan Meripäivien aikaan konsertit järjestetään kauppatorin Festivaalitorilla

30.01.2020

Ensi kesänä Festivaalitorilla nähdään mm. stand up -komiikkaa, Eppu Normaali, Uriah Heep (UK) ja Kaija Koo. Torstaista 23.7. lauantaihin 25.7. järjestettävän tapahtuman lipunmyynti alkaa tänään.

Kotkan Meripäivien yhteydessä järjestetään tänä vuonna kolmipäiväinen Kotkan Meripäivät Festivaalitori -niminen tapahtuma, joka tarjoaa viihdettä Kotkan kauppatorilla kolmen päivän ajan 23.-25.7.2020.

Historian ensimmäinen Festivaalitori käynnistyy torstaina 23.7.2020 Meripäivät goes stand up -teemalla.
Tuolloin yleisöä viihdyttävät televisiosta tuttu stand up -koomikko Ali Jahangiri, palkittu stand up -koomikko Heikki Vilja sekä The Comedians show, jonka tähtinä loistavat neljä kärkitason koomikkoa: solistina Sami Hedberg, rummuissa Niko Kivelä, kitarassa Jacke Björklund ja bassossa Mika Eirtovaara. Esitys alkaa stand up show’lla, jossa miehet nähdään lavalla jokainen omalla vuorollaan. Tämän jälkeen samainen nelikko astelee lavalle The Comedians cover-bändinä. Kvartetti soittaa kaikkea Elviksestä, Rammsteiniin ja Lady Gagaan.

Perjantaina ja lauantaina Festivaalitorilla nautitaan musiikista kun Dingo, Eppu NormaaliAntti KetonenMiljoonasadeNeon 2KlamydiaKaija KooKotiteollisuus, Uriah Heep (UK) ja Popeda valtaavat lavan. Maaliskuun ensimmäisenä päivänä tapahtumaan julkistetaan vielä kaksi lisäesiintyjää.

Täysi-ikäisille suunnatun tapahtuman lipunmyynti alkaa tänään. Tarjolla on sekä yhden että kahden päivän (pe + la) lippuja. Lippuja saa ostaa sekä Lippu.fi:stä että Ticketmasterista.

 

KOTKAN MERIPÄIVÄT FESTIVAALITORI 23-25.7.2020
Paikka: Kotkan kauppatori
tapahtuma K 18

To 23.7.2020 MERIPÄIVÄT GOES STAND UP

Ali Jahangiri, Heikki Vilja ja The Comediens ( Jakke Björklund, Niko Kivelä, Sami Hedberg ja Mika Eirtovaara)

Portit auki klo 20-01

Pe 24.7.2020
Antti Ketonen, Neon 2, Miljoonasade, Popeda, Eppu Normaali

La 25.7.2020

Kotiteollisuus, Klamydia, Dingo, Uriah Heep ( UK ) ja Kaija Koo

Portit auki klo 15-01

Liput: LIPPU.FI ja TICKETMASTER

Saatavana on sekä yhden päivän lippuja että perjantain ja lauantain sisäänpääsyn sisältäviä kahden päivän lippuja. Hinnat alkaen 29,90 € torstai yhden päivän lippu , 49,90 € perjantain ja lauantain yhden päivän lippu sekä 89,90 € perjantain ja lauantain sisäänpääsyn mahdollistava kahden päivän lippu.

Muita festivaaleja Näytä kaikki

1 / 21

2 / 21

3 / 21

4 / 21

5 / 21

6 / 21

7 / 21

8 / 21

9 / 21

10 / 21

11 / 21

12 / 21

13 / 21

14 / 21

15 / 21

16 / 21

17 / 21

18 / 21

19 / 21

20 / 21

21 / 21
  • Yhteistyössä: