Etusivu » Kaikki festivaalit » » Pispalan Sottiisin Tanssimania, Tampere

Pispalan Sottiisin Tanssimania, Tampere
29.09.2017 - 01.10.2017Tietoa festivaalista

Tanssimania on uuden kansantanssin ja -musiikin tapahtuma, joka nostaa esille tuoreimmat ja mielenkiintoisimmat kansantanssiteokset. Se tarjoaa koulutusta, konsertteja, kohtaamisia ja elämyksiä. Tanhujalostamo-seminaarissa tuuletetaan tunteita uudistuvasta kansantanssista.

Tapahtuman luonne

Tanssi Kansantanssi Kursseja Ohjelmaa lapsille Perinteinen kansanmusiikki Seminaareja, luentoja Työpajoja Esteetön pääsy Myös ilmaistapahtumia

Tapahtuman yhteystiedot

Verkkosivut www.tanssimania.fi/
Sähköposti info@sottiisi.net
Festivaaliosoite Tampere Katso kohde kartalla
Puhelin +358 3 212 2147
Toimisto Satakunnankatu 13, FI-33100 Tampere

Festivaali kartalla

Tanssimania värittää syksyä Tampereella 28.9.–1.10.2017

Suomen Nuorisoseurojen Tanssimania nostaa esille vuoden tuoreimmat ja mielenkiintoisimmat tanssiteokset. Uuden kansantanssin ja -musiikin tapahtuma tarjoaa koulutusta, konsertteja, kohtaamisia ja elämyksiä. Tanhujalostamo-seminaarissa pohditaan ilmiöitä. Se on nimensä mukaan tanssin perinnelaboratorio, jossa tarkastellaan tanssia uusista näkökulmista. Tanhujalostamon tämän vuoden erityisteemana on sananvapaus.

Ohjelmasta löytyy mm.: Anne-Mari Kivimäen Suistamo – Perinnelaboratorion teos: ”Ma´ilmanlopun maanitus”, joka nähdään Tampere-talossa 30.9. Esityksessä ovat mukana Tanssiteatteri Minimi, Tanssiteatteri Tsuumi, Suistamon Sähkö, Pekko Käppi, Ville, Rauhala, Eero Grundström, Risto Ylihärsilä, Timo Saari ja Reetta-Kaisa Iles.

Tarkemmat ohjelmatiedot päivittyvät kevään aikana nettisivuille tanssimania.nuorisoseurat.fi/

Jaa tapahtuma

Tanssimania värittää Tampereen syksyä

29.06.2017

 Kolmen kuukauden päästä käyntiin pärähtävä 13. Tanssimania  29.9.-1.10.2017 on tuhti paketti uutta kansantanssia ja kansanmusiikkia. Festivaali tuo Tampereelle ripeää ravistusta syksyn alkuun. Tarjolla on korkealuokkaista koulutusta, komeita konsertteja ja tämän hetken tuoreimmat tanssiteokset. Tapahtuman pääpaikkana on Tampere-talo.

Tampere-talossa nähdään muun muassa ”Ma’ilmanlopun maanitus”, ”Suistamon Sähkö”, ”Suomi Hall of Fame”, ”Miesten vuoro” ja ”Karelian Rhapsody” sekä lukuisa joukko kotimaisen kansantanssin huippuesiintyjiä. Maniapajoissa, Dääns & Näppäri -leirillä sekä Tanhujalostamo-seminaarissa opitaan uusia taitoja ja keskustellaan tanssista, perinteestä ja musiikista. http://tanssimania.nuorisoseurat.fi/

 

Ma´ilmanlopun maanitus

Tanssimanian pääkonsertissa on hillitöntä menoa, kun lavalle nousee Anne-Mari Kivimäen Suistamo – Perinnelaboratorion teos: ”Ma´ilmanlopun maanitus”. Siinä soi suistamolainen rumpsutus, hypnoottinen elektrojouhikko ja petroskoilainen nykyrock. Maanituksen villillä matkalla mukana ovat Tanssiteatteri Minimi, Tanssiteatteri Tsuumi, Suistamon Sähkö, Pekko Käppi, Ville Rauhala, Eero Grundström, Risto Ylihärsilä, Timo Saari ja Reetta-Kaisa Iles.

Ma´ilmanlopun maanitus, la 30.9. klo 19.30, Tampere-talo, Pieni Sali. Yhteistyössä Tampere-talon kanssa. http://tanssimania.nuorisoseurat.fi/ohjelma/lauantai/mailmanlopun-maanitus/

 

Suistamon sähkö

Lauantai-illan päättää aistillinen, aggressiivinen ja arvaamaton Suistamon Sähkö, joka esittää uutta karjalaista tanssimusiikkia työkaluinaan koneet, venäläinen leikkihaitari, lauluvoima, rap ja maaninen lavameininki. Suistamon Sähkö, la 30.9. klo 23.00, Tampere-talo, Maestro.

http://tanssimania.nuorisoseurat.fi/ohjelma/lauantai/suistamon-sahko/

 

Tanssimania uudistuu!

Tanssimanian osallistujia hemmotellaan runsaalla ja monipuolisella pajakattauksella huippuammattilaisten ohjauksessa. Maniapajoissa tarjotaan koulutusta ukulelen soitosta laulamiseen ja Body Percussionista ruotsalaiseen polskaan. Ilmoittautuminen Maniapajoihin alkaa 5.8.2017. Katso kaikki Maniapajat osoitteesta:  http://tanssimania.nuorisoseurat.fi/koulutukset/maniapajat/

 

Järjestäjät

Tampereella kahden vuoden välein järjestettävä Tanssimania on näyttänyt jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan uudistuvaa suuntaa kansantanssin esitys- ja koulutustoiminnalle.

Tapahtuman järjestäjinä toimivat Suomen Nuorisoseurat ja Tampereen kaupunki. Käytännön järjestelyistä Tampereella vastaa Pispalan Sottiisin tapahtumatoimisto.

Katso Tanssimanian koko ohjelma: http://tanssimania.nuorisoseurat.fi/ohjelma/

1 / 17

2 / 17

3 / 17

4 / 17

5 / 17

6 / 17

7 / 17

8 / 17

9 / 17

10 / 17

11 / 17

12 / 17

13 / 17

14 / 17

15 / 17

16 / 17

17 / 17
  • Yhteistyössä: