Etusivu » Kaikki festivaalit » » Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski

Työväen Musiikkitapahtuma, Valkeakoski
26.07.2018 - 29.07.2018Tietoa festivaalista

Työväen Musiikkitapahtuma tunnetaan menevistä keikoista, lämpimästä tunnelmasta ja nimekkäästä esiintyjäkaartista. Valkeakoskella UPM:n Tervasaaren paperitehtaan ja Myllysaaren museon pihalla järjestettävässä tapahtumassa kuullaan mm. poppia, rokkia, räppiä, työväenlauluja ja maailmanmusiikkia.

Tapahtuman luonne

Monitaidefestivaalit Elokuva Etno / Maailmanmusiikki Jazz Kirjallisuus, runous Kursseja Kuvataide Ohjelmaa lapsille Ohjelmaa nuorille Perinteinen kansanmusiikki Pop/Rock Seminaareja, luentoja Stand up Teatteri Työpajoja Vakiotanssit, lavatanssit, tango Viihdemusiikki Esteetön pääsy Myös ilmaistapahtumia Ulkoilmatapahtuma VIP-paketteja

Tapahtuman yhteystiedot

Verkkosivut www.valmu.com
Sähköposti info@valmu.com
Festivaaliosoite Valkeakoski Katso kohde kartalla
Puhelin +358 40 525 7177
Toimisto Kanavanranta 3, FI-37600 Valkeakoski

Festivaali kartalla

Nelipäiväinen Työväen Musiikkitapahtuma tunnetaan menevistä keikoistaan, lämminhenkisestä tunnelmastaan ja nimekkäästä esiintyjäkaartistaan. Tapahtumassa kuullaan muun muassa poppia, rokkia, räppiä, työväenlauluja ja maailmanmusiikkia.

Valkeakoskella UPM:n Tervasaaren paperitehtaan ja Myllysaaren museon pihamaalla järjestettävä festivaali kutsuu jokaisen ihastelemaan historian ja nykypäivän ainutlaatuista kohtaamista, työväen uusien ja vanhojen perinteiden rinnakkaiseloa.

Festivaalin taustalla toimii voittoa tavoittelematon Työväen Musiikkitapahtuma ry, joka järjestää lisäksi lavatansseja sekä vuotuisen Kirjazz-tapahtuman Kirjaslammen tanssilavalla Valkeakoskella.

Jaa tapahtuma

Työväen Musiikkitapahtuman ohjemistossa ennätysmäärä naisia – mukana myös ainutlaatuinen Brel, Suosalo ja Tegelman -konsertti

02.06.2018

Työväen Musiikkitapahtuman ohjelma alkaa olla hienosäätöä vaille valmis. Päiväkohtainen ohjelma julkaistaan kesäkuussa, mutta jo nyt artistikavalkadi loksauttaa leuat auki. Tänä vuonna lava on erityisesti lahjakkaiden naisten, kun parrasvaloihin astuvat mm. Vesta, Laura Moisio, Suvi Teräsniska, Scandinavian Music Group, Mira Luoti, Sitku, Huora, Minä & Nieminen, Mara Balls, Juurakko, Elsi Sloan ja Värttinä.

 

Brel, Suosalo ja Tegelman tuovat palan Pariisia Valkeakoskelle

Brel, Suosalo ja Tegelman on kunnianosoitus runoilija- ja lauluntekijälegenda Jacques Brelille. Konsertissa kuullaan Brelin tunnetuimpia kappaleita suomeksi käännettyinä. Ohjelmistoon kuuluvat mm. mm. Amsterdam, Ne me quitte pas, Au suivant, Jeff, Le Dernier Repas (Ateria viimeinen) ja La chanson des vieux amants (Oi rakkain). Brel, Suosalo ja Tegelman -kokoonpanoon kuuluvat Martti Suosalo, laulu ja esitys, Pekka Tegelman, kitara ja koskettimet, Teo Siitonen, kontrabasso ja Jan Noponen, lyömäsoittimet.

Pekka Tegelmania kuullaan viikonlopun aikana kahdesti, sillä hänen Minun Amerikkani -produktionsa kajauttaa Valkeakosken ilmoille myös pohjoisamerikkalaista musiikkia. Kuulemme lauantai-iltana muun muassa Little Featia, The Bandia, Tom Waitsia, Ray Charlesia, Bob Dylania ja J.J. Calea.

Myös Martti Suosalo nähdään festivaalissa kahteen kertaan, kun suosittu Leif Segerstamin säveltämä Metsäkansan laulu -ooppera esitetään Puutorilla lauantaina 28.7.
Musari harppaa kunnon digiloikan

Työväen Musiikkitapahtumassa otetaan tänä kesänä käyttöön Hilu-festarirannekkeen. Festariraha on huoleton ja nopea maksutapa, joka pitää tapahtumayleisön rahat ja kortit tallessa. Rannekkeelle ladataan rahaa, jolloin jonotusaika tiskeilläkin lyhenee ja kävijät ehtivät rauhassa nauttia musiikista. Uusi anniskelulaki mahdollistaa myös entistä joustavamman siirtymisen alueelta toiseen ja iltaisin Paperitorin ja Teollisuussalin välinen alue on kokonaisuudessaan anniskelualuetta.

Työväen Musiikkitapahtuma Valkeakoskella 26.-29.7.2018

Koko artistikattaus: Aleksi Aava Band, Apulanta, Dumari & Spuget, Elsi Sloan, Gasellit, Happoradio, Huora, Isac Elliot, Jaakko Laitinen & Väärä Raha, Japi Hyökyvaara, Juha Tapio, Juurakko, Jukka Takalon Kajakkiorkesteri, Katti Matikainen & Nakkirakki, Laura Moisio, Los Salsanismo + DJ, Mara Balls, Matti, Matti ja Teppo, Minä & Nieminen, Mira Luoti, Olavi Uusivirta, Petteri Sariola, Reino Nordin, Sitku, Scandinavian Music Group, Suvi Teräsniska, Timo Rautiainen & Niskalaukaus, Vesta, Värttinä feat. Paleface ja Younghearted.

Liput ja lisätiedot: https://www.valmu.com

Hauskat Duunarit, Dumari & Spuget, Juha Tapio, Apulanta, festarihäät ja sisällissota – Työväen Musiikkitapahtuma sykähdyttää jälleen monipuolisuudellaan

08.03.2018

Työväen Musiikkitapahtumaa juhlitaan tänä vuonna jo 47. kerran. Teltat kohoavat UPM:n Tervasaaren paperitehtaan ja Myllykosken museon pihaan 26.-29.7.2018. Nelipäiväinen monitaidefestivaali on tullut tunnetuksi lämminhenkisestä tunnelmasta, monipuolisesta ohjelmasta ja maan eturivin huippuartisteista. Tänä vuonna ohjelmassa perehdytään myös Sisällissotaan ja Valkeakosken traagiseen historiaan.

Heinäkuun lopussa järjestettävä Työväen Musiikkitapahtuma yllättää jälleen monipuolisella ohjelmallaan. Tapahtumaa juhlitaan neljä päivää Suomen eturivin artistien johdolla. Mukana ovat koko kansan suosikkivävy Juha Tapio ja iskelmätaivaan kuningatar Suvi Teräsniska. Lisäksi lavalla nähdään Vain Elämää -ohjelmassakin tänä keväänä nähtävät Mira Luoti sekä Aki Tykki Happoradio -yhtyeensä kera. Raskaamman musiikin ystäviä hemmottelevat Apulanta ja Timo Rautiainen ja Trio Niskalaukaus. Persoonallisen lisänsä artistikattaukseen tuovat myös mm. punkbändi Huora, Mara Balls, nuorisoidolit Isac Elliot ja Gasellit, Tuomari Nurmion luotsaama Dumari & Spuget, viime vuoden striimatuimman biisin Emman pokannut Reino Nordin sekä viime kesänä tunnelman Salakapakassa kattoon nostanut Los Salsanismo. Folk-pop-lippua Työväen Musiikkitapahtumassa kantavat Scandinavian Music Group ja Palefacen kanssa esiintyvä nykykansanmusiikin legenda Värttinä.
Sota ja rakkaus – Työväen Musiikkitapahtumassa käsitellään suuria tunteita

Työväen Musiikkitapahtumassa tanssitaan tänä kesänä myös häitä, kun yksi onnekas pari pääsee juhlimaan rakkauttansa Työväen Musiikkitapahtuman päälavalle. Festivaali tarjoaa hääparille mm. vihkimisen tai avioliiton siunauksen, hääkakun, hääyön hotellissa sekä lauantain festaripassit hääparin 50 vieraalle.

“Häät ovat monelle yhdet elämän tärkeimmistä juhlista. Kaikilla ei kuitenkaan ole mahdollisuutta järjestää isoja häitä, joten me haluamme tarjota jollekin pariskunnalle elämänsä parhaat juhlat. Häät kruunaa Juha Tapio, joka on lupautunut laulamaan hääparille heidän ensimmäisen yhteisen laulunsa!” tapahtuman toiminnanjohtaja Marianne Haapoja riemuitsee.

Hääparin etsintä on parhaillaan käynnissä osoitteessa: https://www.valmu.com/haattehtaanvalossa
Sisällissota jakoi Valkeakosken kahtia

Vuoden 2018 traagiset tapahtumat kohtelivat rajusti myös Valkeakoskea ja sisällissota repi pienen kaupungin raa’asti kahtia. Valkeakoskella sijaitsevan Metsäkansan kylän traagiset tapahtumat on puettu teatteriksi ja musiikiksi säveltäjä kapellimestari Leif Segerstamin ja kirjailija Arto Seppälän voimin.

Melodraama esitetään Työväen Musiikkitapahtumassa lauantaina 28. Heinäkuuta klo 13.00. Teollisuussaliin tuodulla näyttämöllä punasotilasta tulkitsee suomalaisten rakastama Martti Suosalo Leif Segerstamin säestyksellä. Teoksen ohjaa Leena Salonen.
Haussa Suomen hauskin duunari

Työväen Musiikkitapahtumassa viime kesänä ensimmäisen kerran järjestetty ja suuren yleisömenestyksen saavuttanut Duunari Stand Up nostaa taas parrasvaloihin työpaikkojen nasevimmat sanailijat ja hersyvimmät tarinaniskijät. Kahvihuoneiden arkinen huumori sekä kriittiset ja terävät huomiot työelämästä ovat elävää ja ajankohtaista työväenkulttuuria parhaimmillaan: työelämä muuttuu mutta komiikka jatkuu!

Duunari Stand Upin haku on käynnissä: https://www.valmu.com/duunaristandup/
Työväen Musiikkitapahtuma 26.-29.7.2018

Mukana mm. Aleksi Aava Band, Apulanta, Dumari & Spuget, Duunari Stand-up, Gasellit, Happoradio, Huora, Japi Hyökyvaara, Juha Tapio, Juurakko, Los Salsanismo, Mara Balls, Matti ja Teppo, Minä & Nieminen, Mira Luoti, Olavi Uusivirta, Paleface & Värttinä, Reino Nordin, Scandinavian Music Group, Suvi Teräsniska, Timo Rautiainen ja Trio Niskalaukaus, Younghearted, Isac Elliot, Elsi Sloan, Petteri Sariola.
Liput:

Tapahtumaranneke ennakkohintaan 75€
Alle 18-vuotiaat ja yli 80-vuotiaat ilmaiseksi (ei koske Isac Elliotin keikkaa)
Katso lisää tapahtumasta: https://www.valmu.com

1 / 18

2 / 18

3 / 18

4 / 18

5 / 18

6 / 18

7 / 18

8 / 18

9 / 18

10 / 18

11 / 18

12 / 18

13 / 18

14 / 18

15 / 18

16 / 18

17 / 18

18 / 18
  • Yhteistyössä: