Etusivu » Kaikki festivaalit » » Mäntän kuvataideviikot

Mäntän kuvataideviikot
17.06.2018 - 31.08.2018Tietoa festivaalista

Vuodesta 1993 järjestetty Mäntän kuvataideviikot on Suomen merkittävin kesäinen nykytaiteen katselmus. Vuosittain vaihtuva kuraattori tuo näyttelyyn aina oman tuoreen näkökulmansa. Jo yli 10 vuoden ajan tapahtuman pääpaikkana on ollut Pekilo, entinen rehunjalostamo Mäntän tehtaanpiipun juurella. Nykytaide tulee lähelle: Mänttä on koko perheen retkikohde.

Tapahtuman luonne

Kuvataide Kirjallisuus, runous Kursseja Ohjelmaa lapsille Ohjelmaa nuorille Seminaareja, luentoja Työpajoja Alkoholiton Esteetön pääsy

Tapahtuman yhteystiedot

Verkkosivut www.mantankuvataideviikot.fi
Sähköposti kuvataideviikot@gmail.com
Festivaaliosoite Pekilo, Tehtaankatu 21, Mänttä Katso kohde kartalla
Puhelin +358 44 259 9194
Toimisto Pekilo, Tehtaankatu 21, FI-35800 Mänttä

Festivaali kartalla

Jaa tapahtuma

Mäntän kuvataideviikot: Maleksijan paratiisi avautuu

13.06.2018

Mäntän kuvataideviikkojen kesän 2018 näyttely Kartasto avautuu yleisölle 17.6.2018. Taidekriitikko, galleristi Veikko Halmetojan kuratoiman näyttelyn 57 taiteilijaa johdattelevat näyttelykävijät polveilevalle tielle kartoittamaan maailmaa. Näyttelyn pääpaikkana on Pekilo, mutta taidetta nähdään ja koetaan myös kaupunkitilassa, Joenniemessä sekä verkossa.

Kartasto on rakentunut pitkälti kolmen Pekilon kerroksen ja kolmen suuntaa-antavan teeman varaan. Kuraattori Veikko Halmetoja täsmentää, että teemoihin ei ole kuitenkaan syytä takertua tiukasti.

– On tärkeää, että jokaisessa kerroksessa on välillä suvantokohtia ja mahdollisuus hengähtää. Haluan, että näyttelyssä on konkretiaa, mutta haluan että siinä uskalletaan myös leijailla pilvilinnoissa.

 

Maa, luonto, ihmisyys

– Ensimmäinen kerros on maan, luonnon ja ihmisyyden kerros. Sepeli narskuu kenkien alla, metsä leviää ympärille ja ihmiskohtalot koskettavat, Veikko Halmetoja kuvailee.

Pekilon aulasta pääsee suoraan matkalle ja seuraamaan ihmisten elämää Dar Es Salaamissa. Tellervo Kalleisen ja Oliver Kochta-Kalleisen vuorovaikutteinen videoinstallaatio Tracking Dar Es Salaam käsittelee kysymyksiä ihmisyydestä, ihmisarvosta ja yksilön roolista yhteiskunnassa. Aleksi Liimataisen ja Mikko Paakkosen installaatio Suomi Finland 5926 tuo näyttelytilaan ratapihan ja sen myötä tunteen joutilaisuudesta, joka voisi katketa saapuvan junan ääniin milloin tahansa. Junaradan varrelta voi poiketa metsään: Tiina Kivisen piirustusinstallaatio Onnennotko vie syvälle luonnon siimekseen ja pohtimaan muun muassa metsien ja maisemakäsityksen roolia osana ympäristönsuojelua.

Yhteiskunnallista keskustelua ja filosofiaa
– Kolmas kerros on politiikan ja filosofian kerros. Siellä nähtävät teokset käsittelevät yhteiskunnallista keskustelua, valtaa ja sen lieveilmiöitä.

Esillä on muun muassa Timo Wrightin kokeellinen lyhytelokuva Ex Nihilo, joka kolmesta eri näkökulmasta kuvaa ihmisen pyrkimystä kontrolloida elämää ja kuolemaa. Kaj Stenvallin maalaukset puolestaan purkavat kahden suurvallan johtohahmojen valtaa huumorin keinoin. Saara Särmän kollaasi Alalaita tuo näkyväksi nykyhetken pelon maantieteen – Internetin vihapuheen.

 

Shamanistisia maalauksia ja pyhiä kirjoja
Pekilon neljännessä kerroksessa astutaan satujen, myyttien ja uskontojen maailmaan. Esillä ovat muun muassa Pekka Väyrysen pienet, shamanistiset maalaukset, Rannveig Helgadóttirin mandalat, Dzamil Kamangerin helmikudontatekniikalla tehdyt monoteististen uskontojen pyhien kirjojen kannet sekä Outi Heiskasen pensastuulikansa.

Aura Kotkavirran Paratiisisaari on dokumentoitu performanssi, jota voi seurata myös verkossa osoitteessa https://kivienupotus.com/. Lisäksi verkossa on nähtävillä Kalle Hammin & Dzamil Kamangerin teos Plantae Vagabundae osoitteessa gostanpuisto.fi. Teoksen kuvitus on esillä Autereen tuvassa, Joenniemessä. Plantae Vagabundae on tehty yhteistyössä Serlachius-museoiden kanssa.

Mäntän kaupunkitilassa nähdään EGSin graffitteja, lisäksi kaupungissa vierailee kesän aikana Virpi Kannon ja Tapani Kokon humoristinen, sirkusvaikutteinen Taidevankkuri Linnuntie.

Mäntän kuvataideviikot täyttää tänä vuonna 25 vuotta. Alkutaipaleellaan biennalena järjestetty tapahtuma on vakiintunut jokakesäiseksi, pääasiassa kotimaisen nykytaiteen katselmukseksi.

– On kunnia olla tekemässä juhlavuoden näyttelyä. Olen koonnut Kartaston kantaen mukanani kaikkia aiempia näyttelyitä. Olen nähnyt jokaisen ja suuren osan useampaan kertaan, kertoo Mäntässä lapsuutensa ja nuoruutensa elänyt Veikko Halmetoja.

Kuraattori Veikko Halmetoja
Veikko Halmetoja (s. 1977) on mänttäläislähtöinen Helsingissä asuva kuraattori ja ARTag Galleryn galleristi. Hän on kuratoinut lukuisia ryhmä– ja yksityisnäyttelyitä eri puolelle Suomea. Viime kesänä huomiota herätti Mäntyharjulle tehty purkutalonäyttely Katajainen kansa. Aiemmilta vuosilta on jäänyt mieleen ainakin Synti-näyttely Serlachius-museo Göstassa ja Metsien miehet -näyttely Salon taidemuseossa.

Ennen gallerian perustamista Halmetoja toimi kriitikkona ensin Aamulehdessä ja sitten Helsingin Sanomissa. Hänellä on puoliso ja villakoira. Hän käy katsomassa nykytanssia ja lukee runoja.

XXIII Mäntän kuvataideviikot

17.6.–31.8.2018
Avoinna kesällä joka päivä klo 10–18 (myös juhannuksena).

www.kuvataideviikot.fi


www.facebook.com/kuvataideviikot/


www.twitter.com/Kuvataideviikot


www.instagram.com/kuvataideviikot/


EGS Mäntän kuvataideviikoille

29.05.2018

Ateneumin taidemuseon ulkoseinällä keväällä 2017 nähty banderolli Europe’s Greatest Shame #11 tulee kesän ajaksi Pekilon julkisivuun. Banderollin tekijä, kansainvälisesti tunnettu graffititaiteilija EGS on Mäntän kuvataideviikkojen tämän kesän 57. taiteilija.

Mäntän kuvataideviikot perustettiin 25 vuotta sitten. Taiteilija Juha Sääsken kokoamassa näyttelyssä oli mukana 57 taiteilijaa. Neljännesvuosisata myöhemmin kuraattorina on Mäntän oma kasvatti, Veikko Halmetoja,jonka Kartasto-nimisessä näyttelyssä oli vielä eilen 56 taiteilijaa. Nyt viimeisenä kiinnityksenä luvun pyöristää 57:ään kuulu suomalainen graffititaiteilija EGS. Taiteilija on maalannut yhden huoneen lattiasta kattoon Pekilolla ja lisäksi graffititeoksia Mäntän kaupunkitilaan.

EGSin teoksia nähtiin keväällä laajassa näyttelyssä Taidehallin yksityisnäyttelyssä, jossa merkittävässä roolissa olivat erilaiset maailmankartat ja rajalinjat.

– EGSin tuotannossa näkyy vahva humanitaarinen eetos. Hän on tuonut muuttoliikkeet ja pakolaisuuden teemat vahvasti kartalle ja työskennellyt muun muassa Amnestyn kanssa, Veikko Halmetoja kertoo.

– EGS tuo Mäntän näyttelyn Kartasto-teeman vahvasti tähän päivään.

 

XXIII Mäntän kuvataideviikot

17.6.–31.8.2018
Avoinna kesällä joka päivä klo 10–18 (myös juhannuksena).

www.kuvataideviikot.fi


www.facebook.com/kuvataideviikot/


www.twitter.com/Kuvataideviikot


www.instagram.com/kuvataideviikot/


Mäntän Kuvataideviikot laati runsaan oheisohjelmiston: 25-vuotisvisa, taikuutta taidevankkureissa…

09.05.2018

Mäntän kuvataideviikot perustettiin 25 vuotta sitten. Jo silloin näyttelyssä oli kunnianhimoista oheisohjelmaa. Nyt neljännesvuosisata myöhemmin kuraattorina on Mäntän oma kasvatti, Veikko Halmetoja, jonka Kartasto-nimisessä näyttelyssä on kuraattorikierroksia, keskustelutilaisuuksia ja performansseja edellisten vuosien tapaan.

Näyttely avautuu 17. kesäkuuta ja samalla starttaa myös Mäntän kuvataideviikkojen oheisohjelma. Uutta yleisöä ja tunnelmaa haetaan mänttäläisestä Pub Kolosta, jossa pidetään feministisen ajatushautomo Hatun organisoima feministinen kiroiluiltama. Samassa paikassa pidetään keskikesän keskiviikkoisin sarja kulttuuripainotteisia pubivisoja.

Perinteisiä yleisömagneetteja ovat kuraattorin vetämät opastuskierrokset, taiteilijatapaamiset, performanssit ja keskustelutilaisuudet. Mäntän katukuvaan ilmestyy kolme kertaa kesän aikana sirkusvaikutteinen Taidevankkuri Linnuntie, jonka tirehtööreinä ovat Tapani Kokko ja Virpi Kanto.

 

Poimintoja ohjelmistosta

 

Lauantai 16.6.:

Näyttely avoinna yleisölle kello 11–15

Taidevankkuri Linnuntie klo 14 ja 19.15 Pekilon ulkopuolella

Taidevankkuri Linnuntie nähdään tämän lisäksi kaupunkitilassa 31.7. ja 8.8.

Humoristinen esitys pitää sisällään kuvataidetta, teatteria, performanssia, filosofista asennetta ja absurdeja taikatemppuja!

 

Sunnuntai 17.6.:

Kuraattorikierros klo 12.

Kuraattorikierrokset kesän mittaan 1.7. ja 5.8. klo 15.

Kuraattori toimii keskusteluoppaana 15.8. klo 16.30–18.

 

Kirsi Pitkäsen performanssi klo 14.

Performanssista toinen esitys 14.7. klo 15.

 

Lauantai 30.6.:

Taiteilijatapaaminen, Saara Särmä klo 15.

Feministinen kiroiluiltama Pub Kolossa klo 19.

 

Sunnuntai 15.7. klo 15

Taide on tuolla ulkona. Suurten mittakaavojen projekteista keskustelemassa Kirsi Pitkänen, Kirsimaria E. Törönen-Ripatti ja Kasper Muttonen.

 

Sunnuntai 28.7. klo 15

Mää oon Mänttästä ja kuvataiteilija. Emmi Kallio, Anna Pekkala ja Pasi Soukkala, puhetta johtaa Leea Lundell.

 

Lauantai 4.8. klo 15

Ella Pyhältö: Matkalla. Yhteistyössä Kajaanin Runoviikon kanssa.

Runomonologissa kuullaan rakastettujen suomalaisten runoilijoiden tekstejä.

 

Lauantai 11.8. klo 15

Maisema ei kuole koskaan. Timo Vuorikoski, Ville Räty ja Marjo-Riitta Simpanen keskustelevat.

 

Keskiviikko 15.8. klo 15

Keskustelua maalaustaiteesta Mäntässä. Veikko Halmetoja ja Riitta Ranta keskustelevat.

Simo Frangénin isännöimä Pubivisa Pub Kolossa klo 19.

 

Maanantai 27.8. Työväenmuseo Werstas, Tampere klo 12–

Mäntän kuvataideviikkojen 25-vuotisjuhlaseminaari Tulevaisuuden taidenäyttely.

Mukana debatissa mm. Veikko Halmetoja, Jussi Koitela, Taina Myllyharju ja Laura Kuurne.

 

XXIII Mäntän kuvataideviikot

17.6.–31.8.2018
Avoinna kesällä joka päivä klo 10–18 (myös juhannuksena).

www.kuvataideviikot.fi


 
Mäntän kuvataideviikot 2018 on maleksijan paratiisi ja maailman kartoittaja

31.01.2018

Mäntän kuvataideviikkojen kesän 2018 otsikkona on Kartasto. Kuraattori  Veikko Halmetoja on valinnut näyttelyyn 56 taiteilijaa, jotka johdattavat näyttelykävijät polveilevalle tielle kartoittamaan maailmaa. Tänä vuonna 25 vuotta täyttävä Kuvataideviikot avautuu yleisölle 17. kesäkuuta ja on avoinna elokuun loppuun saakka.

– Kartasto käsittelee ihmisten tarvetta ymmärtää ja hallita ympäröivää todellisuutta. Se käsittelee rajoja ja vallankäyttöä, kuraattori Veikko Halmetoja kertoo.

Näyttelyssä paneudutaan muun muassa julkisen tilan valtasuhteisiin.

– Meillä on entistä vähemmän omistussuhteista vapaata tilaa. Omistaminen on valtaa ja sitä valtaa käytetään usein rajoittamaan olemista ja liikkumista. Myös yhteinen tila on nykyään usein vartioitua. Rautatieasemilla on ihana maleksia, mutta asiaton oleskelu on niillä kielletty, Halmetoja huomauttaa.

– Pekilon ensimmäisestä kerroksesta tulee maleksijan paratiisi. Rakennan näyttelyä, jossa saa viihtyä, Halmetoja lupaa.

Näyttelyssä käsitellään myös päänsisäisten maailmojen kartoittamista, erilaisia maailmankatsomuksia ja suurvaltapolitiikkaa. Vaikka osa teoksista esittää kriittisen näkökulman vaikeisiin aiheisiin, se ei estä naurua.
– Nauru on väline purkaa valtaa, Halmetoja muistuttaa.

Veikko Halmetoja on valinnut taiteilijoita laajalla ikähaitarilla, eri puolilta Suomea.

– Mukana on paljon taiteilijoita, joista osa on yleisölle vielä tuntemattomia. Olen löytänyt kiinnostavia tekijöitä opettaessani eri taidekouluissa. Joukossa on totta kai myös vanhempaa kaartia ja tunnettujakin nimiä, Veikko Halmetoja kertoo.

Kartaston taiteilijoihin lukeutuu myös Kuvataideviikkojen entisiä taiteellisia johtajia: vuoden 2012 näyttelyn kuraattori Ilona Valkonen ja vuoden 2015 kuraattorit Kalle Hamm ja Dzamil Kamanger.

– Olen kutsunut mukaan taiteilijoita, joiden katson panostavan vakavissaan siihen, että ymmärtäisimme ja hahmottaisimme maailmaa asteen verran paremmin. He ovat kartoittajia, nykyajan tutkimusmatkaajia, Halmetoja kuvailee.

Aiemmilta vuosilta tuttuja nimiä ovat muun muassa Antti Laitinen, Tellervo Kalleinen & Oliver Kochta-Kalleinen, Arttu Merimaa ja Kaj Stenvall. Pitkän linjan tekijöitä, joita ei ole aiemmin nähty Mäntässä ovat muun muassa Timo Vuorikoski ja Stefan Bremer. Palkittuja taiteilijoita ovat esimerkiksi Paul Gustafsson, Pasi Soukkala ja Hanna Keynäs. Heidät kaikki on valittu joskus erityistä tukea tarvitsevien taiteilijain työskentelyä tukevan Kettuki ry:n vuoden taiteilijaksi.

– Halusin tuoda näyttelyyn myös kuvataiteen rajapintoja. Tätä edustaa esimerkiksi feministitutkija Saara Särmä, joka tekee tutkimustyössään poliittisia kollaaseja ja on tunnettu All Male Panel -ilmiön esiinnostamisesta. Feministisen näkökulman esiintuojia on myös Emilia Kokko, jonka Turiseva Tissi -hahmo ilahduttaa videoteoksissa, Halmetoja kertoo.

– Lupaan näyttelyvieraille kokemuksia ja ajateltavaa, kauneutta ja rumuutta sekä teoksia, jotka jättävät muistijäljen. Muistan itse useita teoksia ensimmäisestä vuoden 1993 näyttelystä ja minulle on kunnia-asia, että 25 vuoden kuluttua joku sanoo samaa vuoden 2018 näyttelystä, Veikko Halmetoja sanoo.

XXIII Mäntän kuvataideviikot

17.6.–31.8.2018
Avoinna kesällä joka päivä klo 10–18 (myös juhannuksena).

www.kuvataideviikot.fi

www.facebook.com/kuvataideviikot

www.twitter.com/Kuvataideviikot

www.instagram.com/kuvataideviikot

 

TAITEILIJAT

Riikka Ahlfors HELSINKI

Jouko Alapartanen ROVANIEMI

Stefan Bremer HELSINKI

Erno Enkenberg ESPOO

Noora Geagea HELSINKI

Paul Gustafsson NASTOLA

Mari Hallapuro JÄRVENPÄÄ

Kalle Hamm HELSINKI

Ilari Hautamäki HELSINKI

Sami Havia HELSINKI

Outi Heiskanen VEHMAA

Rannveig Helgadóttir AKUREYRI, ISLANTI

Janette Holmström IMATRA

Einari Hyvönen KANKAANPÄÄ

Henrik Härkönen IMATRA

Markus Jäntti NEW YORK

Emmi Kallio TAMPERE

Dzamil Kamanger HELSINKI

Joel Karppanen KEMI

Hanna Keynäs HELSINKI

Anni Kinnunen OULU

Tiina Kivinen ESPOO

Tellervo & Oliver Kochta-Kalleinen HELSINKI

Emilia Kokko HELSINKI

Teemu Korpela HELSINKI

Aura Kotkavirta VANTAA

Janne Laine TAMPERE

Antti Laitinen SOMERO

Aleksi Liimatainen TURKU

Hannamari Matikainen TAMPERE

Arttu Merimaa HELSINKI

Kasper Muttonen HELSINKI

Moosa Myllykangas OULU

Antti Nyyssölä HELSINKI

Melina Paakkonen TURKU

Mikko Paakkonen TURKU

Pekka Paikkari HELSINKI

Sami Parkkinen HELSINKI

Anna Pekkala TAMPERE

Kirsi Pitkänen JYVÄSKYLÄ

Jan Pohribný PRAHA

Riitta Ranta TAMPERE

Ville Räty HELSINKI

Jukka Silokunnas JYVÄSKYLÄ

Kim Somervuori ESPOO

Pasi Soukkala MÄNTTÄ-VILPPULA

Kaj Stenvall TURKU

Saara Särmä TAMPERE

Taidevankkuri Linnuntie ORIMATTILA

Sari Tervaniemi HELSINKI

Kirsimaria E. Törönen-Ripatti MIKKELI

Ilona Valkonen LOVIISA

Jarno Vesala NOKIA

Timo Vuorikoski TAMPERE

Pekka Väyrynen HELSINKI

Timo Wright HELSINKI

 

 

Mäntän kuvataideviikkojen kuraattoriksi Veikko Halmetoja

25.10.2017

Mäntän kuvataideviikkojen kesän 2018 kuraattori eli taiteellinen johtaja on galleristi, kriitikko ja kuraattori Veikko Halmetoja (s. 1977).

Veikko Halmetoja on kuvataiteen laaja-alainen asiantuntija, eikä vähiten siksi, että on viettänyt lapsuutensa ja nuoruutensa Mäntässä. Ensimmäisen kerran hän oli mukana järjestämässä Mäntän kuvataideviikkoja 18-vuotiaana harjoittelijana vuonna 1995, jolloin näyttelypaikkana oli muun muassa kokonainen kerrostalo Mäntän keskustassa. Viime keväänä, 39-vuotiaana Halmetoja pääsi itse kuratoimaan näyttelyn purettavaan kerrostaloon Mäntyharjulla.

– Olen ollut aina enemmän tekijä kuin tutkija. Tämä saattaa olla Mäntän peruja. Olen oppinut, että taidetyöläisen on lopulta aina iskettävä kätensä saveen, Halmetoja pohtii.
Hän näkee, ettei näyttelyitä tehdä tutkijankammiossa vaan elämällä taiteilijoiden ja teosten kanssa ja kokemalla teokset näyttelytilassa.

Voimaannuttavaa, elämyksellistä taidetta

– Etsin taiteesta enemmän ihon alle kaivautuvia elämyksiä kuin älyllistä haastetta.

Halmetoja lupaa, että XXIII Mäntän kuvataideviikoista on tulossa maanläheinen, konkreettinen näyttely, jossa on mukana paljon taiteilijoita ja teoksia.
– Haluan, että näyttely toimii kokoavana ja voimaannuttavana kokemuksena.

Kuvataideviikkojen ja Veikko Halmetojan polut ovat kulkeneet rinnakkain pitkään ja ristenneet useaan otteeseen. Vuosina 2007–2010 hän toimi Kuvataideviikkojen toiminnanjohtajana.

Kesällä 2018 ensimmäisestä tapahtumasta tulee kuluneeksi 25 vuotta. Halmetoja ottaa haasteen vastaan innolla.
– Koen että nyt haluttiin nähdä, millaisen näyttelyn tekee kuraattori, joka tuntee Kuvataideviikkojen Pekilo-näyttelytilan läpikotaisin.

Veikko Halmetojan vuosi 2017 on ollut näyttelyiden suhteen varsin tiivis. Mukaan mahtuu sekä pieniä yksityisnäyttelyitä että laajoja monen taiteilijan kokonaisuuksia.
– Mäntyharjun kerrostalon lisäksi paljon työtä ovat vaatineet Virka-galleriassa esillä oleva, Suomen ja Viron identiteettejä käsittelevä näyttely Silta. Toinen laaja näyttely on Kokkolassa esillä ollut, Joensuuhun jatkanut ITEpäisyys. Siinä nykytaide, outsider-taide ja nykykansantaide esittäytyvät sulassa sovussa.

Tulevaksi vuodeksi Veikko Halmetoja on putsannut kalenteriaan. Hän on kieltäytynyt muiden ryhmänäyttelyjen järjestämisestä ja lupaa keskittyä vain Kuvataideviikkoihin.

– Olen nähnyt kaikki Mäntän näyttelyt ensimmäisestä, vuoden 1993 kokonaisuudesta alkaen. Suurimman osan todella monta kertaa. Teen näyttelyn, johon kiedon mukaan kaikki ne ajatukset, jotka ovat heränneet vuosien saatossa Kuvataideviikkojen näyttelyitä katsoessani.

Veikko Halmetoja on aiemmin kuratoinut muun muassa näyttelyt Lumipalloefekti 3 (Kemin taidemuseo & Aineen taidemuseo, 2016), Synti (Serlachius-museo Gösta, Mänttä, 2014) sekä Pirkanmaan 5. triennaali (Tampere, 2012). Hän on toiminut kuvataidekriitikkona Aamulehdessä 2002–2007 ja Helsingin Sanomissa 2010–2014. Kysytty luennoitsija on myös päätoimittanut taiteeseen keskittynyttä ½-lehteä, kirjoittanut laajasti kuvataiteesta moniin eri julkaisuihin sekä toiminut Kajaanin Runoviikon tiedottajana vuodesta 2010. Veikko Halmetoja on Helsingissä sijaitsevan ARTag Galleryn taiteellinen johtaja.

Mäntän kuvataiteen ystävät ry on järjestänyt Mäntän kuvataideviikkoja vuodesta 1993 lähtien, aluksi joka toinen vuosi ja vuodesta 1999 lähtien joka vuosi. Tapahtuma sai juuri Suomi-palkinnon pitkäjänteisestä työstään nykytaiteen saralla. Vuodesta 2002 tapahtuman pääpaikkana on toiminut Pekilo, entinen rehunjalostamo Mäntän korkeimman tehtaanpiipun juurella.

Taiteilijalista julkistetaan tammikuun 2018 lopulla.

XXIII Mäntän kuvataideviikot
17.6.–31.8.2018
Avoinna kesällä joka päivä klo 10–18 (myös juhannuksena).
www.kuvataideviikot.fi
www.facebook.com/kuvataideviikot/
www.twitter.com/Kuvataideviikot
www.instagram.com/kuvataideviikot/

1 / 32

2 / 32

3 / 32

4 / 32

5 / 32

6 / 32

7 / 32

8 / 32

9 / 32

10 / 32

11 / 32

12 / 32

13 / 32

14 / 32

15 / 32

16 / 32

17 / 32

18 / 32

19 / 32

20 / 32

21 / 32

22 / 32

23 / 32

24 / 32

25 / 32

26 / 32

27 / 32

28 / 32

29 / 32

30 / 32

31 / 32

32 / 32
  • Yhteistyössä: