Etusivu » Kaikki festivaalit » » Satasoitto, Harjavalta ja Kokemäki

Satasoitto, Harjavalta ja Kokemäki
24.08.2018 - 02.09.2018Tietoa festivaalista

Satasoiton ohjelma yhdistelee ennakkoluulottomasti musiikillisia elämyksiä eri tyylilajeissa Harjavallan ja Kokemäen maaseutumiljöön ainutlaatuisissa konserttipaikoissa. Satasoiton konserttien ydin on kamarimusiikissa ja puhallinmusiikissa, joita täydentävät laadukkaat viihde- ja lastenkonsertit.

Tapahtuman luonne

Klassinen musiikki Kamarimusiikki Nykymusiikki Ohjelmaa lapsille Ohjelmaa nuorille Ooppera ja kuoro Esteetön pääsy Myös ilmaistapahtumia VIP-paketteja

Tapahtuman yhteystiedot

Verkkosivut www.satasoitto.fi
Sähköposti info@satasoitto.fi
Festivaaliosoite Harjavalta & Kokemäki Katso kohde kartalla
Puhelin +358 40 488 6294

Festivaali kartalla

Jaa tapahtuma

Satasoitto-festivaalin tuottaja vaihtuu

12.04.2018

Tuuli Penttinen-Lampisuo lopettaa Satasoitto-festivaalin tuottajana.

”Tuotin kolme Satasoitto-festivaalia, joiden aikana kehitimme etenkin markkinointia ja yhteistyökumppanuuksia sekä organisaation omia työkaluja, kuten sopimuksia ja aikataulutusta. Kaikki tämä on ollut mahdollista, koska festivaalin taiteellinen linja on ollut kirkas ja hallitus hyvin sitoutunut. Jatkan vielä yhteistyötä ikään kuin konsultin ominaisuudessa, sillä kevään aikana uudistamme Satasoiton strategian”, Penttinen-Lampisuo kertoo. Hän on myy kulttuurin ja markkinoinnin palveluita yrittäjänä porilaisessa Kallo Works osuuskunnassa ja toimii tuotantoneuvojana Audiovisuaalisen kulttuurin edistämiskeskus AVEK:issa Helsingissä.

Satasoitto-festivaalin 2018 tuottaja on kokemäkeläinen Tiina Starcke.

Starcke tuli mukaan Satasoittoyhdistyksen toimintaan 2016 ja on vuodesta

2017 alkaen toiminut yhdistyksen rahastonhoitajana. Hän odottaa uusia haasteita iloisin mielin: ”Hallituksen jäsenenä olen ollut mukana jo tämän vuoden suunnittelussa ja nyt tartun innokkaasti ja uteliaana tuottajan tehtäviin. Ihan pian julkistamme ensi kesän hienon ohjelmiston.”

Satasoitto soi jälleen Kokemäellä ja Harjavallassa 24.8.-2.9.2018.

Festivaalin taiteellisina johtajina jatkavat Markku Ollila ja Eeva-Maija Talasma. Festivaalia järjestää Satasoittoyhdistys ry. Yhdistyksen hallituksen puheenjohtajana toimii Päivi Hallamaa-Tupi.

1 / 10

2 / 10

3 / 10

4 / 10

5 / 10

6 / 10

7 / 10

8 / 10

9 / 10

10 / 10
  • Yhteistyössä: