Etusivu » Kaikki festivaalit » » KUULAS – Lasten Teatteritapahtuma, Kouvola

KUULAS – Lasten Teatteritapahtuma, Kouvola
20.09.2020Tietoa festivaalista

Kuulas toteutuu pop up -festivaalina 20.9.

Lasten Teatteritapahtuma Kuulas on taiteellisesti tasokas lasten teatterifestivaali, joka on järjestetty Kouvolan Kuusankoskella jo yli 30 vuoden ajan. Noin 5 000 kävijää vuosittain keräävä festivaali kutsuu paikkakunnalle Suomen parhaita teatterintekijöitä ja lastenteatteriesityksiä. Ohjelmistossa on perinteisen lastenteatterin lisäksi kansainvälistä katuteatteria, lasten työpajoja sekä muuta oheisohjelmaa koko perheelle. Tapahtuman järjestää Työväen Näyttämöiden Liitto yhteistyössä Kouvolan kaupungin, Kouvolan Teatterin ja Kuusankosken Teatterin kanssa.

Tapahtuman luonne

Lasten ja nuorten Kursseja Seminaareja, luentoja Teatteri Työpajoja Alkoholiton Esteetön pääsy Myös ilmaistapahtumia

Kuvagalleria

Tapahtuman yhteystiedot

Verkkosivut www.kuulas.info
Sähköposti tnl@tnl.fi
Festivaaliosoite Kuusankoskitalo, Kouvola Katso kohde kartalla
Puhelin +358 50 594 6074
Toimisto Työväen Näyttämöiden Liitto ry, Meritullinkatu 33 A 33, FI-00170 Helsinki

Festivaali kartalla

Ensimmäinen Lasten Teatteritapahtuma järjestettiin Kuusankoskella jo vuonna 1988. Silloin festivaalilla esiintyi vain kotimaisia teatteriryhmiä. Pian kuitenkin päätettiin tapahtuman kantava idea:

  1. Haluttiin, että lasten itse tekemät teatteriesitykset pääsevät näkyvästi esille. Se, että lapset eivät ole vain kulttuurin kohteena vaan myös aktiivisina vaikuttajina ja esiintyjinä, on edelleen poikkeuksellista maailmassa.
  2. Lasten tekemien esitysten rinnalle haluttiin nostaa ammattilaisten tekemää lastenteatteria. Eri teatterintekijöiden vuorovaikutuksen myötä ammattilaisten on mahdollista nähdä, miten lapset hahmottavat maailmaa ympärillään, ja toisaalta taas lapset ja harrastajat pääsevät näkemään ammattimaista teatterin tekoa.
  3. Tapahtumasta haluttiin tehdä kansainvälinen. Teatterin tekeminen on kulttuurisidonnaista, ja ulkomaisilta teatteriryhmiltä voi oppia paljon. Parhaimmillaan kansainväliset esitykset haastavat meidät näkemään asioita aivan toisella tavalla.

Kuulas-nimen tapahtuma sai vuonna 2008.

Jaa tapahtuma

Lasten teatterifestivaali Kuulas syksyllä Kouvolassa!

03.09.2020

KUULAS pop up -festivaalina 20.9.

Riemastuttavaa lastenteatteria Kouvolassa! Lasten Teatteritapahtuma Kuulas järjestetään syksyllä ennakkotiedoista poiketen yksipäiväisenä sunnuntaina 20.9.2020. Perheille suunnattua ohjelmaa on Taideruukissa koko päivän ajan pop up -tyylisesti yleisön turvallisuus huomioiden. Esiintyjinä nähdään ammattiteatterilaisia ja nuoria harrastajia.

Yleisön turvallisuus on ensisijaista ja festivaali järjestetään erikoisjärjestelyin hyvästä hygieniasta huolehtien. Katsomot ovat numeroimattomia ja paikkoja on tavanomaista vähemmän. Ostetuilla lipuilla on poikkeuksellisesti palautusoikeus sairaustapauksessa tai tapahtuman peruuntuessa.

Lue tapahtumasta ja seuraa koronaohjeita:
www.kuulas.info

Lippujen (7–11 €) ennakkomyynti on alkanut:
www.netticket.fi

Lasten ilmainen korutyöpaja on avoinna Taideruukissa sunnuntaina 20.9. klo 10–16. Pajaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Tervetuloa Kuulakseen!

ESITYKSET:

Ilmaiset avajaiset

Su 20.9. klo 11 Taideruukki/Pato Klubi. Kouvolan Teatterin nuortenteatterin esitys ja yhteistyökumppaneiden tervehdyksiä. Kaikille.

 

Hölmöläisiä

Su 20.9. klo 12 Taideruukki/Pato Areena.

Hassutuksia koko perheelle. Pukinmäen taidekoulujen nuoret esiintyvät. Kaikille.

 

Feeri

Su 20.9. klo 13/14.30 Taideruukki/Klubin Vintti.

Yöllinen seikkailusatu ystävyyteen. Teatteri Sydänkäpy, Teatteri Quo Vadis ja TTT. Yli 3 v.

 

Muumiperheen lauluretki

Su 20.9. klo 16 Taideruukki/Pato Areena.

Lastenkonsertti tuttujen hahmojen kanssa. Eija Ahvo, Marcus Bäckman ja Soili Perkiö. Kaikille.

1 / 8

2 / 8

3 / 8

4 / 8

5 / 8

6 / 8

7 / 8

8 / 8
  • Yhteistyössä: