Etusivu » Kaikki festivaalit » » Vaasan Kuorofestivaali

Vaasan Kuorofestivaali
toukokuu 2022

Tietoa festivaalista

Vaasan Kuorofestivaali on kansainvälinen kuoromusiikin suurtapahtuma. Iloinen ja sosiaalinen laulukauden päätösjuhla on avoin kaikille kuoroille. Festivaalin aikana laulu- ja kuoromusiikkia kuullaan kirkoissa, konserttisaleissa, kouluissa ja ravintoloissa.

Tapahtuman luonne

Ooppera ja kuoro Etno / Maailmanmusiikki Jazz Klassinen musiikki Pop/Rock Seminaareja, luentoja Työpajoja Esteetön pääsy Myös ilmaistapahtumia VIP-paketteja

Tapahtuman yhteystiedot

Verkkosivut www.vaasa.fi/koe-ja-nae/kulttuuria-vaasassa-ja-seudulla/vaasan-kuorofestivaali/
www.vaasa.fi/en/see-and-experience/culture-in-vaasa-and-vaasa-region/vaasa-choirfestival/
Sähköposti info@vaasachoirfestival.fi
Festivaaliosoite Vaasa Katso kohde kartalla
Puhelin +358 400 564 469
Toimisto Kaupungintalo, Senaatinkatu 1, FI-65100 Vaasa

Festivaali kartalla

Vaasan Kuorofestivaali on viisipäiväinen kansainvälinen laulu- ja kuoromusiikin suurtapahtuma, joka on avoin kaikille kuoroille ja lauluyhtyeille. Festivaalin aikana järjestetään lähes sata konserttia ympäri kaupunkia ja Vaasan seutua; laulu- ja kuoromusiikkia kuullaan mm. kirkoissa, konserttisaleissa, kouluissa, ravintoloissa ja palvelutaloissa. Festivaali järjestetään vuosittain toukokuun puolessa välissä. Pääesiintyjiksi kutsutaan eri laulu- ja kuoromuodoista kansallisia ja kansainvälisiä huippuesiintyjiä. Maailmanmusiikki, barbershop ja perinteisempi kuoromusiikki kulkevat käsi kädessä iloisessa festivaalitunnelmassa. Tule Kuorofestivaalille näkemään, kokemaan ja kuulemaan monipuolisia ja vaikuttavia konserttielämyksiä. Nähdään toukokuussa Vaasassa!

Jaa tapahtuma

Muita festivaaleja Näytä kaikki

1 / 13

2 / 13

3 / 13

4 / 13

5 / 13

6 / 13

7 / 13

8 / 13

9 / 13

10 / 13

11 / 13

12 / 13

13 / 13
  • Yhteistyössä: