Etusivu » Kaikki festivaalit » » Oulun Musiikkijuhlat

Oulun Musiikkijuhlat
08.03.2020 - 22.03.2020Tietoa festivaalista

Monialainen talvinen kaupunkifestivaali juhlistaa 30-vuotisjuhlavuottaan täyttäen Oulun seudun kansainvälisillä ja kansallisilla artistivierailla. Taiteellinen johtaja Jaakko Kuusisto tuo ohjelmistoon kantaesityksiä, suurproduktioita, kamarisarjan ja klubeja sekä klassisen ja rytmimusiikin mestarikurssit.

Tapahtuman luonne

Monitaidefestivaalit Etno / Maailmanmusiikki Jazz Kamarimusiikki Klassinen musiikki Kursseja Nykymusiikki Ohjelmaa lapsille Ooppera ja kuoro Seminaareja, luentoja Myös ilmaistapahtumia

Tapahtuman yhteystiedot

Verkkosivut www.omj.fi
Sähköposti info (at) omj.fi
Festivaaliosoite Oulu Katso kohde kartalla
Puhelin +358 40 7555 548
Toimisto PL 143, FI-90101 Oulu

Festivaali kartalla

Jaa tapahtuma

Maria Ylipää ja Alexander Lycke Oulun Musiikkijuhlien musikaalikonserttien tähtinä

18.11.2019

Juhlafestivaalin ensimmäisellä viikolla Madetojan salissa koetaan kaksi suurta musikaalikonserttia, keskiviikkona 11.3. ja torstaina 12.3.

Konserttien solisteina loistavat pohjoismaiden kirkkaimmat musikaalitähdet Maria Ylipää ja Alexander Lycke.  Musikaalikonsertti Someday, Somewhere sisältää sävelmiä neljästä maailmankuulusta musikaalista sinfonisina versioina. Konsertit avautuvat myyntiin maanantaina 18.11.2019.

Konserteissa kuullaan kappaleita musikaaleista Kristina från Duvemåla, Chess, West Side Story ja Jesus Christ Superstar. ABBA-säveltäjien, Benny Anderssonin ja Björn Ulvaeuksen Kristina från Duvemåla teki Maria Ylipäästä suuren tähden Ruotsissa. Viime kaudella hänet ja Alexander Lycke nähtiin Chessin pääparina Svenska Teaternin menestystuotannossa.

Leonard Bernsteinin West Side Story on uuden ajan musikaalien kantateos, ja Andrew Lloyd Webberin Jesus Christ Superstar yhdistää rockin, musikaalin ja oopperan väkevällä tavalla. Konsertissa dramatiikkaa, suuria tunteita ja glamouria välittämässä ovat myös Oulu Sinfonia ja Kristian Hebergin valmentama Cassiopeia, kapellimestarinaan Jaakko Kuusisto.

”Konsertin punaisena lankana ovat musikaalit, jotka ovat olleet Marialle ja Alexille tärkeitä heidän tähänastisen uransa varrella, ja joista heidät siksi erityisesti tunnetaan musikaalitaiteilijoina. Näillä teoksilla on myös kullakin oma tyylillinen näkökulmansa musikaaliin taidemuotona”, Jaakko Kuusisto kertoo.

Suomen valovoimaisimpiin taiteilijoihin kuuluva näyttelijä-laulaja Maria Ylipää on tunnettu lukuisista musiikkiteatteri-, elokuva- ja tv-rooleistaan.  Musiikin saralla hänet tunnetaan monipuolisena tulkitsijana, joka on kotonaan lavalla niin jazzyhtyeiden ja big bandien kuin sinfoniaorkesterienkin solistina. Göteborgin teatteri- ja musiikkikorkeakoulusta valmistunut ruotsalainen Alexander Lycke on tehnyt useita merkittäviä musikaalirooleja Ruotsin lisäksi Suomessa, Saksassa ja Englannissa muun muassa musikaaleissa Hair, Jesus Christ Superstar, Les Misérables, Notre Damen kellonsoittaja ja Miss Saigon.

Lycke on toiminut myös useiden konserttien solistina ja laulaa hardrockia soittavassa Astrakhan-kokoonpanossa.

Festivaalin juhlavuoden merkkitapauksia ovat myös maailman arvostetuimpiin jousikvartetteihin kuuluvan yhdysvaltalaisen Emerson String Quartetin vierailu perjantaina 13.3. sekä Kuopion kaupunginorkesterin ja Oulu Sinfonian harvinaislaatuiset yhteiskonsertit Oulussa torstaina 19.3. ja Kuopiossa perjantaina 20.3. Orkestereilta kuullaan Igor Stravinskin Kevätuhri sekä Modest Musorgskin Kuoleman lauluja ja tansseja, jonka tulkitsee basso Matti Salminen. Konserttien kapellimestarina toimii Jaakko Kuusisto.

Oulun Musiikkijuhlat on talvinen, monialainen kaupunkifestivaali, jonka ohjelmisto koostuu orkesterikonserteista, kamari- ja rytmimusiikista sekä mestarikursseista. Laaja-alainen ohjelmisto pitää sisällään myös nykysirkusta sekä tanssia. Tapahtuman taiteellinen johtaja on ollut vuodesta 2013 saakka viulistina, kapellimestarina ja säveltäjänä tunnettu Jaakko Kuusisto. Festivaalin koko ohjelma julkaistaan joulukuussa.

 

 

Musikaalikonsertti

SOMEDAY, SOMEWHERE

Keskiviikko 11.3.  ja torstai 12.3. klo 19 Oulun Musiikkikeskus, Madetojan sali (Leevi Madetojan katu 1–3)

Maria Ylipää | laulu

Alexander Lycke (SWE) | laulu

Oulu Sinfonia

Cassiopeia

Jaakko Kuusisto | kapellimestari

Lipunmyynti: Ticketmaster Suomi kautta maan, lipunhintaan lisätään käsittelykulut. Ilman käsittelykuluja Oulu10-palvelupisteet ja kulttuuritalo Valveen lippumyymälä.

www.omj.fi

Oulun Musiikkijuhlat järjestetään 30. kerran 8.–22.3.2020.

Oulun Musiikkijuhlat – Jazz & Etno 2019: Olli Hirvonen New Helsinki tuo Ouluun jazzia New Yorkista

13.11.2019

Torstaina 21.11. newyorkilaisista muusikoista koostuva Olli Hirvonen New Helsinki -yhtye konsertoi Vanhalla Paloasemalla klo 20. Vuodesta 2011 New Yorkissa asunut Olli Hirvonen on yksi menestyneimpiä suomalaisia jazzkitaristeja maailmalla. Lappeenrannasta kotoisin oleva Hirvonen on voittanut Montreux’n kansainvälisen jazzkitarakilpailun ja hänet on huomioitu isoissa musiikkimedioissa kuten Stereogum, Village Voice, ja Downbeat Magazine. Hirvonen valmistui musiikin maisteriksi Manhattan School of Musicista vuonna 2013, jonka jälkeen hän on luonut uraa New Yorkissa freelance-kitaristina ja yhtyeenjohtajana.

Hirvonen on julkaissut kolme albumia omalla nimellään, joista uusimman Displace-levyn julkaisi elokuussa 2019 amerikkalainen Ropeadope Records.

Uusimmalla levyllään Hirvonen demonstroi persoonallista ja hyvinkin uniikkia lähestymistapaansa jazzmusiikkin ja kitarismiin. Yhdistellen elementtejä jazzista, progressiivisesta rockista, noise-rockista, sekä nykyklassisesta musiikista, Hirvosen kitaransoitosta voi tunnistaa laajan joukon vaikutteita Pat Methenystä ja Ralph Townerista aina Tim Berneen, Sonic Youthiin ja My Bloody Valentineen asti.

Olli Hirvonen New Helsinki -yhtyeen muut jäsenet ovat kukin oman instrumenttinsa huippuja ja kysyttyjä muusikoita New Yorkin jazzskenessä.

Uutistoimisto NPR on nimennyt yhtyeen pianisti Luke Marantzin ”Among the best young American jazz pianists” -tittelillä. Basisti Marty Kenney on soittanut uransa aikana mm. David Berkmanin ja Rich Perryn kanssa, ja rumpali Nathan Ellman-Bell tunnetaan tätä nykyä etenkin somehitti Brass Against -yhtyeen riveistä, sekä mm. kitaristi Rotem Sivanin triosta.

 

OLLI HIRVONEN NEW HELSINKI

Olli Hirvonen | kitara

Luke Marantz (USA) | piano

Marty Kenney (USA) | basso

Nathan Ellman-Bell (USA) | rummut

 

Konserttien lipunmyynti: Ticketmaster Suomi kautta maan. Lipun hintaan lisätään käsittelykulut. Ilman käsittelykuluja Oulu10-palvelupisteet.

Ovelta tuntia ennen konserttia.

Liput: 15/10 €

Jazz-20 ry:n jäsenet 10 €

www.omj.fi

Oulun Musiikkijuhlat 2020 – juhlavuoden ensimmäiset konsertit myyntiin

30.08.2019

Oulun Musiikkijuhlat on talvinen, monialainen kaupunkifestivaali, jonka ohjelmisto koostuu orkesterikonserteista, kamari- ja rytmimusiikista sekä mestarikursseista. Laaja-alainen ohjelmisto pitää sisällään myös nykysirkusta sekä tanssia. Tapahtuman taiteellinen johtaja on ollut vuodesta. 2013 saakka viulistina, kapellimestarina ja säveltäjänä tunnettu Jaakko Kuusisto. Festivaali järjestetään 30. Kerran 8.-22.3.2020.

Juhlavuonna festivaalilla vierailee yksi maailman arvostetuimmista jousikvarteteista, yhdysvaltalainen Emerson String Quartet. Kuopion kaupunginorkesterin ja Oulu Sinfonian harvinaislaatuisissa yhteiskonserteissa kuullaan Igor Stravinskin Kevätuhri, ja Modest Musorgskin Kuoleman lauluja ja tansseja tulkitsee basso Matti Salminen.

Konserttien kapellimestarina on Jaakko Kuusisto. Juhlavuoden ensimmäiset konsertit avautuvat myyntiin perjantaina 30.8.2019.

Kuopion kaupunginorkesterin ja Oulu Sinfonian yhteiskonsertin solistina Matti Salminen

Oulun Musiikkijuhlien 30. juhlavuoden merkkitapaus on poikkeuksellinen kahden sinfoniaorkesterin yhteiskonsertti, kun Kuopion kaupunginorkesteri ja Oulu Sinfoniayhdistävät voimansa yli 100 muusikon suurorkesteriksi.

Solistina kuullaan suomalaisen laulutaiteen kaikkien aikojen suurimpiin tähtiin lukeutuvaa bassoa. Matti Salminen saapuu laulamaan Modest Musorgskin väkevän laulusarjan Kuolemanlauluja ja tansseja, johon Kalevi Aho on laatinut värikylläisen orkestraation. Konsertin huipentaa 1900-luvun kenties merkittävin orkesteriteos, Igor Stravinskin Kevätuhri.

Poikkeuksellisen suurelle orkesterille kirjoitettu balettimusiikinklassikko määritteli aikanaan orkesterin rytmilliset ja soinnilliset mahdollisuudet uudelleen. Teos on tänä päivänä edelleen maailman merkittävimpien orkesteriennäytösnumero, ja sen jokainen esitys on merkkitapaus. Alkusoittona kuullaan aikamme merkittävimpiin pohjoismaisiin säveltäjiin lukeutuvan Anders Hillborgin jännittävä ja upeasti soiva teos Cold Heat vuodelta 2010. Konsertin johtaa Kuopion kaupunginorkesterin ylikapellimestari ja Oulun Musiikkijuhlien taiteellinen johtaja Jaakko Kuusisto.

”Kuopion ja Oulun orkesterien yhteiskonsertti on valtavan hieno tapa juhlistaa Oulun Musiikkijuhlien 30-vuotista taivalta. Yhteistyö on pitkään ollut festivaalinkantavia ajatuksia, juuri siksi että se mahdollistaa poikkeuksellisia sisältöjä, kuten nytkin Kevätuhrin ja Matti Salmisen vierailun muodossa”, Jaakko Kuusisto kertoo.

Yhdeksän Grammy-palkinnon Emerson String Quartet Euroopan kiertueella Oulun Musiikkijuhlille

Yksi maailman arvostetuimmista jousikvarteteista, Emerson String Quartet (USA)konsertoi Oulun Musiikkijuhlilla perjantaina 13.3.2020. Yli neljäkymmentä vuotta toiminut jousikvartetti on pitänyt asemansa yhtenä maailman johtavista kamarimusiikkiyhtyeistä aina perustamisesta, vuodesta

1976 lähtien. Kvartetti on julkaissut yli 30 levyä ja heille on myönnetty yhdeksän Grammy-palkintoa, joista kaksi parhaan klassisen musiikin albumin kategoriassa. Heidän levytyksensä ulottuvat Bachista Harbisoniin, ja sisältävät monien säveltäjien kuten Beethovenin, Mendelssohnin, Brahmsin, Bartokin, Webernin ja Shostakovitsin kvartettojenkokonaislevytyksiä.

Emerson-kvartetti myös huolehtii

jousikvartettokirjallisuudenelinvoimaisuudesta tekemällä yhteistyötä useiden arvostetuimpien nykysäveltäjien kanssa, kuten mm. Thomas Adés, Kaija Saariaho, Wolfgang Rihm, Mark-Anthony Turnageja Edgar Meyer.

Kvartetti on tehnyt yhteistyötä monien tähtisolistien kanssa, kuten Renée Fleming, Barbara Hannigan, Jevgeni Kissin, Emanuel Ax ja Yefim Bronfman.

Emerson String Quartet antaa myös panoksensa Oulun Musiikkijuhlien kansainvälisille mestarikursseille pitämällä workshopin nuorille taiteilijoille.

”Säveltäjämestari Ludwig van Beethovenin syntymästä tulee vuonna 2020 kuluneeksi 250 vuotta, ja Emerson-kvartetin vierailulla kuultavat kaksi Beethovenin jousikvartettoa juhlistavat merkkivuotta erinomaisella tavalla. Olemme hyvin tyytyväisiä saadessamme Emersonit festivaalille”, Jaakko Kuusisto toteaa.

 

Perjantai 13.3. klo 19

Oulun Musiikkikeskus, Madetojan sali (Leevi Madetojan katu 1-3)

EMERSON STRING QUARTET

Emerson String Quartet:

Eugene Drucker | viulu

Philip Setzer | viulu

Lawrence Dutton | alttoviulu

Paul Watkins | sello

Ohjelma

Ludwig van Beethoven: Jousikvartetto nro 8 e-molli, op. 59 nro 2 Béla Bartók: Jousikvartetto nro 4, Sz. 91

Ludwig van Beethoven: Jousikvartetto nro 9 C-duuri, op. 59 nro 3

 

 

Torstai 19.3. klo 19

Oulun Musiikkikeskus, Madetojan sali (Leevi Madetojan katu 1-3)

Perjantai 20.3. klo 19

Kuopion Musiikkikeskus (Kuopionlahdenkatu 23)

KUOPION KAUPUNGINORKESTERI & OULU SINFONIA:

KEVÄTUHRI

Kuopion kaupunginorkesteri

Oulu Sinfonia

Jaakko Kuusisto | kapellimestari

Matti Salminen | basso

Ohjelma

Anders Hillborg: Cold Heat

Modest Musorgski: Kuoleman lauluja ja tansseja (orkestroinut Kalevi Aho)

Igor Stravinski: Kevätuhri

 

Konserttien lipunmyynti alkaa 30.8.2019.

Lipunmyynti: Ticketmaster Suomi kautta maan, lipunhintaan lisätään toimituskulut. Ilman toimituskuluja Oulu10-palvelupisteet.

www.omj.fi

Oulun Musiikkijuhlien syksyn Jazz & Etno -konsertit

12.08.2019

Oulun Musiikkijuhlien syyskauden Jazz & Etno -konserttisarjassa kuullaan yksitoista konserttia. Alkusoittona syksyn Oulun Musiikkijuhlien Jazz & Etno –konserttisarjalle Taiteiden yössä 15.8. Jumprun Patiolla on tarjolla tuttuja suomalaissävelmiä sekä jazz-standardeja. Luvassa tunnelmallinen ja rento loppukesän jammailuilta ”satumaasta swingiin”. Suomalaisen jazzin suuriin nimiin kuuluvan Jukka Perkon kanssa lavalle nousevat Oulun Musiikkijuhlien taiteellinen johtaja Jaakko Kuusisto sekä oululaisen jazzkentän kantaviin voimiin kuuluvat Sami Juntunen, Roni Helminen ja Olli Estola.

 

Kansanmusiikkia ja klubi-iltoja

Konserttisarja alkaa lauantaina 14.9. Haukiputaan Teatterikuopalta jolloin esiintyy saamelaisten vahvasta yhteydestä luontoon vaikutteita ammentava Vildá. Musiikki on uniikki yhdistelmä mystisiä joikuja, svengaavia rytmejä ja improvisaatiota. Yhtyeen Hildá Länsman on kipuamassa vauhdilla Utsjoelta koko kansan tietoisuuteen upeaäänisenä joikaaja-laulajana, joka tunnetaan muun muassa Solju-yhtyeestä. Viivi Maria Saarenkylä puolestaan on kansainvälisissä musiikkikilpailuissa palkittu nuori harmonikkavirtuoosi ja Vuoden Harmonikkataiteilija 2018.

Zäpämmät on kahden naisen duo, jonka konsertti kuullaan Vanhan Paloaseman Barissa perjantaina 4.10. Duon ohjelmisto vie kuulijat kauniiden ja rosoisten laulujen äärelle, jotka ammentavat vahvasti suomalaisesta kansanmusiikista ja yhdistyvät sangen persoonallisesti senegalilaisiin, malilaisiin, afro-kuubalaisiin ja flamencon musiikillisiin elementteihin.

Zäpämmät-duon teemana on jo pidempään ollut myös naisten ja tyttöjen tarinat ja oikeudet. Filosofiana on tuoda kuuluville musiikin kautta vaienneita ja vaiennettuja ääniä sekä paljastaa ja tuoda tarkasteluun myös yhteiskunnan sukupuolittuneita rakenteita. Sävelkynästä irtoaa myös materiaalia ihan silkkaan elämisen riemuun liittyen.

BATTLE on klubi-ilta ja balettiesitys, kilpailu ja taidenautinto, joka saapuu kiertueellaan Ouluun perjantaina 27.9. Vanhan Paloaseman Bariin.

Viiden huippuammattilaisen taistelu lavaherruudesta sopii taiteen rakastajille, sitä karsastaville, katu-uskottaville ja salonkikelpoisille.

BATTLEssa kilpailevat rap-artisti Ailu Valle ja ballerina Auri Ahola vastaan viulisti Terhi Paldanius ja b-boy Jimi Kettunen. Taistelua luotsaa beatboxaaja-muusikko Kevin Francett.

 

Jazzliiton kiertueita

Syksyn aikana kuullaan myös Suomen Jazzliiton kiertueilla ja yhteistuotantokiertueilla olevia kokoonpanoja, joiden tuotannosta vastaavat yhteistyössä Jazz 20 ry ja Oulun Musiikkijuhlat.

Keskiviikkona 25.9. kiertueelle saapuu Alder ego Vanhalle Paloasemalle.

Tämä peloton jazzyhtye perustettiin vuoden 2014 syksyllä Joonas Leppäsen sävellysten ympärille. Berliinissä ja Göteborgissa vietettyjen vuosien jälkeen Helsinkiin palannut rumpali luotsaa yhtyettään, joka koostuu nuorista improvisaatiolahjakkuuksista. Yhtye julkaisi toisen levynsä II lokakuussa 2018 We Jazz Recordsille. Musiikki on isojen kokonaisuuksien kamarimusiikkia jazzyhtyeelle, keskinäistä yhtyesoittoa ja vuoropuhelua.

Alder Ego polveilee vapaan ilmaisun ja sävelletyn viitekehyksen välissä.

Jazzmusiikin tohtori, pianisti Riitta Paakki on tutustunut syvällisesti Blue Noten 1960-luvun kultakauteen, ja tuon ajan vaikutteita voi kuulla myös yhtyeen kaikkien solistien ilmaisussa. Paakin sävellyksistä koostuva ohjelmisto huokuu kypsää näkemystä ja positiivista asennetta. Riitta Paakki Quartet julkaisi ensimmäisen albuminsa Live at Koko Jazz Club elokuussa 2018 Koko Records –levymerkille. Levy on saanut hyviä arvioita ja kansainvälistä huomiota muun muassa Japanissa. Jazzliiton kiertueella kuullaan levyn materiaalia, uusia kappaleita ja valikoituja afroamerikkalaisia helmiä. Konsertti on keskiviikkona 6.11. Vanhalla Paloasemalla.

 

Kymmenvuotiskiertueita ja kansainvälisiä vieraita

Vibrafonitrio Herd juhlii täyttä kymppiään ja esiintyy Oulussa ke 9.10.

Vibrafonisti Panu Savolaisen johtaman yhtyeen juhlavuosi käynnistyi helmikuussa X-albumin (Doorbell Music) julkaisulla. Kokoonpano tunnetaan värikkään ja kommunikoivan triosoittonsa lisäksi isännöimistään HERD-klubeista, sekä niissä syntyneistä lukuisista yhteistyöprojekteista, tunnetuimpana huippusuosittu ’Jazzbasilli’ yhdessä laulaja Aili Ikosen kanssa. Herd palaa juhlavuotena juurilleen moniulotteisen sekä melankolisen kauniin triosoiton pariin. Soittajien omista sävellyksistä koostuvalla X-albumilla kolmikko hyödyntää rohkeasti studioteknologian mahdollisuuksia, mutta livenä Herd luottaa edelleen vankasti akustisen svenginsä dynamiikkaan. Albumi onkin eräänlainen yhteenveto yhtyeen tekemisistä jo usean vuoden ajalta, ja siinä kuuluu myös trion monipuolinen työskentely lukuisten eri vieraiden ja ohjelmistojen parissa.

Samoin kolmen energisen muusikon kollektiivi, Mopo, täyttää kymmenen vuotta. He valloittavat oululaiset Voimalan lavalla perjantaina 25.10.

Baritonisaksofonin, rumpujen ja kontrabasson muodostama trio ammentaa musiikkiinsa vaikutteita jazzista, punkista ja Suomen luonnosta.

Live-energiastaan ja muuntautumiskyvystään tunnettu yhtye on kysytty esiintyjä ympäri maailmaa. Mopo on valloittanut yleisöjä puolelleen Suomen lisäksi lukuisilla keikoilla Euroopassa, Väli-Amerikassa ja Afrikassa.

Mopon keikkakalenterissa komeilee mm. London Jazz Festivalin ja Flow Festivalin kaltaisia tapahtumia.

New Yorkissa vuodesta 2011 asunut Olli Hirvonen on yksi menestyneimpiä suomalaisia jazzkitaristeja maailmalla. OLLI HIRVONEN NEW HELSINKI saapuu kiertueelle torstaina 21.11. Vanhalle Paloasemalle. Hirvonen on voittanut Montreux’n kansainvälisen jazzkitarakilpailun ja hänet on huomioitu isoissa musiikkimedioissa kuten Stereogum, Village Voice, ja Downbeat Magazine. Hirvonen on julkaissut kolme albumia omalla nimellään, joista uusimman Displace- levyn julkaisee elokuussa 2019 amerikkalainen Ropeadope Records. Uusimmalla levyllään Hirvonen demonstroi persoonallista ja hyvinkin uniikkia lähestymistapaansa jazzmusiikkin ja kitarismiin yhdistellen elementtejä jazzista, progressiivisesta rockista, noise-rockista, sekä nykyklassisesta musiikista, Yhtyeen muut jäsenet ovat kukin oman instrumenttinsa huippuja ja kysyttyjä muusikoita New Yorkin jazzskenessä.

 

Syyskausi päättyy Friggin uudistettuun folkkijouluun lauantaina 30.11. klo 16

Kotimaisen kansanmusiikin superyhtye Friggin viime vuonna aloittama uusi joulukonserttiperinne saa toivottua jatkoa tänä jouluna. Viime jouluna yhtye liikutti ja herätti hurmosta ja valloitti yleisön sydämet lämpimällä ja sävykkäällä esiintymisellään. Friggin rinnalla loistavilla solisteilla Johanna Förstillä ja Timo Rautiaisella on vahva side kansanmusiikkiin.

Ohjelmistossa korostuu vanhan ajan aito ja maanläheinen joulu. Illan aikana kuullaankin koko kansan rakastamia joululauluja, jotka muotoutuvat uudelleen Friggin sovituksissa sekä Friggin jäsenten säveltämiä uusia joululauluja. Riehakkaana livebändinä tunnetun Friggin huippuunsa hiottu yhteissoitto ryyditettynä pirskahtelevalla ja humoristisella live-energialla on tehnyt vaikutuksen kuulijoihin ympäri maailmaa.

Lukemattomien ulkomaan kiertueiden vuoksi yhtyeen Suomen esiintymiset ovatkin olleet harvinaista herkkua. Oulun konsertti on Pohjankartanon juhlasalissa lauantaina 30.11. Joulukiertueen myötä Frigg suuntaa kohti 20-vuotisjuhlavuottaan.

www.omj.fi

1 / 12

2 / 12

3 / 12

4 / 12

5 / 12

6 / 12

7 / 12

8 / 12

9 / 12

10 / 12

11 / 12

12 / 12
  • Yhteistyössä: