Etusivu » Kaikki festivaalit » » Turun musiikkijuhlat

Turun musiikkijuhlat
06.08.2020 - 16.08.2020Tietoa festivaalista

Kaupunkifestivaali tarjoaa Turun upeissa tiloissa ja saaristossa musiikkia moneen makuun: suuria orkesterikonsertteja, kamarimusiikkia, oopperaa, resitaaleja, jazzia, maailmanmusiikkia ja konsertteja koko perheelle. Esiintyjät ovat kansainvälisiä ja kotimaisia klassisen musiikin huippunimiä. Ohjelmistosta vastaa kansainvälisessä nosteessa oleva kapellimestari ja sellisti Klaus Mäkelä.

Tapahtuman luonne

Klassinen musiikki Jazz Kamarimusiikki Kursseja Nykymusiikki Ohjelmaa lapsille Ooppera ja kuoro Esteetön pääsy Myös ilmaistapahtumia VIP-paketteja

Tapahtuman yhteystiedot

Verkkosivut www.tmj.fi
Sähköposti info@tmj.fi
Festivaaliosoite Turku Katso kohde kartalla
Puhelin +358 40 632 3397
Toimisto Sibeliuksenkatu 2, FI-20100 Turku

Festivaali kartalla

Turun musiikkijuhlat tuo elokuussa Turkuun kansainvälisiä ja kotimaisia klassisen musiikin huippunimiä. Suomen vanhin yhtäjaksoisesti toiminut musiikkifestivaali on yksi Pohjois-Euroopan merkittävimmistä klassisen musiikin festivaaleista. Festivaalin perustajana oli vuonna 1960 Turun Soitannollinen Seura. Monipuolinen kaupunkifestivaali tarjoaa yleisölleen korkeatasoista musiikkia, mm. suuria orkesterikonsertteja, kamarimusiikkia, resitaaleja, jazzia, ulkoilmatapahtumia ja konsertteja lapsille. Taiteellisena johtajana toimii kapellimestari Klaus Mäkelä. Aikaisempia taiteellisia johtajia ovat olleet Ville Matvejeff, Topi Lehtipuu, Olli Mustonen ja Martti Rousi.

Jaa tapahtuma

Turun musiikkijuhlat järjestää kaksi konserttia Lontoon Wigmore Halliin

22.01.2020

Turun musiikkijuhlat järjestää kaksi omaa konserttia Lontoon Wigmore Hallissa lauantaina 4. huhtikuuta 2020. Konsertit järjestään peräkkäin klo 11.00 ja 14.00 ja esiintyjinä ovat Lorenza Borrani, Alban Gerhardt, Julia-Maria Kretz, Sunwook Kim, Sarah McElravy, Julian Rachlin ja Turun musiikkijuhlien taiteellinen johtaja Klaus Mäkelä.  Maailman parhaisiin viulisteihin kuuluva Julian Rachlin toimii niin ikään Turun filharmonisen orkesterin päävierailijana.

 

Turku Festival Showcase

Wigmore Hall, Lontoo

La 4.4.2020 klo 11:00

 

Julia-Maria Kretz, viulu

Sarah McElravy, viulu

Julian Rachlin, viulu

Alban Gerhardt, sello

Klaus Mäkelä

Sunwook Kim, piano

 

Colombi: Chiacona

Saariaho: Dreaming Chaconna (After G. Colombi)

Gerhardt

 

Vasks: Castillo interior

McElravy, Gerhardt

 

Schumann: Pianokvintetto

Kim, Rachlin, Kretz, McElravy, Mäkelä

 

Turku Festival Showcase

Wigmore Hall, Lontoo

La 4.4.2020 klo 14:00

 

Lorenza Borrani, viulu

Julian Rachlin, viulu

Sarah McElravy, alttoviulu

Alban Gerhardt, sello

Klaus Mäkelä, sello

 

Sauli Zinovjev: Sospirando 4 “Schubert”

Schubert: Jousikvintetto

Borrani, Rachlin, McElravy, Gerhardt, Mäkelä

 

Konserttien ohjelmat on suunnitellut Turun musiikkijuhlien taiteellinen johtaja Klaus Mäkelä, joka itsekin esiintyy molemmissa konserteissa. Mäkelä on kapellimestariuransa ohella ikäpolvensa parhaita suomalaissellistejä.

Konsertit tuotetaan yhteistyössä Wigmore Hallin kanssa ja ne ovat avoimia yleisölle. Liput ovat myynnissä Wigmore Hallin kanavissa. Konserttien tarkoituksena on myös esitellä nimensä mukaisesti Turun musiikkijuhlia lontoolaisyleisölle ja näin herättää kiinnostusta sen vuosittaista tarjontaa kohtaan.

”Olen todella iloinen ja ylpeä, että Turun musiikkijuhlien konsertit kuullaan Wigmore Hallissa. On suuri kunnia saada soittaa upeiden kollegoiden kanssa maailman parasta musiikkia juuri tässä salissa ja viedä Turun musiikkijuhlia samalla myös maailmalle”, sanoo taiteellinen johtaja Klaus Mäkelä.

”Wigmore Hall on Euroopan hienoimpia ja legendaarisimpia saleja. Se, että meillä on näin upea ja ainutkertainen mahdollisuus, kertoo siitä, mikä asema Turun musiikkijuhlilla kansainvälisessä musiikkikentässä on. Turun musiikkijuhlasäätiö pyrkii strategiansa mukaisesti tiivistämään kansainvälisiä yhteyksiään ja yhteistyötä. Tulemme tulevaisuudessa järjestämään konsertteja ja promootiotilaisuuksia myös Suomen rajojen ulkopuolella, kun se palvelee näitä tavoitteita ja tuo näkyvyyttä ja kansainvälistä yleisöä eli kulttuurimatkailijoita Turkuun. Tietysti samalla koko Suomen musiikkitarjonta saa huomiota”, toteaa Turun musiikkijuhlasäätiön toimitusjohtaja Liisa Ketomäki.

Turun kaupunki, Visit Turku ja Business Finland ovat mukana tapahtumassa ja konserttien ohella järjestetään oma tilaisuus, jossa Turun monipuolinen matkailullinen tarjonta on esillä. ”Olen vaikuttunut siitä työstä, jota Turun musiikkijuhlat tekee Turun kansainvälisen näkyvyyden lisäämiseksi. Kulttuurikaupunki Turulla on paljon tarjottavaa kulttuurimatkailijoille”, sanoo Turun kaupunginjohtaja Minna Arve.

Liput molempiin Turku Festival Showcase -konsertteihin Lontoon Wigmore Hallissa lauantaina 4. huhtikuuta ovat myynnissä Wigmore Hallin sivuilla ja Wigmore Hallin lipunmyynnissä Lontoossa.

Linkit konsertteihin:

https://wigmore-hall.org.uk/whats-on/alban-gerhardt-sarah-mcelravy-julian-rachlin-julia-kretz-larsson-klaus-maekelae-sunwook-kim-202004041100

https://wigmore-hall.org.uk/whats-on/julian-rachlin-lorenza-borrani-sarah-mcelravy-alban-gerhardt-klaus-maekelae-202004041400

Wigmore Hallin lipunmyynti puh: +44 20 7935 2141 ja sähköposti: boxoffice@wigmore-hall.org.uk Wigmore Hallin lipunmyynti on auki klo 10-18.30.

Wigmore Hall: 36 Wigmore Street London W1U 2BP

***

Turun musiikkijuhlat julkaisee koko ohjelmistonsa tiistaina 10. maaliskuuta 2020. Festivaalin taiteellisena johtajana toimii kapellimestari Klaus Mäkelä.

Ruotsin radion sinfoniaorkesteri ja baritoni Peter Mattei sekä mezzosopraano Joyce DiDonato konsertoivat Turun musiikkijuhlien konserteissa 2020

09.01.2020

Turun musiikkijuhlat tuo Turkuun Ruotsin radion sinfoniaorkesterin, joka esiintyy festivaalilla perjantaina 14. elokuuta 2020 klo 19. Solistina festivaalin taiteellisen johtajan, kapellimestari Klaus Mäkelän johtamassa konsertissa on ruotsalaisbaritoni Peter Mattei, joka esiintyy parhaillaan New Yorkin Metropolitanissa Alban Bergin Wozzeck-oopperan pääroolissa. Turun-konsertin ohjelmassa on Ravelin Le Tombeau de Couperin (Couperinin hauta), Mozartin aarioita baritonille ja Sibeliuksen sinfoniat 6 ja 7. Konsertti tuotetaan yhteistyössä Ruotsin radion Itämerifestivaalin kanssa.

”Ruotsin radion sinfoniaorkesteri on Pohjoismaiden parhaita ja edellisestä vierailusta on vierähtänyt kuusi vuotta. Meille on suuri kunnia saada orkesteri jälleen Turkuun ja vielä maailman kysytyimpiin laulajiin kuuluvan Peter Mattein kanssa. Illasta tekee edelleen ainutkertaisen se, että taiteellinen johtajamme ja Ruotsin radio-orkesterin päävierailija Klaus Mäkelä johtaa juuri tämän konsertin”, sanoo Turun musiikkijuhlien toimitusjohtaja Liisa Ketomäki. ”Turun ja Tukholman kaupungit tekevät läheistä yhteistyötä ja konsertti on osaltaan jatkumoa vuosisatoja kestäneessä vuorovaikutuksessa ja kulttuurivaihdossa, joka tiivistynee tulevina vuosina entisestään”, Ketomäki jatkaa.

Turun musiikkijuhlat on jo aiemmin kertonut laajentavansa konserttitarjontaansa valikoidusti myös kesän ulkopuolelle. Maanantaina 7. joulukuuta 2020 klo 19 Turun Konserttitalossa hemmotellaan barokkimusiikin ystäviä amerikkalaismezzo Joyce DiDonaton ja Il Pomo d’Oro –barokkiorkesterin konsertilla. Joyce DiDonato: My Favourite Things –konsertissa kuullaan mezzosopraanon suosikkiaarioita sellaisilta säveltäjiltä kuin Buonamente, Cesti, Dowland, Gluck, Händel, Hasse, Monteverdi, Merula ja Rossi.

Amerikkalainen Joyce DiDonato kuuluu niinikään oopperamaailman kirkkaimpiin tähtiin ja tulkitsee helmikuussa New Yorkin Metropolitanissa Händelin Agrippina-oopperan pääroolia. Sekä Wozzeck että Agrippina välitetään Suomeen Finnkinon Met Live HD –näytöksinä.

”Mikäli yleisö löytää konsertteihimme myös elokuun ulkopuolella eli kysyntää on, pyrkii Turun musiikkijuhlasäätiö tuottamaan niitä strategiansa mukaisesti myös tulevina vuosina. Joyce DiDonato on monipuolinen taiteilija, joka on varmasti houkutellut myös uusia yleisöjä oopperan pariin. On hienoa, että saamme hänet nyt Turkuun ja hänelle merkityksellisellä  ohjelmalla. Il Pomo d’Oro on käynyt meillä nyt niin monta kertaa, että yhteistyö on hyvin luontevaa”, toteaa Liisa Ketomäki.

Liput molempiin konsertteihin (14.8.2020 ja 7.12.2020) tulevat myyntiin kaikissa Lippupisteen toimipisteissä 9.1.2020 klo 12.

Turun musiikkijuhlat on jo aiemmin julkaissut neljä muuta konserttia ensi vuoden ohjelmistostaan. Baritoni Aarne Pelkosen konsertti Suomen eturivin muusikoiden kanssa sijoittuu helmikuulle.

Tenori Juan Diego Flórez konsertoi pianisti Vincenzo Scaleran kanssa 28. heinäkuuta varaslähtönä elokuun festivaalille. Sopraano Nadine Sierra puolestaan konsertoi Turun filharmonisen orkesterin kanssa 13. elokuuta. Kontratenori Franco Fagioli konsertoi Mozart-ohjelmalla Baselin kamariorkesterin kanssa 4. lokakuuta Turun kirjamessujen aikaan.

”Olemme voimakkaan kasvun tiellä ja tavoittelemme seuraavaksi vielä enemmän ja vahvemmin myös kansainvälistä näkyvyyttä ja yleisöä. Haluamme lisätä kulttuurimatkailua Turkuun ja tietysti koko Suomeen. Tästä tulemme kertomaan lisää vielä ennen maaliskuun koko ohjelman julkaisua”, toteaa Liisa Ketomäki.

***

Turun musiikkijuhlat julkaisee koko ohjelmistonsa tiistaina 10. maaliskuutta 2020. Festivaalin taiteellisena johtajana toimii kapellimestari Klaus Mäkelä.

***

Lipunmyynti

Turun musiikkijuhlien lippuja myy Lippupiste kaikissa Lippupisteen toimipaikoissa ja R-kioskeilla kautta maan sekä osoitteesta www.lippu.fi.

Lippujen varaus- ja myyntipalvelu sekä ostamisen neuvonta, puh. 0600 900 900. Puhelun hinta 1,98 €/min + mpm/pvm (Palvelu on avoinna ma-la klo 9-21, su klo 10–18).

Lippuja konserttiin voi ostaa myös Turun Konserttitalon Turun filharmonisen orkesterin lipunmyynnistä (Aninkaistenkatu 9) to-pe klo 12-16: Puh. (02) 262 0333, kulttuuri.myynti@turku.fi. Varauksia otetaan vastaan myös Turun musiikkijuhlien toimistossa: +358 (0)40 632 3397, info@tmj.fi.

Turun musiikkijuhlat järjestetään 6.-16.8.2020.

www.tmj.fi

Turun musiikkijuhlat: HuipputenoriJuan Diego Flórez konsertoi Turussa tiistaina 28. heinäkuuta 2020

12.12.2019

Maailman kysytyimpiin tenoreihin kuuluva Juan Diego Flórez esiintyy Turun musiikkijuhlien konsertissa tiistaina 28. päivä heinäkuuta 2020 klo 19 hieman yli viikko ennen varsinaista festivaalia. Varaslähtökonsertti pidetään Turun konserttitalossa. Pianistina on aiemminkin Turussa vieraillut pianisti Vincenzo Scalera. Ohjelmassa on ooppera-aarioita ja melodioita sellaisilta säveltäjiltä kuin Donizetti, Verdi, Massenet ja Puccini. Ohjelma tarkentuu keväällä.

”Odotan todella paljon ensiesiintymistäni Turun musiikkijuhlilla. Tämä hieno festivaali kerää joka vuosi niin monia kansainvälisiä taiteilijoita, enkä malta odottaa, että pääsen laulamaan sinne ja tapaamaan sen yleisön”, sanoo Juan Diego Flórez.

”Juan Diego Flórez kuuluu maailman kysytyimpien oopperalaulajien ja parhaimpien tenorien joukkoon. Olemme erittäin iloisia, että saamme hänet Turun musiikkijuhlille. Sama ohjelma kuullaan kesällä mm. Salzburgin festivaalilla”, sanoo Turun musiikkijuhlasäätiön toimitusjohtaja Liisa Ketomäki.

Turun musiikkijuhlat on jo aiemmin julkaissut kolme muuta konserttia ensi vuoden ohjelmistostaan. Baritoni Aarne Pelkosen konsertti Suomen eturivin muusikoiden kanssa sijoittuu helmikuulle. Kontratenori Franco Fagioli konsertoi Mozart-ohjelmalla Baselin kamariorkesterin kanssa 4. lokakuuta Turun kirjamessujen aikaan. Sopraano Nadine Sierran konsertti Turun filharmonisen orkesterin kanssa sijoittuu elokuulle.

”Olemme voimakkaan kasvun tiellä ja tavoittelemme seuraavaksi vielä enemmän ja vahvemmin myös kansainvälistä näkyvyyttä ja yleisöä. Haluamme lisätä kulttuurimatkailua Turkuun ja tietysti koko Suomeen. Ensi kesän ohjelmisto on laaja ja hyvin monipuolinen – tulemme Klaus Mäkelän kanssa varmasti kertomaan lisää tarjonnastamme alkuvuodesta”, toteaa Liisa Ketomäki

Juan Diego Flórezin konsertin liput tulevat myyntiin kaikissa Lippupisteen toimipisteissä torstaina 12. joulukuuta klo 10.

***

Turun musiikkijuhlat julkaisee koko ohjelmistonsa maanantaina 9. maaliskuutta 2020. Festivaalin taiteellisena johtajana toimii kapellimestari Klaus Mäkelä.

 

Lipunmyynti

Turun musiikkijuhlien lippuja myy Lippupiste kaikissa Lippupisteen toimipaikoissa ja R-kioskeilla kautta maan sekä osoitteesta www.lippu.fi.

Lippujen varaus- ja myyntipalvelu sekä ostamisen neuvonta, puh. 0600 900 900. Puhelun hinta 1,98 €/min + mpm/pvm (Palvelu on avoinna ma-la klo 9-21, su klo 10–18).

Lippuja konserttiin voi ostaa myös Turun Konserttitalon Turun filharmonisen orkesterin lipunmyynnistä (Aninkaistenkatu 9) to-pe klo 12-16: Puh. (02) 262 0333, kulttuuri.myynti@turku.fi. Varauksia otetaan vastaan myös Turun musiikkijuhlien toimistossa: +358 (0)40 632 3397, info@tmj.fi.

Baritoni Aarne Pelkonen esiintyy Turun musiikkijuhlien konsertissa 3. helmikuuta 2020

19.11.2019

Turun musiikkijuhlat tuottaa jälleen Katedraali soi -viikon avajaiskonsertin. Haavekuvia-konsertti järjestetään maanantaina 3. helmikuuta 2020 klo 19 Turun Tuomiokirkossa. Konsertissa esiintyvät Aarne Pelkonen (baritoni), Marzi Nyman (piano ja kitara), Jukka Perko (saksofoni), Eriikka Maalismaa (viulu) ja Jani Pensola (basisti).

Baritoni Aarne Pelkonen muistetaan Suomen Kansallisoopperassa nähdyn Jaakko Kuusiston säveltämän ja Ulla-Lena Lundbergin romaaniin perustuvan Jää-oopperan solistikaartista: hän tulkitsi pappi Petter Kummelin roolin. Haavekuvia on konsertti, jossa kuullaan rakastetuimmat suomalaiset klassikkolaulelmat sekä varta vasten Pelkoselle sävellettyjä kappaleita vanhojen mestareiden, kuten Eino Leinon, Aaro Hellaakosken ja L. Onervan teksteihin. Näistä sävellyksistä vastaavat Iiro Rantala, Marzi Nyman ja Jukka Linkola.

”Olemme iloisia, että yhteistyömme Katedraali soi -viikon kanssa jatkuu ja Haavekuvia-konsertti on hieno aloitus musiikkijuhlien vuoden 2020 tarjonnassa. Aarne Pelkosen ohella konsertissa kuullaan Suomen eturivin muusikoita ja huipputekijöiden uusia kappaleita”, toteaa Turun musiikkijuhlasäätiön toimitusjohtaja Liisa Ketomäki.

Aarne Pelkonen: Haavekuvia

3.2.2020 19:00 Turun tuomiokirkko

Aarne Pelkonen, baritoni
Marzi Nyman, piano & kitara
Jukka Perko, saksofoni
Eriikka Maalismaa, viulu
Jani Pensola, basisti

Ohjelmistossa:

Laulu oravasta

Maailma on kaunis

Kolme laulua Eino Leinon Hymyilevästä Apollosta

Sinua sinua rakastan

Väliaikainen

Yö väistyy

Tein lasinkuultavan laulun

Rannalla

Kuu kalpea

Kesäyö

Nocturne

Haavekuva

Liput: 25/20 €. Liput Haavekuvia-konserttiin ovat myynnissä 19.11. alkaen. Kaikkia Turun musiikkijuhlien lippuja myy Lippupiste.

Turun musiikkijuhlia vietetään 6.-16. elokuuta 2020 ja 61. Turun musiikkijuhlien ohjelmiston on suunnitellut festivaalin taiteellinen johtaja, kapellimestari Klaus Mäkelä.

Koko ohjelmisto julkistetaan 9.3.2020.

Turunmusiikkijuhlat laajentaa konserttitarjontaansa elokuun ja kesäkaudenulkopuolelle ja julkaisee kaksi konserttia vuodelle 2020

09.10.2019

Turun musiikkijuhlat laajentaa konserttitarjontaansa elokuun ja kesäkauden ulkopuolelle ja julkaisee kaksi konserttia vuodelle 2020. Sopraano Nadine Sierra konsertoi Turun filharmonisen orkesterin kanssa ja kontratenori Franco Fagioli palaa Turkuun Mozart-ohjelmalla yhdessä Baselin kamariorkesterin kanssa.

Turun musiikkijuhlien menestyksekkään 60. järjestämiskerran jälkeen festivaali suuntaa katseensa tulevaan. Turun musiikkijuhlien päätapahtuma on ensi vuonna 6.-16. elokuuta 2020. Turun musiikkijuhlasäätiö laajentaa kuitenkin toimintaansa ja tulee tarjoamaan entistä enemmän konsertteja myös elokuun festivaalin ja kesäkauden ulkopuolella.

”Julkaisemme nyt kaksi ensi vuoden hienoa tapahtumaa, joista toinen sijoittuu elokuun festivaalille ja toinen lokakuulle 2020. Keräsimme tänä kesänä poikkeuksellisen suuren määrän asiakaspalautetta, jossa toivottiin lisää laadukkaita konsertteja. Monet elokuun konserteista ja lisäkonserteista möivät loppuun, mutta emme toisaalta voi kasvattaa valtavasti elokuun festivaalin yksittäisiä konserttimääriä. Haluamme kuitenkin vastata valtakunnalliseen kysyntään ja kasvattaa toimintaamme, mistä johtuen tulemme tuottamaan konsertteja myös talvikaudella.

Molemmat nyt julkaistavat konsertit alkavat klo 18. Tässäkin vastaamme yleisöltä tulleeseen palautteeseen: konserttien ohella Turussa halutaan ehdottomasti kokea ravintolaelämys ja aikaistetut konsertit mahdollistavat ravintoloiden keittiöiden aikataulut huomioiden konserttielämyksen yhdistämisen ruokailuuun. Tämä palvelee sekä Turun talousalueen yleisöä että muualta tulevia konserttivieraita. Haluamme entistä paremmin huomioida tällaiset kokonaiselämykseen vaikuttavat ja Turun vetovoimaa lisäävät tekijät”, toteaa Turun musiikkijuhlasäätiön toimitusjohtaja Liisa Ketomäki.

 

Nadine Sierra esiintyy TFO:n kanssa 13. elokuuta 2020 klo 18.

Amerikkalaissopraano Nadine Sierra esiintyy Turun filharmonisen orkesterin kanssa torstaina 13. elokuuta 2020 klo 18 Turun Konserttitalossa. Orkesteria johtaa Lorenzo Passerini ja konsertissa kuullaan Sierralle tärkeimpiä ooppera-aarioita mm. Donizettilta, Gounod’lta, Puccinilta ja Verdiltä.

Oopperamaailman lupaavimpiin kykyihin kuuluva sopraano NADINE SIERRA voitti 2017 Richard Tucker -palkinnon ja 2018 Metropolitan-oopperan Beverly Sills -palkinnon.  Sierra tunnetaan nyt mm. San Franciscon oopperan Musettana, mutta eritoten Rigoletton Gildan roolista Metropolitanissa, Berliinin valtionoopperassa ja Pariisin kansallisoopperassa, Lucia di Lammermoorin nimiroolista mm. Venetsian La Fenicessä ja lukuisista Mozartin oopperoiden päärooleista maailman johtavissa oopperataloissa.

Sierran hengästyttävää menestystä kilpailujen ja palkintojen voittajana ovat seuranneet niin Voguen ja Opera Newsin kaltaiset mediat, lukemattomat Instagram-seuraajat kuin myös Nick Romeo 2011 ilmestyneen kirjansa Driven: Six Incredible Musical Journeys Nadine Sierralle omistetussa luvussa.

 

Kontratenori Franco Fagioli palaa Turkuun Mozart-ohjelmalla ja Baselin kamariorkesterin kanssa sunnuntaina 4. lokakuuta 2020 klo 18.

Turun musiikkijuhlien Agrippina-esityksessä häikäissyt kontratenori Franco Fagioli palaa Turkuun Baselin kamariorkesterin (Kammerorchester Baselin) kanssa. Ohjelmistossa on Mozartin aarioita kastraateille. Konsertti sijoittuu samaan viikonloppuun Turun Kirjamessujen ja Ruoka- ja viinimessujen kanssa.

Maailman kysytyimpiin kontratenoreihin kuuluva Fagioli hurmasi suomalaisyleisön Händelin Agrippina-oopperan keisari Nerona Turun musiikkijuhlien varaslähdössä  kesäkuussa 2019.

”Välittömästi konsertin jälkeen moni yleisön jäsen lähetti viestiä toivoen Fagiolin nopeaa paluuta ja kun siihen tarjoutui mahdollisuus hienon Baselin kamariorkesterin kanssa, tartuimme tilaisuuteen. Konsertti on vielä samana viikonloppuna Turun Kirjamessujen ja Turun Ruoka- ja viinimessujen kanssa ”, toteaa Turun musiikkijuhlasäätiön toimitusjohtaja Liisa Ketomäki.

Turun musiikkijuhlat julkaisee koko ohjelmistonsa maanantaina 9. maaliskuutta 2020.

Lipunmyynti molempiin konsertteihin alkaa torstaina 10.10. klo 9.

1 / 43

2 / 43

3 / 43

4 / 43

5 / 43

6 / 43

7 / 43

8 / 43

9 / 43

10 / 43

11 / 43

12 / 43

13 / 43

14 / 43

15 / 43

16 / 43

17 / 43

18 / 43

19 / 43

20 / 43

21 / 43

22 / 43

23 / 43

24 / 43

25 / 43

26 / 43

27 / 43

28 / 43

29 / 43

30 / 43

31 / 43

32 / 43

33 / 43

34 / 43

35 / 43

36 / 43

37 / 43

38 / 43

39 / 43

40 / 43

41 / 43

42 / 43

43 / 43
  • Yhteistyössä: