Etusivu » Uutiset » Kaustisen kansanmusiikkijuhlien showcase-haku kesälle 2017 käynnistyy 1.10.

Kaustisen kansanmusiikkijuhlien showcase-haku kesälle 2017 käynnistyy 1.10.

30.09.2016

Kaustisen kansanmusiikkijuhlille vuoden 2017 showcase-sarjaan haetaan jälleen kolmea esiintyjäryhmää, sooloartistia tai kansantanssiryhmää.

Showcase-konsertit järjestetään kokoonpanosta riippuen isommilla esiintymislavoilla (Keskipohjanmaa-areena, Café Mondo, Kallioklubi, Kaustinen-sali), joissa on äänentoisto ja/tai pienemmillä, intiimeillä konserttipaikoilla (Pelimannitalo, Iholla-sali), joissa ei ole äänentoistoa ja jotka ovat luonteeltaan akustisia. Kullekin showcase-sarjaan valitulle esiintyjälle tarjotaan kaksi ohjelmapaikkaa juhlilta. Lisäksi showcaset saavat laaja-alaista näkyvyyttä kansanmusiikkijuhlien markkinoinnissa ja viestinnässä (printtimateriaalit, www, festivaaliviikon pressitilaisuudet).

Showcase-sarjaan valituille esiintyjille ei makseta esiintymisistä palkkaa ja matkakustannukset ovat esiintyjien omalla vastuulla. Esiintyjille tarjotaan esiintymispäivinä ruokailu sekä mahdollisuus yöpyä maksutta festivaalin yhteismajoituksessa. Esiintyjät saavat myös festivaalipassin, joka on voimassa koko juhlien ajan.

Hakemuksen voi jättää osoitteessa www.kaustinen.net 1.10. alkaen. Hakuaika päättyy 31.10.2016. Showcase-esiintyjät valitaan marraskuussa 2016 ja valitut showcaset julkaistaan tammikuussa 2017.

Kaustisen kansanmusiikkijuhlat järjestetään 50. kerran 10.-16.7.2017.

www.kaustinen.net

facebook.com/kaustinenfmf

instagram.com/kaustinenfmf

youtube.com/kaustinenfmf

twitter.com/kaustinenfmf

  • Yhteistyössä: