Etusivu » Kaikki festivaalit » » Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski

Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
27.07.2017 - 30.07.2017Tietoa festivaalista

Työväen Musiikkitapahtuma tunnetaan menevistä keikoista, lämpimästä tunnelmasta ja nimekkäästä esiintyjäkaartista. Valkeakoskella UPM:n Tervasaaren paperitehtaan ja Myllysaaren museon pihalla järjestettävässä tapahtumassa kuullaan mm. poppia, rokkia, räppiä, työväenlauluja ja maailmanmusiikkia.

Tapahtuman luonne

Monitaidefestivaalit Elokuva Etno / Maailmanmusiikki Jazz Kirjallisuus, runous Kursseja Kuvataide Ohjelmaa lapsille Ohjelmaa nuorille Perinteinen kansanmusiikki Pop/Rock Seminaareja, luentoja Stand up Teatteri Työpajoja Vakiotanssit, lavatanssit, tango Viihdemusiikki Esteetön pääsy Myös ilmaistapahtumia Ulkoilmatapahtuma VIP-paketteja

Tapahtuman yhteystiedot

Verkkosivut www.valmu.com
Sähköposti info@valmu.com
Festivaaliosoite Valkeakoski Katso kohde kartalla
Puhelin +358 40 525 7177
Toimisto Kanavanranta 3, FI-37600 Valkeakoski

Festivaali kartalla

Nelipäiväinen Työväen Musiikkitapahtuma tunnetaan menevistä keikoistaan, lämminhenkisestä tunnelmastaan ja nimekkäästä esiintyjäkaartistaan. Tapahtumassa kuullaan muun muassa poppia, rokkia, räppiä, työväenlauluja ja maailmanmusiikkia.

Valkeakoskella UPM:n Tervasaaren paperitehtaan ja Myllysaaren museon pihamaalla järjestettävä festivaali kutsuu jokaisen ihastelemaan historian ja nykypäivän ainutlaatuista kohtaamista, työväen uusien ja vanhojen perinteiden rinnakkaiseloa.

Festivaalin taustalla toimii voittoa tavoittelematon Työväen Musiikkitapahtuma ry, joka järjestää lisäksi lavatansseja sekä vuotuisen Kirjazz-tapahtuman Kirjaslammen tanssilavalla Valkeakoskella.

Jaa tapahtuma

Työväen Musiikkitapahtuma ensi viikolla Valkeakoskella

17.07.2017

Hyväntuulinen, perinteikäs, laadukas ja monipuolinen Työväen Musiikkitapahtuma järjestetään jälleen UPM:n Tervasaaren paperitehtaan ja Myllysaaren museon pihamaalla 27.-30.7.2017. Tapahtuma täyttää 45 vuotta ja on samalla osa Suomen 100-vuotisjuhlavuotta.

Festivaalin ohjelmassa on tänäkin vuonna monipuolisesti upeita tähtiartisteja, työväenmusiikkia, keskustelutilaisuuksia ja kulttuuria koko perheelle.

Festivaalin esiintyjinä nähdään muun muassa monipuolinen tyylitaituri Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani, suomalaisen popin ykkösnimi SANNI, vankkumatonta kansansuosiota nauttiva Lauri Tähkä, upea Anna Puu, särmikäs Vesterinen yhtyeineen, uutta fantastista tulemista tekevä Chisu, vahva lauluntekijä Mariska ja kovassa nosteessa oleva Litku Klemetti.

Mukana ovat myös Lappeenrannan rock-peruskallio Kotiteollisuus, hip hopin suuri mies Paleface, pitkän linjan rocklaulajan Pauli Hanhiniemen Retkue, niin ikään pitkän linjan muusikko Jarkko Martikainen ja Luotetut Miehet, iskelmäkansan paljon toivomat Pekkaniskan Pojat, Anne Mattila sekä lasten suosikit Maltti ja Valtti.

SF-Blues tekee Valkeakoskella erikoiskeikan. Dave Lindholmin, Heikki Silvennoisen ja Pepe Ahlqvistin kokoonpano esiintyy tapahtumatorstaina valitettavasti ilman Pepe Ahlqvistia, mutta kokoonpanoa vahvistavat muusikkolegendat Eero Raittinen ja Jukka Gustavson.

Katso koko ohjelma osoitteesta www.valmu.com/ohjelma!

Keskustelua sananvapaudesta ja työväenlauluista

Tapahtuman keskustelutilaisuudet ovat perinteisesti keskeinen osa ohjelmaa. Perjantaina muusikko Jarkko Martikainen ja tietokirjailija Timo Kalevi Forss keskustelevat Leevi and the Leavingsin Gösta Sundqvistin merkityksestä suomalaiselle populaarikulttuurille. Forss on kirjoittanut elämäkertakirjan Gösta Sundqvist – Leevi and the Leavingisin dynamo, joka julkaistaan 16.8. Keskustelu on osa Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa.

Niin ikään perjantaina käydään laajempaa yhteiskunnallista keskustelua Arvokeskustelijoiden paneelissa otsikolla Ollaan ihmisiksi? Keskustelu arvoista ja sananvapaudesta. Juontajana on toimittaja Markus Leikola. Keskustelijoina ovat SAK:n puheenjohtaja Jarkko Eloranta, Journalistiliiton puheenjohtaja Hanne Aho, tutkijatohtori Reetta Pöyhtäri, tutkijatohtori ja toimittaja Jarno Liski.

Työväenlauluihin paneudutaan Työväenlauluseminaarissa lauantainta. Seminaari toteutetaan yhteistyössä Taideyliopiston Sibelius-Akatemian, Turun Yliopiston musiikkitieteen oppiaineen ja Tyovaenmusiikki.fi-portaalin kanssa. Seminaarin vetäjinä ovat tutkijatohtori Saijaleena Rantanen ja musiikintutkija Susanna Välimäki. Mukana ovat myös tämän päivän muusikot Jarkko Martikainen ja Paleface.

Lauantaina keskusteluihin tuodaan myös eurooppalaista näkökulmaa. Euroopan parlamentin S&D-ryhmä ja Vasemmisto toteuttavat keskustelutilaisuuden Euroopasta, sananvapaudesta ja populismista. Mukana mepit Miapetra Kumpula-Natri (sd) ja Merja Kyllönen (vas).

Lauantaina puhutaan myös asunnoista ja työvoimapolitiikasta. Keskustelussa Asuntopolitiikka työvoiman liikkuvuuden esteenä? ovat mukana SDP:n kansanedustaja Tarja Filatov ja Kokoomuksen helsinkiläinen kaupunginvaltuutettu Ted Apter. Yhteistyössä PAM.

Elokuvaesitys musiikin säestyksellä sekä kirkkokonsertti

Festivaalitorstaina on luvassa upeita elokuvaelämyksiä kaksin kappalein. Tapahtuman Jylhävaarassa nähdään Juho Kuosmasen elokuvat Salaviinanpolttajat sekä Romu-Mattila ja kaunis nainen. Elokuvia säestää Ykspihlajan Kino-orkesteri livenä.

Lauantaina Valkeakosken kirkossa järjestetään kirkkokonsertti Pimeästä Valoon, jossa esiintyvät Jukka & Tove Leppilampi sekä Joonatan Rautio. Valitettavasti Jippu joutui peruuttamaan kaikki heinäkuun esiintymisensä sairastumisen takia, eikä häntä näin ollen nähdä Valkeakoskella.

Suomigospelin kiintotähden, laulaja-lauluntekijä Jukka Leppilammen, ura on kulkenut progressiivisen rockin lähteiltä folk-gospelin ja äänirunouden kautta tähän päivään, jossa ’mies, ääni ja kitara’ ovat voimakkaasti juurillaan. Uudessa triossaan hänen rosoista lauluääntään ja persoonallista kitaransoittoansa täydentävät Tove Leppilammen herkkä ja intensiivinen laulu sekä Joonatan Raution värikylläinen pianon- ja saksofoninsoitto. Valkeakoskella on luvassa Jukan vanhoja kestohittejä uusin sovituksin sekä täysin tuoretta ohjelmistoa.

Työväen Musiikkitapahtuma on tunnettu menevistä keikoistaan, lämminhenkisestä tunnelmastaan ja nimekkäästä esiintyjäkaartistaan. Tapahtumassa kuullaan joka vuosi laadukas kattaus muun muassa poppia, rokkia, räppiä, työväenlauluja ja maailmanmusiikkia.

Festivaali kutsuu jokaisen ihastelemaan satavuotiaan Suomen juhlavuonna historian ja nykypäivän ainutlaatuista kohtaamista, työväen uusien ja vanhojen perinteiden rinnakkaiseloa.

Festivaalin taustalla toimii voittoa tavoittelematon Työväen Musiikkitapahtuma ry, joka järjestää lisäksi lavatansseja sekä Kirjazz&Blues -tapahtuman Kirjaslammen tanssilavalla.

Työväen Musiikkitapahtuma 27.-30.7. 2017 Valkeakoskella
Mm. Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani, SANNI, Lauri Tähkä, Chisu, Paleface, Kotiteollisuus, Pauli Hanhiniemen Retkue, Pekkaniskan Pojat, Maltti ja Valtti, Pete Parkkonen, Anne Mattila, Ajantaju, M.A. Numminen & Pedro Hietanen, Atomirotta, Anna Puu, Jukka & Tove Leppilampi ja Joonatan Rautio, Hermanni, Edu Kettunen & Hoedown, Litku Klemetti, Tommi Soidinmäki, Eva&Manu, Hauli Bros, SF-Blues, Mariska, Jarkko Martikainen ja Luotetut Miehet, Vesterinen yhtyeineen, Ykspihlajan Kino-orkesteri, Henna Leppänen, Milla Rumi, Sari Aalto, Ilmo Korhonen & Ahti Jokinen, Anna Elina Isoaro, Ville Färsaaret, Risto Aaltonen & Jukka Linkola, Japi Hyökyvaara, Mika Rämä, Päivi Kosonen, Pasi Repo & Co, Los Salsanismo ja paljon muuta!

LIPUT
Tapahtumaranneke 90€
Päiväliput:
Torstai 27.7. 40€
Perjantai 28.7. 45€
Lauantai 29.7. 50€
Ammattiliittoalennuksista sekä opiskelija-, varusmies-, työttömyys- ja eläkeläisalennuksista tiedotetaan osoitteessa www.valmu.com.

Työväen Musiikkitapahtuman uuden Tubeklubin tähtenä Hermanni

01.06.2017

Torstain 27.7. pääsymaksuttoman ja ikärajattoman nuorten tapahtuman ohjelmassa myös Vekara, paikallisia tubettajia, räppäreitä ja paljon muuta!

Yksi Työväen Musiikkitapahtuman tämän vuoden uutuus on Tubeklubi, joka järjestetään torstaina 27.7. Sananvapauden torilla ja viereisessä Jylhävaarassa klo 18-20. Tubeklubin järjestää Työväen Musiikkitapahtuma yhteistyössä Valkeakosken nuorisotoimen kanssa.

Pääsymaksuttoman ja ikärajattoman Tubeklubin tähdeksi saapuu tubettaja Hermanni, jolla on yli 80 000 seuraajaa YouTubessa. Hermannin videoita on katsottu huikeat yli 13 miljoonaa kertaa.

Hermanni Hyyryläinen on hauska ja hurmaava tyyppi. Suomen kieltä opiskeleva, alunperin Lappeenrannasta kotoisin oleva Hermanni rakastaa leikitellä kielellä ja tekee videoita vahvalla murteella. Elämässä reteesti omaa polkuaan kulkeva Hermanni avaa arkeaan kasvavalle seuraajajoukolleen viikottain.

Tubeklubilla pääsevät ääneen myös muun muassa lempääläläinen tubettaja Vekara sekä paikalliset rap-artistit Aaro Joki ja Bläkki. Ohjelmaa on kahdella lavalla, sekä Sananvapauden torilla että Jylhävaarassa (nuorisokeskus Pultti).

Sananvapauden tori on Työväen Musiikkitapahtuman panos Suomi 100 -juhlavuoteen. Työväen Musiikkitapahtuma on osa Pirkanmaan festivaalit ry:n Suomi 100 -kampanjaa, jonka otsikkona on Sananvapauden tarina.

Työväen Musiikkitapahtumassa syntyy myös katutaideteos, kun Pirfestin vuoden 2017 Lähiartisti Ville Färsaaret taituroi Valkeakosken Isosillan alle eteläpäätyyn mittavan katutaideteoksen. Ville Färsaaret on Lappeenrannasta kotoisin oleva itseoppinut kaupunkitaiteilija, kulttuurituottaja ja galleristi. 2000-luvun alkuvuosista katutaiteen eri olomuotoja aktiivisesti ammentanut pikkukaupungin poika on tuonut tällä vuosikymmenelle hilpeää itse ja yhdessä tekemisen meininkiä sekä marginaalikulttuurivaikutteita galleriatiloihin, keikkapaikoille, kouluihin ja vapaaseen kaupunkitilaan.

Työväen Musiikkitapahtuma on tunnettu menevistä keikoistaan, lämminhenkisestä tunnelmastaan ja nimekkäästä esiintyjäkaartistaan. Tapahtumassa kuullaan joka vuosi laadukas kattaus muun muassa poppia, rokkia, räppiä, työväenlauluja ja maailmanmusiikkia.

Festivaali kutsuu jokaisen ihastelemaan satavuotiaan Suomen juhlavuonna historian ja nykypäivän ainutlaatuista kohtaamista, työväen uusien ja vanhojen perinteiden rinnakkaiseloa.

Festivaalin taustalla toimii voittoa tavoittelematon Työväen Musiikkitapahtuma ry, joka järjestää lisäksi lavatansseja sekä Kirjazz&Blues -tapahtuman Kirjaslammen tanssilavalla.

Työväen Musiikkitapahtuma 27.-30.7. 2017 Valkeakoskella
Mm. Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani, SANNI, Lauri Tähkä, Chisu, Paleface, Kotiteollisuus, Pauli Hanhiniemen Retkue, Pekkaniskan Pojat, Maltti ja Valtti

ENNAKKOLIPUT 14.7. SAAKKA:
Tapahtumaranneke 75 € (15.7. jälkeen 90 €)
Päiväliput:
Torstai 27.7. 35 € (15.7. jälkeen 40 €)
Perjantai 28.7. 40 € (15.7. jälkeen 45 €)
Lauantai 29.7. 45 € (15.7. jälkeen 50 €)
Ammattiliittoalennuksista sekä opiskelija-, varusmies-, työttömyys- ja eläkeläisalennuksista lisää osoitteessa www.valmu.com.

Paleface ja Jarkko Martikainen pohtivat tämän päivän työväenlauluja Työväen Musiikkitapahtumassa

25.04.2017

Päiväkohtainen aikataulu julki
Hyväntuulinen, perinteikäs, laadukas ja monipuolinen Työväen Musiikkitapahtuma järjestetään jälleen UPM:n Tervasaaren paperitehtaan ja Myllysaaren museon pihamaalla 27.-30.7.2017. Tapahtuma täyttää 45 vuotta ja on samalla osa Suomen 100-vuotisjuhlavuotta.

Tämän kesän Työväen Musiikkitapahtuma kunnioittaa työväenlauluperinnettä seminaarilla Tieto, taistelu, trauma – Kun laulu ottaa kantaa. Seminaari järjestetään tapahtumalauantaina 29.7. Jylhävaarassa kello 11-14 ja sinne on vapaa pääsy.

Työväen musiikkikulttuurin historiaan luotaavien esitysten lisäksi seminaariin osallistuvat tämän päivän artisteista Jarkko Martikainen ja Paleface. Seminaarin toteuttavat Saijaleena Rantanen Taideyliopiston Sibelius-Akatemiasta ja Susanna Välimäki Turun yliopistosta yhteistyössä Työväen Musiikkitapahtuman ja Tyovaenlaulu.fi -portaalin kanssa.

Työväenmusiikkia on käytetty taistelulauluina, joukkohengen luojana, tarinankerrontana, tiedonvälittäjänä, muistamisen muotona ja surun ilmaisijana. Seminaari esittelee uusia avauksia ja näkökulmia työväenmusiikkiin.

Esitelmät valottavat työväenmusiikin eri muotoja, käyttöyhteyksiä ja merkityksiä historiassa ja nykypäivässä muun muassa valistustyön, siirtolaisuuden, naishistorian sekä yksilön ja yhteisön välisen neuvottelun näkökulmista. Suomi 100 -juhlavuotena ja sisällissodan muistovuoden kynnyksellä on tärkeää pohtia, miten työväenmusiikin perintö näkyy ja kuuluu nykypäivässä. Keskustelun lomassa kuultavat musiikkiesitykset tuovat työväenliikkeen keskeiset teemat jälleen eläviksi. Seminaarin koko ohjelma osoitteessa www.valmu.com/tyovaenlauluseminaari.

Festivaalin päiväkohtainen aikataulu on nyt luettavissa osoitteessa www.valmu.com. Festivaalilla esiintymässä ovat muun muassa Lauri Tähkä, SANNI, Chisu, Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani, Anne Mattila, Edu Kettunen & HoedownEva & ManuKotiteollisuus, Pete Parkkonen ja paljon muuta.

Työväen Musiikkitapahtuma on tunnettu menevistä keikoistaan, lämminhenkisestä tunnelmastaan ja nimekkäästä esiintyjäkaartistaan. Tapahtumassa kuullaan joka vuosi laadukas kattaus muun muassa poppia, rokkia, räppiä, lastenmusiikkia, työväenlauluja ja maailmanmusiikkia.

Festivaali kutsuu jokaisen ihastelemaan satavuotiaan Suomen juhlavuonna historian ja nykypäivän ainutlaatuista kohtaamista, työväen uusien ja vanhojen perinteiden rinnakkaiseloa.

Festivaalin taustalla toimii voittoa tavoittelematon Työväen Musiikkitapahtuma ry, joka järjestää lisäksi lavatansseja sekä Kirjazz&Blues -tapahtuman Kirjaslammen tanssilavalla.

Työväen Musiikkitapahtuma 27.-30.7. 2017 Valkeakoskella

TORSTAI 27.7.
SANNI, Pete Parkkonen, SF-Blues, Hauli Bros, Ykspihlajan Kino-orkesteri ym.

PERJANTAI 28.7.
Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani, Atomirotta, Anna Puu, Jarkko Martikainen ja Luotetut Miehet, Paleface, Pauli Hanhiniemen Retkue, M.A. Numminen ym.

LAUANTAI 29.7.
Lauri Tähkä, Chisu, Edu Kettunen & Hoedown, Mariska, Kotiteollisuus, Ilmo Korhonen & Ahti Jokinen, Vesterinen Yhtyeineen, Pekkaniskan Pojat, Maltti ja Valtti, Milla Rumi, Eva & Manu, Ajantaju ym.

SUNNUNTAI 30.7.
Vatsastapuhuja Sari Aalto, esineteatteriesitys Kirjaslammen soittoniekat

HINNAT 14.7. SAAKKA
Tapahtumaranneke 75€ (15.7. alkaen 90 €) + palvelumaksu 3,50€
Torstai 27.7. 35€ (15.7. alkaen 40 €) + palvelumaksu 3,50€
Perjantai 28.7. 40€ (15.7. alkaen 45 €) + palvelumaksu 3,50€
Lauantai 29.7. 45€ (15.7. alkaen 50 €) + palvelumaksu 3,50€

Ammattiliittoalennuksista sekä opiskelija-, varusmies-, työttömyys- ja eläkeläisalennuksista tiedotetaan osoitteessa www.valmu.com.

Liput myynnissä Tiketissä
Liput myynnissä Lippupisteessä

Tuure Kilpeläinen, Sanni, Lauri Tähkä, Chisu ja Kotiteollisuus Työväen Musiikkitapahtumaan

02.02.2017

Edulliset Helmitarjous-liput myynnissä vain helmikuun ajan!
Hyväntuulinen, perinteikäs, laadukas ja monipuolinen Työväen Musiikkitapahtuma järjestetään jälleen UPM:n Tervasaaren paperitehtaan ja Myllysaaren museon pihamaalla 27.-30.7.2017. Tapahtuma täyttää 45 vuotta ja on samalla osa Suomen 100-vuotisjuhlavuotta.

Festivaalin esiintyjinä nähdään muun muassa monipuolinen tyylitaituri Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani, suomalaisen popin ykkösnimi SANNI, vankkumatonta kansansuosiota nauttiva Lauri Tähkä, uutta fantastista tulemista tekevä Chisu, Lappeenrannan rock-peruskallio Kotiteollisuus, hip hopin suuri mies Paleface, pitkän linjan rocklaulajan Pauli Hanhiniemen Retkue, iskelmäkansan paljon toivoma Pekkaniskan Pojat sekä lasten suosikit Maltti ja Valtti.

Lisää Työväen Musiikkitapahtuman esiintyjiä julkaistaan 1.3. 2017.

Kolmen päivän liput ovat jo myynnissä Helmitarjous-hintaan 65 euroa helmikuun loppuun asti. Maaliskuun alussa myyntiin tulevat normaalihintaiset ennakkoliput, päiväliput ja alennusliput.

Työväen Musiikkitapahtuma on tunnettu menevistä keikoistaan, lämminhenkisestä tunnelmastaan ja nimekkäästä esiintyjäkaartistaan. Tapahtumassa kuullaan joka vuosi laadukas kattaus muun muassa poppia, rokkia, räppiä, työväenlauluja ja maailmanmusiikkia.

Festivaali kutsuu jokaisen ihastelemaan satavuotiaan Suomen juhlavuonna historian ja nykypäivän ainutlaatuista kohtaamista, työväen uusien ja vanhojen perinteiden rinnakkaiseloa.

Festivaalin taustalla toimii voittoa tavoittelematon Työväen Musiikkitapahtuma ry, joka järjestää lisäksi lavatansseja sekä Kirjazz&Blues -tapahtuman Kirjaslammen tanssilavalla.

Työväen Musiikkitapahtuma 27.-30.7.2017 Valkeakoskella
Mm. Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani, SANNI, Lauri Tähkä, Chisu, Paleface, Kotiteollisuus, Pauli Hanhiniemen Retkue, Pekkaniskan Pojat, Maltti ja Valtti
Lisää esiintyjiä julkaistaan 1.3.2017!

HELMITARJOUS 28.2. SAAKKA:
Tapahtumaranneke 65 €
Liput myynnissä vain Tiketissä ja Lippupisteessä
tiketti.fi (hintaan lisätään Tiketin palvelumaksu 3,50 €)
lippu.fi (hintaan lisätään Lippupisteen palvelumaksu 3,50 €)
Tarjoushintaa ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

ENNAKKOLIPUT MYYNTIIN 1.3. ALKAEN:
Tapahtumaranneke 75 €
Päiväliput:
Torstai 27.7. 40 €
Perjantai 28.7. 40 €
Lauantai 29.7. 45 €
Ammattiliittoalennuksista sekä opiskelija-, varusmies-, työttömyys- ja eläkeläisalennuksista tiedotetaan osoitteessa www.valmu.com.

Työväen Musiikkitapahtumaan lisää nimiä: Anna Puu, Pete Parkkonen, Atomirotta, Anne Mattila, Jarkko Martikainen, SF-Blues ja paljon muita!

02.03.2017

Päiväkohtaiset esiintyjät julki!
Hyväntuulinen, perinteikäs, laadukas ja monipuolinen Työväen Musiikkitapahtuma järjestetään jälleen UPM:n Tervasaaren paperitehtaan ja Myllysaaren museon pihamaalla 27.-30.7.2017. Tapahtuma täyttää 45 vuotta ja on samalla osa Suomen 100-vuotisjuhlavuotta.

Festivaalilla nähdään muun muassa loistava artisti Anna Puu sekä Kohta sataa -videolla kohtauttanut Pete Parkkonen. Lisäksi ohjelmassa ovat Rane Raitsikan ja Notkean Rotan huikea bändi Atomirotta sekä YUP-bändin jälkeen komean soolouran luonut Jarkko Martikainen ja Luotetut Miehet.

Iskelmäväkeä hellii laulajatar Anne Mattila ja blueskansan villitsee Heikki Silvennoisen, Dave Lindholmin sekä poikkeuksellisesti Eero Raittisen ja Jukka Gustavsonin tähdittämä SF-Blues. Tapahtumassa nähdään myös särmikkään popin vahva nimi Vesterinen Yhtyeineen ja Edu Kettusen kanssa esiintyvä roots-musiikin bändi Hoedown.

Ohjelman tunnelmallista laitaa edustavat kansainvälinen folk-pop-duo Eva & Manu, monipuolinen ja aina kiinnostava lauluntekijä Mariska sekä särmikäs ja kiehtova Milla Rumi. Rehellistä rockia tarjoilee tamperelaisbändi Hauli Bros.

Työväen Musiikkitapahtuman maineikkaassa Salakapakassa nostalgisia säveliä soittelee Hymyilevä Mies- ja Salaviinanpolttajat-leffoissa musisoiva Ykspihlajan Kino-orkesteri. Tapahtumalauantain iltana Salakapakasta tuleekin Salsakapakka, kun kuumiin latinorytmeihin tempaisee kuubalaisen Pablo Continon tähdittämä Los Salsanismo esitanssijoineen.

Työväen Musiikkitapahtuman perinteistä ohjelmistoa esittävät muun muassa näyttävän juhlakonsertin toteuttava Tiina Pelkonen sekä Runon, tangon ja rakastumisen hurmiossa tunnelmoivat Ahti Jokinen & Ilmo Korhonen.

Tapahtumaperjantain perinteisten avajaisten juhlapuhujana nähdään M.A. Numminen, joka esittää myös musiikkia yhdessä Pedro Hietasen kanssa.

Jo aiemmin julkistettuja esiintyjiä ovat monipuolinen tyylitaituri Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani, suomalaisen popin ykkösnimi SANNI, vankkumatonta kansansuosiota nauttiva Lauri Tähkä, uutta fantastista tulemista tekevä Chisu, Lappeenrannan rock-peruskallio Kotiteollisuus, hip hopin suuri mies Paleface, pitkän linjan rocklaulajan Pauli Hanhiniemen Retkue ja iskelmäkansan paljon toivoma Pekkaniskan Pojat, jonka tahtiin tanssitaan lauantaina päivätanssit.

Lauantaipäivänä on luvassa koko perheen ohjelmaa muun muassa Maltin ja Valtin sekä Osuuskunta Uulun parissa.

Taiteilijaprofessori, pianisti Jukka Linkola ja Kansallisteatterista eläkkeelle jäänyt näyttelijäohjaaja Risto Aaltonen esittävät kunnianosoituksen runoilija Arvo Turtiaiselle otsikolla Hommage a Stadin Arska lauantaina.

Työväen Musiikkitapahtuma on tunnettu menevistä keikoistaan, lämminhenkisestä tunnelmastaan ja nimekkäästä esiintyjäkaartistaan. Tapahtumassa kuullaan joka vuosi laadukas kattaus muun muassa poppia, rokkia, räppiä, työväenlauluja ja maailmanmusiikkia.

Festivaali kutsuu jokaisen ihastelemaan satavuotiaan Suomen juhlavuonna historian ja nykypäivän ainutlaatuista kohtaamista, työväen uusien ja vanhojen perinteiden rinnakkaiseloa.

Festivaalin taustalla toimii voittoa tavoittelematon Työväen Musiikkitapahtuma ry, joka järjestää lisäksi lavatansseja sekä Kirjazz&Blues -tapahtuman Kirjaslammen tanssilavalla.

Työväen Musiikkitapahtuma 27.-30.7. 2017 Valkeakoskella

TORSTAI 27.7.
SANNI, Pete Parkkonen, SF-Blues, Hauli Bros, Ykspihlajan Kino-orkesteri ym.

PERJANTAI 28.7.
Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani, Atomirotta, Anna Puu, Jarkko Martikainen ja Luotetut Miehet, Paleface, Pauli Hanhiniemen Retkue, M.A. Numminen ym.

LAUANTAI 29.7.
Lauri Tähkä, Chisu, Edu Kettunen & Hoedown, Mariska, Kotiteollisuus, Ilmo Korhonen & Ahti Jokinen, Vesterinen Yhtyeineen, Pekkaniskan Pojat, Maltti ja Valtti, Milla Rumi, Eva & Manu, Tiina Pelkonen ym.

SUNNUNTAI 30.7.
Sunnuntain ohjelma julkaistaan myöhemmin keväällä.

ENNAKKOLIPUT MYYNNISSÄ:
tiketti.fi (hintaan lisätään Tiketin palvelumaksu 3,50 €)
lippu.fi (hintaan lisätään Lippupisteen palvelumaksu 3,50 €)

HINNAT
Tapahtumaranneke 75 € + palvelumaksu 3,50 €
Torstai 27.7. 35 € + palvelumaksu 3,50 €
Perjantai 28.7. 40 € + palvelumaksu 3,50 €
Lauantai 29.7. 45 € + palvelumaksu 3,50 €
Ammattiliittoalennuksista sekä opiskelija-, varusmies-, työttömyys- ja eläkeläisalennuksista tiedotetaan osoitteessa www.valmu.com.

Muita festivaaleja Näytä kaikki

1 / 18

2 / 18

3 / 18

4 / 18

5 / 18

6 / 18

7 / 18

8 / 18

9 / 18

10 / 18

11 / 18

12 / 18

13 / 18

14 / 18

15 / 18

16 / 18

17 / 18

18 / 18
  • Yhteistyössä: