Oulun juhlaviikot
30.07.2020 - 30.08.2020

Tietoa festivaalista

Oulun juhlaviikot on seitsemän festivaalin ja lisäohjelmiston elokuinen kokonaisuus, josta nauttii vuosittain 55 000–60 000 kävijää. Oulun juhlaviikkoihin kuuluu Elojazz, Oulunsalo Soi, Muusajuhlat, Taiteiden Yö, Koiteli Elää, Oulun Musiikkivideofestivaalit sekä Ilmakitaransoiton MM-kisat. Vaihtuvassa ohjelmistossa nähdään eri vuosina makrokonsertteja, paikallisia kykyjä Oulun juhlaviikot esittää -sarjassa sekä muun muassa nykysirkusta ja kuoropäivä. Ohjelmistossa on runsaasti myös pääsymaksuttomia tapahtumia. Kaikki on kutsuttu elämysten elokuuhun!

Tapahtuman luonne

Monitaidefestivaalit Elokuva Etno / Maailmanmusiikki Jazz Kamarimusiikki Kirjallisuus, runous Klassinen musiikki Kuvataide Ohjelmaa lapsille Ohjelmaa nuorille Ooppera ja kuoro Pop/Rock Sirkus Solisti- tai yhtyekilpailuja Viihdemusiikki Myös ilmaistapahtumia VIP-paketteja

Kuvagalleria

Tapahtuman yhteystiedot

Verkkosivut www.oulunjuhlaviikot.fi/
Sähköposti info@oulunjuhlaviikot.fi
Festivaaliosoite Oulu Katso kohde kartalla
Puhelin +358 (0) 400 492 649
Toimisto PL 42, 90015 Oulun kaupunki

Festivaali kartalla

Jaa tapahtuma

Oulun juhlaviikot 10 vuotta

06.02.2020

Oulun juhlaviikkojen festivaalien yhteistyö on kestänyt jo 10 vuotta. Juhlavuonna annamme ohjelmistolahjan toisillemme.

Valkean kesäkadun lavalla 12.2. kello 17 arvotaan verkoston kesken festivaaleille lahjansaajafestari, jolle annetaan pala omasta ohjelmistosta. Sekoittamalla eri festivaalien ja taiteenlajien ohjelmistoja annamme yleisölle mahdollisuuden yllättyä ja ihastua. Oulun juhlaviikkojen ajatuksena onkin, että jos kävijä pitää yhdestä festivaalista, hän saattaa pitää myös muista juhlaviikkojen tapahtumista.

Valkean tapahtumassa voi osallistua myös yleisöarvontaan, jossa on mahdollisuus voittaa lippuja Oulun juhlaviikkojen tapahtumiin vuonna 2020.

Oulun juhlaviikkoja koordinoi joulukuussa 2010 perustettu Oulun kulttuuritapahtumayhdistys. Yhdistys perustettiin edistämään kulttuurin ja taiteen saavutettavuutta Oulun seudulla sekä vahvistamaan alueen kulttuuritoimijoiden toimintaedellytyksiä. Nykyään Oulun juhlaviikkojen toiminnan lisäksi yhdistys toimii koko maakunnan alueen kulttuuritapahtumien kehittäjänä ja verkostoijana.

Kymmenennet Oulun juhlaviikot pidetään 30.7.-30.8.2020. Oulun juhlaviikkoihin kuuluvat Elojazz, Oulunsalo Soi, Muusajuhlat, Oulun Taiteiden Yö, Koiteli Elää, Ilmakitaransoiton MM-kisat ja Oulun Musiikkivideofestivaalit sekä Flow-sirkus.  Tänä vuonna mukana on ohjelmistossa on Oulun juhlaviikot -esittää sarja, kuoropäivä ja muuta ekstra-ohjelmistoa. Kuukauden aikana kulttuuria riittää lähes joka päivälle ja erilaisia tapahtumia on yhteensä satoja. Myös elokuinen Oulu Pride on Oulun juhlaviikkojen kaveritapahtuma.

Yhdistyksen jäseniä ovat Jazz20 ry, Oulun Musiikkivideofestivaalit ry, toiminimi Haavemylly, Oulun taiteiden yö ry, Flow Productions ry, Koiteli Elää ry ja Huutomerkki ry. Yhdistys on omistanut Ilmakitaransoiton MM-kisoja tuottavan Airnest Productions Oy:n loppuvuodesta 2015 lähtien. Yhdistyksen hallituksen puheenjohtajana toimii Erkki Liimatta.

www.oulunjuhlaviikot.fi

Muita festivaaleja Näytä kaikki

1 / 8

2 / 8

3 / 8

4 / 8

5 / 8

6 / 8

7 / 8

8 / 8
  • Yhteistyössä: