Etusivu » Kaikki festivaalit » » Lahden Lasten Talvikarnevaalit

Lahden Lasten Talvikarnevaalit
27.01.2018 - 11.02.2018

Tietoa festivaalista

Talvinen Lahti tarjoaa koko perheelle upean kirjon tapahtumia eri puolilla kaupunkia tammi-helmikuun vaihteessa. Lahden Lasten Talvikarnevaalit esittelee niin musiikin, teatterin, tanssin kuin elokuvienkin muodossa lastenkulttuurin parhaat tuotannot, unohtamatta itse tekemistä ja aitoa osallistumista.

Tapahtuman luonne

Lasten ja nuorten Ohjelmaa lapsille Ohjelmaa nuorille Alkoholiton Myös ilmaistapahtumia

Kuvagalleria

Tapahtuman yhteystiedot

Verkkosivut www.talvikarnevaalit.fi
Puhelin +358 50 383 6551

Jaa tapahtuma

Lahden Lasten Talvikarnevaalien julistekilpailun voittaja on kuvataitelija Kirsi Karppinen

23.11.2017

Lahden Lasten Talvikarnevaalien vuoden 2018 julistekilpailun ja visuaalisen ilmeen toteutti lahtelainen kuvataiteilija Kirsi Karppinen. Teoksessa toteutui oivallisesti leikkimielisyys ja karnevaalien teema askel kohti seikkailua.

Kirsi Karppinen on valmistunut taideinstituutista vuonna 2011 ja hänen pääasialliset työtekniikkansa ovat maalaaminen ja piirtäminen. Karppinen on Lahden Taiteilijaseuran puheenjohtaja ja hän toimii muutenkin aktiivisesti yhdistystoimijana.

Julistekilpailu oli suunnattu alan opiskelijoille ja ammattilaisille. Lahden kaupungin ja Kauno ry:n edustajista koottu työryhmä valitsi voittajateoksen kilpailun aikana jätetyistä luonnoksista.

Lahden Lasten Talvikarnevaalit on yksi Suomen perinteikkäimmistä ja suurimmista lastenfestivaaleista. Lähes kolme viikkoa kestävä lastenkulttuurin festivaali on laajan yhteistyöverkoston voimin rakennettu tapahtuma, jossa pääkohderyhmä on lapset ja nuoret niin yleisönä, osallistujina kuin esiintyjinäkin.

Talvikarnevaalit haluaa toimia laadukkaan ja lapsilähtöisen lastenkulttuurin puolestapuhujana osoittamalla omalla toiminnallaan, kuinka mielenkiintoinen, monipuolinen ja taiteellisesti korkeatasoinen lastenkulttuuriin keskittynyt festivaali voikaan olla.

35. Lahden Lasten Talvikarnevaaleja vietetään 27.1.–11.2.2018.
www.phlastenkulttuuri.fi

1 / 6

2 / 6

3 / 6

4 / 6

5 / 6

6 / 6
  • Yhteistyössä: