Etusivu » Kaikki festivaalit » » Seinäjoen Tangomarkkinat

Seinäjoen Tangomarkkinat
11.07.2018 - 15.07.2018Tietoa festivaalista

Seinäjoki on tuhansien tarinoiden näyttämö, kun heinäkuussa Tangomarkkinoilla tartutaan hetkeen ja annetaan musiikin puhua. Suomalainen tango, monipuolinen viihdemusiikki ja tanssi yhdistää ihmiset vuosi toisensa jälkeen. Seinäjoen Tangomarkkinat on yli 30-vuotisella taipaleellaan tarjonnut lomakauden parasta kaupunkikulttuuria, jossa kunnioitetaan perinteitä ja heittäydytään avoimin mielin innovatiivisuuden pauloihin. Seinäjoella syttyy joka vuosi uusia tähtiä ja parrasvaloihin nousee uudet laulukilpailussa kruunattavat Tangokuninkaalliset!

Tapahtuman luonne

Monitaidefestivaalit Kansanperinne Pop/Rock Solisti- tai yhtyekilpailuja Vakiotanssit, lavatanssit, tango Viihdemusiikki Esteetön pääsy Myös ilmaistapahtumia VIP-paketteja

Tapahtuman yhteystiedot

Verkkosivut www.tangomarkkinat.fi
Sähköposti info@tangomarkkinat.fi
Festivaaliosoite Seinäjoki Katso kohde kartalla
Puhelin +358 6 420 1111
Toimisto Torikatu 15, FI-60100 Seinäjoki

Festivaali kartalla

Jaa tapahtuma

Seinäjoen Tangomarkkinat vahvistaa omistajapohjaansa

18.10.2017

– omistajaketjuun mukaan Gramofoni Oy ja Suomen Media & Action Oy

Seinäjoen Tangomarkkinat Oy vahvistaa omistajapohjaansa kahdella yrityksellä. Näille yrityksille on tehty suunnattu osakeanti ylimääräisessä yhtiökokouksessa. Uudet omistajayritykset ovat valtakunnallisesti toimiva ohjelmatoimisto Gramofoni Oy ja tanssitapahtumien tuottamiseen keskittyvä Suomen Media & Action Oy. Molemmat yhtiöt ovat olleet Tangomarkkinoiden merkittäviä yhteistyökumppaneita pitkään. Suunnatun osakeannin ohella osakepääomaa vahvistettiin ylimääräisen yhtiökokouksen päätöksen mukaisesti.

Nykyisistä omistajista omistustaan vahvistivat Seinäjoen Energia Oy, Etelä-Pohjanmaan Osuuskappa, Ilkka Oyj ja Sony Music Entertainment Finland Oy.

”Uudet omistajat Gramofoni Oy ja Suomen Media & Action Oy uusina lisäomistajina vahvistavat entisestään Seinäjoen Tangomarkkinat tapahtuman tuottamista sekä kehittämistä. Näiden kahden toimijan verkostot ja toiminta ympärivuotisesti tapahtumien järjestämisessä vahvistavat yhteistyöverkostoja ja tuovat lisäarvoa tapahtumaosaamiseen,”  Tangomarkkinoiden hallituksen pj, kauppaneuvos Kalle Lähdesmäki kertoo.

”Osakepääoman vahvistamisesta ja osakaspohjan laajentamisesta on omistajien keskuudessa käyty keskustelua useamman vuoden ajan, joka nyt päätettiin toteuttaa,” Lähdesmäki jatkaa.

”Tangomarkkinoilla ja Gramofonilla on läheinen yhteistyö jo nyt Tangokuninkaallisten keikkamyynnissä sekä konserttikiertueiden tuottamisessa. Tämä on ehdottomasti positiivinen side, jonka myötä voimme yhdessä vahvistaa suomalaisen tangon asemaa sekä tuottaa laadukasta kotimaista musiikkiviihdettä,”
kertoo Gramofoni Oy:n hallituksen puheenjohtaja Arto Nuotio.

”Yhteistyön tiivistäminen, innovatiivisuus sekä suomalaisen tanssikulttuurin entistä monipuolisempi edistäminen Seinäjoen Tangomarkkinoiden kanssa omistuksenkin kautta luo hyvät mahdollisuudet tulevaisuudelle. On kunnia päästä kehittämään tapahtumaa, joka on iso osa suomalaista tangokulttuuriperintöä,”
Suomen Media & Action Oy:n toimitusjohtaja Nina Huhtala kertoo.

Seinäjoen Tangomarkkinat Oy:n omistajat suunnatun osakeannin jälkeen ovat: Seinäjoen Maila-Jussit ry, Ilmajoen Musiikkijuhlat ry, Seinäjoen kaupunki, Atria Oyj, Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, Ilkka Oyj, Härmän Kuntoutus Oy, Seinäjoen Energia Oy, Sony Music Entertainment Finland Oy, Selmu ry, Marit ja Mikot ry, Gramofoni Oy ja Suomen Media & Action Oy.

Uusiksi jäseniksi hallitukseen valittiin toimitusjohtaja Vesa Hätilä sekä elinvoimajohtaja Erkki Välimäki.

Seinäjoen Tangomarkkinat – Meidän Tango
11. – 15.7.2018
————-

www.tangomarkkinat.fi
http://www.facebook.fi/seinajoentangomarkkinat

Muita festivaaleja Näytä kaikki

1 / 12

2 / 12

3 / 12

4 / 12

5 / 12

6 / 12

7 / 12

8 / 12

9 / 12

10 / 12

11 / 12

12 / 12
  • Yhteistyössä: