Etusivu » Kaikki festivaalit » » Sastamala Gregoriana – Wanhan Musiikin Päivät

Sastamala Gregoriana – Wanhan Musiikin Päivät
21.07.2017 - 28.07.2017

Tietoa festivaalista

Sastamala Gregoriana soi keskiajan, renessanssin ja barokin ajan säveliä Rautaveden ikiaikaisissa kulttuurimaisemissa. Esiintyjät ovat suomalaisia ja kansainvälisiä vanhan musiikin huippuja. Konserttipaikkoina ovat Sastamalan keskiaikaiset kivikirkot. Kansainvälinen mestarikurssi ja ilmaistapahtumat täydentävät konserttisarjaa.

Tapahtuman luonne

Klassinen musiikki Kamarimusiikki Kursseja Ohjelmaa lapsille Ooppera ja kuoro Myös ilmaistapahtumia

Kuvagalleria

Tapahtuman yhteystiedot

Verkkosivut www.sastamalagregoriana.fi
Sähköposti info@sastamalagregoriana.fi
Festivaaliosoite Sastamala Katso kohde kartalla
Puhelin +358 45 874 2345

Festivaali kartalla

Yksi Pirkanmaan kesän viehkeimmistä festivaaleista, vanhan musiikin Sastamala Gregoriana –festivaali soi vuosittain heinäkuun viimeisellä viikolla Sastamalassa, Rautaveden ikiaikaisissa kulttuurimaisemissa, Tampereelta n. 50 km Porin suuntaan.

Sastamala Gregoriana tunnetaan ainutlaatuisena ja tunnelmallisena vanhan musiikin tapahtumana, jossa huipputason konsertit yhdistyvät persoonallisiin esityspaikkoihin ja järjestäjien vieraanvaraisuuteen. Se on vanhan musiikin kohtauspaikka, jonne niin taiteilijat kuin kuulijatkin haluavat tulla yhä uudelleen. Konserttisaleina toimivat Sastamalan keskiaikaiset kivikirkot, joiden tunnelmassa ja akustiikassa vanha musiikki soi aitona ja täydellisenä.

Monipuolisessa ohjelmistossa tarjotaan yleisölle musiikkia kaikilta vanhan musiikin aikakausilta, niin keskiajalta kuin barokin ja renessanssin kausiltakin, esitellen laajasti sekä vokaali- että instrumentaalimusiikkia. Esiintyjät ovat suomalaisia ja kansainvälisiä vanhan musiikin huippuja. Konserttisarjaa täydentää kansainvälinen mestarikurssi sekä ilmaistapahtumat. Festivaalin taiteellisena johtajana toimii englantilainen luuttutaiteilija Michael Fields.

Jaa tapahtuma

Sastamala Gregoriana – Wanhan Musiikin Päivät

21.07.2017 - 28.07.2017

Sastamala Gregoriana -festivaalin ohjelma täydentyy lastentapahtumalla 26.7.

Heinäkuun viimeisellä viikolla järjestettävä Sastamala Gregoriana -festivaali kutsuu myös perheen pienimpiä vanhan musiikin pariin! Varsinaisen festivaaliohjelmiston lepopäivänä 26.7. järjestetään yhteistyössä Suomalaisen kirjan museo Pukstaavin kanssa tarinakonsertti ”Löydä luontosi”. Konsertin toteuttaa tamperelainen Kulttuuriosuuskunta Uulu. Illan aikana osallistujat pääsevät kokeilemaan suomalaisia perinnesoittimia, laulamaan, tanssimaan ja tekemään rytmiä. Vanhan suomalaisen musiikin ja uusien sävellysten lisäksi päästään kuin varkain tutustumaan keskiaikaiseen tyyliin ja soittimistoon. Ohjelma kestää noin tunnin, ja se sopii parhaiten alle 12-vuotiaille. Ennen konserttia on yleisöllä vapaa pääsy museoon.

Löydä luontosi -tarinakonsertti Pukstaavissa keskiviikkona 26.7. klo 18, vapaa pääsy.

 

Sastamala Gregoriana -festivaali valittiin kulttuurifestivaalien järjestön EFFEn jäseneksi

Eurooppalainen kulttuurijärjestö EFFE (Europe for Festivals – Festivals for Europe) valitsee kahden vuoden välein jäsenet verkostoonsa festivaalien lähettämien hakemusten perustella. Tänä vuonna Sastamala Gregoriana -festivaali valittiin järjestön jäsenfestivaaliksi toistamiseen. Ensimmäisen kerran nimitys saatiin vuosiksi 2015-2016. Nimitys tuo festivaalille merkittävää näkyvyyttä ja painoarvoa isoilla kansainvälisillä markkinoilla. Jury luonnehti festivaalia seuraavasti: Sympaattinen, musiikillisesti kunnianhimoinen korkeatasoinen festivaali, joka järjestetään kauniissa historiallisessa miljöössä. Tapahtuma tarjoaa aivan eritysten ilmapiirin, josta sekä yleisö että esiintyjät pääsevät nauttimaan. Ohjelmistossa on sekä kansainvälisiä että suomalaisia keskiajan, renessanssin ja barokin aikakauden konsertteja.

 

Festivaalin hallitus sai vahvistuksekseen seurakunnan kanttori Anu Mattilan

Sastamala Gregoriana Ry:n vuosikokouksessa 31.3. päätettiin hallituksen uudesta kokoonpanosta. Tuoreeksi jäseneksi valittiin Anu Mattila, joka toimii kanttorina Sastamalan seurakunnassa ja on muun muassa osallistunut useana kesänä Sastamala Gregorianan Mestarikurssille. Anu Mattila valittiin hallitukseen edesmenneen Birgit Jaakolan tilalle. Elina Aho-Kuusama jättäytyi hallituksen asiantuntijajäsenen tehtävästä. Muut hallituksen jäsenet jatkavat tehtävissään.

Sastamala Gregoriana Ry:n uusi hallitus 1.4.2017 alkaen:

Maiju Vuorenoja, puheenjohtaja

Kirsi-Marja Nieminen

Anu Mattila

Helena Salmi, yritysasiantuntijajäsen

Tiina Kuusisto, sihteeri

 

www.sastamalagregoriana.fiwww.facebook.com/sastamalagregoriana

www.twitter.com/sastamalamusicwww.instagram.com/sastamalagregoriana

Sastamala Gregoriana järjestetään 22.-29.7.2017.

Sastamala Gregoriana -festivaali soi vuosittain heinäkuun viimeisellä viikolla Sastamalassa, Rautaveden ikiaikaisissa kulttuurimaisemissa. Sastamala Gregoriana tunnetaan ainutlaatuisena ja tunnelmallisena vanhan musiikin tapahtumana, jossa huipputason konsertit yhdistyvät persoonallisiin esityspaikkoihin ja järjestäjien vieraanvaraisuuteen. Se on vanhan musiikin kohtauspaikka, jonne niin taiteilijat kuin kuulijatkin haluavat tulla yhä uudelleen. Konserttisaleina toimivat pääosin Sastamalan keskiaikaiset kivikirkot, joiden tunnelmassa ja akustiikassa vanha musiikki soi aitona ja täydellisenä. Monipuolisessa ohjelmistossa tarjotaan yleisölle musiikkia kaikilta vanhan musiikin aikakausilta, niin keskiajalta kuin barokin ja renessanssin kausiltakin, esitellen laajasti sekä vokaali- että instrumentaalimusiikkia. Esiintyjät ovat suomalaisia ja kansainvälisiä vanhan musiikin huippuja. Konserttisarjaa täydentää kansainvälinen mestarikurssi. Festivaalin taiteellisena johtajana toimii englantilainen luuttutaiteilija Michael Fields. Sastamala Gregoriana -festivaali järjestetään ensi kesänä 22. kerran. Finland Festivals nimesi tapahtuman Vuoden festivaaliksi 2016.

Sastamala Gregoriana – Wanhan Musiikin Päivät

21.07.2017 - 28.07.2017

XXII Sastamala Gregoriana – Wanhan Musiikin Päivät järjestetään 21. – 28.7.2017. Ohjelmistossa näkyy kolme erilaista juhlavuotta: Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhla, säveltäjä Claudio Monteverdin 450-vuotisjuhla sekä reformaation 500-vuotisjuhla. Säveltäjät ovat kansainvälisiä, mutta tapahtuman esiintyjiksi on itsenäisyyden juhlavuonna kutsuttu erityisesti suomalaisia vanhan musiikin huippuja.

Tapahtuman avajaiskonsertti vierailee perjantaina 21.7. Laukon Kartanossa Vesilahdella. Konsertissa tarjoillaan englantilaisten barokin ajan säveltäjäveljesten Henry ja Daniel Purcellin tuotantoa, festivaalin taiteellisen johtajan Michael Fieldsin kokoaman Sprezzatura-yhtyeen taituroimana.  Ennen esitystä yleisöllä on mahdollisuus tutustua kartanon tiloihin ja taiteeseen.

Lauantaina 22.7. kunnioitetaan 450 vuotta sitten syntynyttä italialaista Claudio Monteverdiä. Luvassa on suuri ja mahtipontinen konsertti, jossa lavalla vierailee iso joukko taiteilijoita, mm. 16-henkinen kamarikuoro Utopia. Ensivierailunsa festivaalilla tekee samana iltana Pormestarin sinkit ja pasuunat.

Barokkiyhtye Baccano piti yhden Sastamala Gregorianan parhaista konserteista vuonna 2015 ja palaa toivottuna takaisin Händelin ohjelmistolla sunnuntaina 23.7. Estradilla nähdään dramaattista lavatyöskentelyä Tuuli Lindebergin ja Teppo Lampelan tulkitessa musiikkia karismaattisesti ja sykähdyttävästi.

La Morra-yhtyeestä tutuksi tulleet ja Mestarikurssilla vuosia opettaneet virtuoosimainen Corina Marti ja Michal Gondko ovat koonneet esityksen ja kokoonpanon, jossa yhdistyvät suomalainen ammattitaito ja vuoden keskeinen länsieurooppalainen teema, reformaatio. Reformaatio ilmiönä vaikutti myös musiikkiin, ja näitä vaikutteita voi kuulla maanantain 24.7. Tie Lutherin luo -konsertissa.

Huippusellisti Markku Luolajan-Mikkola esiintyy ensimäistä kertaa festivaalilla Peregrinatio-soolokonsertillaan 25.7. Barokkisellon syvät soinnut kaikuvat kirkkosalissa Bachin jylhien sävelten soidessa. ”Minulle tuli tarve tehdä pyhiinvaellus, jolla ei välttämättä ole suoranaisia esikuvia, mutta joka hengeltään noudattaa vanhoja perinteitä. En tee matkaani jalan, kuten pyhiinvaellusperinteeseen nykyisinkin kuuluu, vaan pitkää patikointia kuvaa vaellukseni Johann Sebastian Bachin musiikin parissa.”, Markku Luolajan-Mikkola kertoo.

Kahdeksasta laulajasta koostuva, kansainvälisestikin arvostettu yhtye Lumen valo on keskittynyt renessanssiajan suurimuotoisten kirkkomusiikkiteosten esittämiseen, mutta on samalla laajentanut ohjelmistoaan kattamaan myös keskiajan, barokin ja oman aikamme musiikkia. Torstain 27.7. Konsertissa kuullaan sekä uutta että vanhaa, reformaation sekä Suomen juhlavuoden tunnelmissa.

Perinteikäs mutta aina yllätyksellinen Mestarikurssin päätöskonsertti 28.7. luo läpileikkauksen kaikkiin vanhan musiikin kausiin, ja tulevaisuuden tähdet pääsevät esittelemään taitojaan.

Liput tulevat myyntiin 1.3.2017 Tikettiin sekä Tiketin myyntipisteisiin kautta maan. Konsertteihin järjestetään myös bussikuljetuksia Sastamalasta sekä Tampereelta.

 

KONSERTTISARJA 2017

 

PE 21.7. KLO 19 LAUKON KARTANO

Brotherly Love – Henry & Daniel Purcellin musiikkia

Evelyn Tubb & Sprezzatura-yhtye

 

LA 22.7. KLO 19 SASTAMALAN PYHÄN MARIAN KIRKKO

Monteverdi: Vesper 1610

Sastamala Gregoriana Consort, Pormestarin sinkit ja pasuunat

Kamarikuoro Utopia, johtaa Roberto Balconi, Michael Fields & Evelyn Tubb

 

SU 23.7. KLO 19 SASTAMALAN PYHÄN MARIAN KIRKKO

Rakkaustarina: sensuellia ja säkenöivää musiikkia Händelin oopperoista

Tuuli Lindeberg sopraano, Teppo Lampela kontratenori

Barokkiyhtye Baccano

 

MA 24.7. KLO 19 TYRVÄÄN PYHÄN OLAVIN KIRKKO

Tie Lutherin luo

Corina Marti, clavisimbalum ja nokkahuilut, Anna-Maaria Oramo, clavisimbalum

Michal Gondko, luuttu, Sirkku Rintamaki, sopraano, David Hackston, kontratenori

 

TI 25.7. KLO 19 SASTAMALAN PYHÄN MARIAN KIRKKO

Peregrīnā†iō

Markku Luolajan-Mikkola, barokkisello

 

TO 27.7. KLO 19 SASTAMALAN PYHÄN MARIAN KIRKKO

Ain iloidca, ain riemuidca! Reformaatio 500 vuotta & Suomi 100 vuotta
Lumen Valo

 

PE 28.7. KLO 19 SASTAMALAN PYHÄN MARIAN KIRKKO

Rautavesi – Mestarikurssin päätöskonsertti

 

www.sastamalagregoriana.fiwww.facebook.com/sastamalagregoriana

www.twitter.com/sastamalamusicwww.instagram.com/sastamalagregoriana

Sastamala Gregoriana -festivaali soi vuosittain heinäkuun viimeisellä viikolla Sastamalassa, Rautaveden ikiaikaisissa kulttuurimaisemissa. Sastamala Gregoriana tunnetaan ainutlaatuisena ja tunnelmallisena vanhan musiikin tapahtumana, jossa huipputason konsertit yhdistyvät persoonallisiin esityspaikkoihin ja järjestäjien vieraanvaraisuuteen. Se on vanhan musiikin kohtauspaikka, jonne niin taiteilijat kuin kuulijatkin haluavat tulla yhä uudelleen. Konserttisaleina toimivat pääosin Sastamalan keskiaikaiset kivikirkot, joiden tunnelmassa ja akustiikassa vanha musiikki soi aitona ja täydellisenä. Monipuolisessa ohjelmistossa tarjotaan yleisölle musiikkia kaikilta vanhan musiikin aikakausilta, niin keskiajalta kuin barokin ja renessanssin kausiltakin, esitellen laajasti sekä vokaali- että instrumentaalimusiikkia. Esiintyjät ovat suomalaisia ja kansainvälisiä vanhan musiikin huippuja. Konserttisarjaa täydentää kansainvälinen mestarikurssi. Festivaalin taiteellisena johtajana toimii englantilainen luuttutaiteilija Michael Fields. Sastamala Gregoriana -festivaali järjestetään ensi kesänä 22. kerran. Finland Festivals nimesi tapahtuman Vuoden festivaaliksi 2016.

Sastamala Gregoriana – Wanhan Musiikin Päivät

21.07.2017 - 28.07.2017

Sastamala Gregoriana – Wanhan Musiikin Päivät juhlistaa Suomen itsenäisyyden juhlavuotta teemalla ”Satoja säveliä, tuhansia tarinoita” tänä vuonna pe 21.7. – pe 28.7.2017.

Vuoden 2017 ohjelmisto esittelee kattavasti keskiajan, renessanssin, barokin kuin nykyajankin musiikkia, jota on sävelletty sekä kirkko- että konserttisaleihin.

Ohjelmistossa näkyy kolme erilaista juhlavuotta; Suomen 100-vuotisjuhla, säveltäjä Claudio Monteverdin 450-vuotisjuhla sekä reformaation 500-vuotisjuhla. Sastamala Gregorianan tunnelma ja taika päästään kokemaan tänä vuonna myös upeassa Laukon kartanossa, Vesilahdessa!
Konsertteja on tänä vuonna seitsemän, ja ne järjestetään Laukon kartanon ohella Sastamalan keskiaikaisissa Pyhän Marian ja Pyhän Olavin kirkoissa Sastamalassa, Pirkanmaalla. Ohjelmiston on koonnut taiteellinen johtaja Michael Fields.

 

KONSERTTISARJA 2017


PE 21.7. KLO 19 LAUKON KARTANO

Brotherly Love – Henry & Daniel Purcellin musiikkia

Evelyn Tubb & Sprezzatura-yhtye

 

LA 22.7. KLO 19 SASTAMALAN PYHÄN MARIAN KIRKKO

Monteverdi: Vesperit 1610

Sastamala Gregoriana Consort

Pormestarin sinkit ja pasuunat

Kamarikuoro Utopia

johtaa Roberto Balconi, Michael Fields & Evelyn Tubb

 

SU 23.7. KLO 19 SASTAMALAN PYHÄN MARIAN KIRKKO

Rakkaustarina: sensuellia ja säkenöivää musiikkia Händelin oopperoista

Tuuli Lindeberg sopraano, Teppo Lampela kontratenori

Barokkiyhtye Baccano

 

MA 24.7. KLO 19 TYRVÄÄN PYHÄN OLAVIN KIRKKO

Tie Lutherin luo

Corina Marti, clavisimbalum ja nokkahuilut

Anna-Maaria Oramo, clavisimbalum

Michal Gondko, luuttu

Sirkku Rintamaki, sopraano

David Hackston, kontratenori

 

TI 25.7. KLO 19 SASTAMALAN PYHÄN MARIAN KIRKKO

Peregrīnā†iō

Markku Luolajan-Mikkola, barokkisello

 

TO 27.7. KLO 19 SASTAMALAN PYHÄN MARIAN KIRKKO

Ain iloidca, ain riemuidca!
Reformaatio 500 vuotta & Suomi 100 vuotta
Lumen Valo

 

PE 28.7. KLO 19 SASTAMALAN PYHÄN MARIAN KIRKKO

Rautavesi

MESTARIKURSSIN PÄÄTÖSKONSERTTI

 

Liput tulevat myyntiin 1.3.2017 Tikettiin sekä Tiketin myyntipisteisiin kautta maan. Konserttien yhteydessä järjestetään myös bussikyydityksiä konsertteihin sekä Sastamalan keskustasta että Tampereelta.

www.sastamalagregoriana.fi

www.facebook.com/sastamalagregoriana

www.twitter.com/sastamalamusic

www.instagram.com/sastamalagregoriana

Sastamala Gregoriana -festivaali soi vuosittain heinäkuun viimeisellä viikolla Sastamalassa, Rautaveden ikiaikaisissa kulttuurimaisemissa. Sastamala Gregoriana tunnetaan ainutlaatuisena ja tunnelmallisena vanhan musiikin tapahtumana, jossa huipputason konsertit yhdistyvät persoonallisiin esityspaikkoihin ja järjestäjien vieraanvaraisuuteen. Se on vanhan musiikin kohtauspaikka, jonne niin taiteilijat kuin kuulijatkin haluavat tulla yhä uudelleen. Konserttisaleina toimivat pääosin Sastamalan keskiaikaiset kivikirkot, joiden tunnelmassa ja akustiikassa vanha musiikki soi aitona ja täydellisenä. Monipuolisessa ohjelmistossa tarjotaan yleisölle musiikkia kaikilta vanhan musiikin aikakausilta, niin keskiajalta kuin barokin ja renessanssin kausiltakin, esitellen laajasti sekä vokaali- että instrumentaalimusiikkia. Esiintyjät ovat suomalaisia ja kansainvälisiä vanhan musiikin huippuja. Konserttisarjaa täydentää kansainvälinen mestarikurssi. Festivaalin taiteellisena johtajana toimii englantilainen luuttutaiteilija Michael Fields. Sastamala Gregoriana -festivaali järjestetään ensi kesänä 22. kerran.

Finland Festivals nimesi tapahtuman Vuoden festivaaliksi 2016.

Sastamala Gregoriana – Wanhan Musiikin Päivät

18.04.2013

Tiina Kuusisto on nimitetty Sastamala Gregoriana -musiikkifestivaalin sekä Tyrvään Pappilan yhteiseksi toiminnanjohtajaksi. Uusi toiminnanjohtaja aloittaa tehtävässään 1.1.2017 ja ryhtyy ensi töikseen suunnittelemaan ensi syksynä avattavan, parhaillaan alkuperäisen asuunsa kunnostettavan Tyrvään Pappilan liiketoimintaa ja toiminnan lanseerausta sekä viimeistelemään ensi kesän Sastamala Gregoriana -musiikkifestivaalin suunnittelua ja toteutusta. Kuusisto vastaa Sastamala Gregoriana -tapahtuman organisoinnista yhteistyössä festivaalin taiteellisen johtajan kanssa, hallituksen ohjauksessa. Hän innovoi, markkinoi, johtaa ja organisoi Tyrvään Pappilan toimintaa.

Tiina Kuusisto (s. 1968) siirtyy tehtävään Tampere-talosta, jossa hän on työskennellyt viimeiset kahdeksan vuotta markkinoinnin yhteyspäällikkönä ja sitä ennen kongressiosastolla projektipäällikkönä. Uudessa työssään Kuusisto pääsee hyödyntämään vankkaa tapahtumamarkkinoinnin kokemustaan sekä työskentelemään omimmaksi kokemassaan ympäristössä rakastamiensa aiheiden kulttuurin, matkailun ja ruoan parissa.

”Tartun toimeeni pää pilvissä, mutta jalat vankasti Tyrvään ikiaikaiseen kulttuurimaastoon upottaen.
Tyrvään Pappilan tulevaa toimintaa kehittäessäni pääsen hyödyntämään pitkää kokemustani tapahtumien suunnittelusta, organisoinnista ja markkinoinnista sekä verkostojani kulttuuri- ja yritysmaailmasta. Jo pitkät perinteet omaavaa, ainutlaatuiseksi kesätapahtumaksi hioutunutta Sastamala Gregoriana -festivaalia lähden viemään eteenpäin nöyrin mielin, konkareita kuunnellen. Tuon mukanani uudenlaisia tapoja toimia sekä toivottavasti myös runsaasti uusia kuulijoita”, Tiina Kuusisto kertoo innostuneena.

Sastamala Gregoriana ry:n hallituksen puheenjohtaja Maiju Vuorenoja on tyytyväinen uuden toiminnanjohtajan valintaan. ”Nykyisen toiminnanjohtajan Johannes Rantasen jäädessä festivaalin taustajoukkoihin olemme tyytyväisiä saadessamme uudeksi toiminnanjohtajaksi tarmokkaan ja kokeneen henkilön, joka omalla työpanoksellaan turvaa jatkossakin korkealaatuisen festivaalin toiminnan. Haluamme säilyttää Sastamala Gregoriana-festivaalin ainutlaatuisen hengen, mutta samalla myös uudistua ja tarjota yleisöllemme ikimuistoisia musiikkielämyksiä jatkossakin”, toteaa Vuorenoja.

Tyrvään pappilan projektipäällikkö Kirsi-Marja Nieminen on myös innostunut uuden toiminnanjohtajan nimityksestä. ”Luottavaisin mielin annamme Tyrvään Pappilan Tiinan luotsattavaksi. Olemme vakuuttuneita, että hänen johdollaan Tyrvään Pappila kasvaa Pirkanmaalla ja valtakunnallisestikin tunnetuksi tapahtumien taloksi, jonka kauniit puitteet ja erinomainen tapahtumatarjonta kutsuvat ihmisiä käymään ja viihtymään talossa. Tiinan innostuneisuus, vahva ammattitaito ja hyvät yhteydet luovat loistavan pohjan Tyrvään Pappilan toiminnan konseptointiin ja markkinointiin”, Nieminen hehkuttaa.

 

Sastamala Gregoriana – Wanhan musiikin päivät tunnetaan ainutlaatuisena ja tunnelmallisena vanhan musiikin tapahtumana, jossa huipputason konsertit yhdistyvät persoonallisiin esityspaikkoihin ja järjestäjien vieraanvaraisuuteen. Konserttisaleina toimivat Sastamalan keskiaikaiset kivikirkot, joiden tunnelmassa ja akustiikassa vanha musiikki soi aitona ja täydellisenä. Monipuolisessa ohjelmistossa tarjotaan yleisölle musiikkia kaikilta vanhan musiikin aikakausilta, esitellen laajasti sekä vokaali- että instrumentaalimusiikkia. Esiintyjät ovat suomalaisia ja kansainvälisiä vanhan musiikin huippuja. Konserttisarjaa täydentää kansainvälinen mestarikurssi sekä ilmaistapahtumat. Festivaalin taiteellisena johtajana toimii englantilainen luuttutaiteilija Michael Fields. Finland Festivals nimesi Sastamala Gregoriana – Wanhan Musiikin Päivät Vuoden festivaaliksi 2016.

Ensi kesänä 21.-29.7. järjestettävän festivaalin teemana on Suomen 100-vuotista itsenäisyyttä juhlistava ”Satoja säveliä, tuhansia tarinoita” . Ohjelmisto on kansainvälinen ja moniaikakausinen, suomalaisella säväyksellä ja ammattitaidolla toteutettuna.
www.sastamalagregoriana.fi
www.facebook.com/SastamalaGregoriana
www.twitter.com/SastamalaMusic   

Vuonna 1922 valmistunut Tyrvään Pappila on merkittävä osa pirkanmaalaista kulttuurihistoriaa. Kiinteistö Oy Tyrvään Pappila tulee saattamaan rakennuksen entiseen asuunsa huolellisesti perinteitä kunnioittaen. Pappilassa tullaan järjestämään laajasti erilaisia kulttuuritapahtumia niin taiteen, musiikin kuin myös hyvän ruuan ympärillä. Osa tapahtumista on säännöllisiä ja osa erilaisia vuoden aikoihin sopivia teemoja. Tilassa tulee olemaan myös vaihtelevia taidenäyttelyitä ja erilaisia palvelukokonaisuuksia yritystapahtumiin.
Uusi tilaisuuksien talo avataan syksyllä 2017.
Tyrvään Pappilan internet-sivut avautuvat kevään 2017 aikana.

1 / 9

2 / 9

3 / 9

4 / 9

5 / 9

6 / 9

7 / 9

8 / 9

9 / 9
  • Yhteistyössä: