Etusivu » Kaikki festivaalit » » Mikkelin Musiikkijuhlat

Mikkelin Musiikkijuhlat
05.07.2020 - 08.07.2020Tietoa festivaalista

Maestro Valeri Gergijev tuo maailmankuulun Mariinski-teatterin orkesterin ja solistit Mikkeliin jälleen ensi kesänä. Ensimmäisen kerran Musiikkijuhlat järjestettiin pienimuotoisena kamarimusiikkitapahtumana vuonna 1992, josta tapahtuma on kehittynyt yhdeksi klassisen musiikin merkkitapahtumaksi Suomen kesässä.

Tapahtuman luonne

Klassinen musiikki Kamarimusiikki Seminaareja, luentoja Esteetön pääsy Myös ilmaistapahtumia

Kuvagalleria

Tapahtuman yhteystiedot

Verkkosivut www.mikkelinmusiikkijuhlat.fi
Sähköposti festival@mikkelinmusiikkijuhlat.fi
Festivaaliosoite Mikaeli, Sointukatu 1, Mikkeli Katso kohde kartalla
Puhelin +358 15 162 076
Toimisto Sointukatu 1, FI-50100 Mikkeli

Festivaali kartalla

Musiikkijuhlien perustajan Seppo Heikinheimon ajatuksena oli luoda yhteyksiä Venäjän ja Suomen välille. Mikkeli sijaitsee vain 125 kilometrin päässä Venäjän rajasta, ja siitä on tullut ihanteellinen kohtaamispaikka venäläisille ja suomalaisille muusikoille. Tunnelmallista ja dynaamista festivaalia voitaisiin myös kutsua nimellä ”Valeri Gergijev ystävineen”, niin monet vanhat ja uudet ystävät kokoontuvat Mikkeliin.

Ensi kesän kohokohta tulee olemaan aina niin vaikuttava Verdin Requiem Mikkelin Tuomiokirkossa. Mariinski-teatterin orkesteria ja kuoroa johtaa maestro Valeri Gergijev. Mukana juhlissamme ovat vanhat tutut Alexander Toradze ja Denis Matsujev. Viime kesänä yleisönsä hurmannut pianistilahjakkuudesta Alexander Malofejevista, (ensikesänä 14-vuotias), on tulossa myös juhlien vakiovieras. Tarjolla siis hienoja ja tunnelmallisia musiikin tähtihetkiä Saimaan rannoilla.

 

Jaa tapahtuma

Muita festivaaleja Näytä kaikki

1 / 8

2 / 8

3 / 8

4 / 8

5 / 8

6 / 8

7 / 8

8 / 8
  • Yhteistyössä: