Etusivu » Yhdistys

Yhdistys

Finland Festivals kokoaa sateenvarjonsa alle Suomen parhaat ja kiinnostavimmat taide- ja kulttuurifestivaalit. Musiikin eri lajien lisäksi mukana on niin tanssin, teatterin, kirjallisuuden, kuvataiteen, elokuvan kuin lastenkulttuurinkin parhaat tekijät. Jäsenfestivaaleja on tällä hetkellä lähes sata.

Finland Festivals toimii kulttuurin ja matkailun alalla ja sen tärkeimmät tehtävät ovat festivaalien edunvalvonta, promootio, tiedotus, kansainvälistyminen, kulttuurimatkailun edistäminen, tiedonkeruu ja tutkimus sekä koulutus.Finland Festivals tukee festivaalien toimintaedellytyksiä ja vaikuttaa aktiivisesti alaa koskevaan lainsäädäntöön. FF parantaa jäsentensä toimintaedellytyksiä rakentamalla luottamukselliset suhteet tahoihin, joissa tehdään festivaaleja koskevia päätöksiä.

FF promotoi festivaalejaan Suomessa ja ulkomailla. FF kehittää festivaalien ammattitaitoa järjestämällä koulutusta, neuvontaa, verkostoitumistapahtumia ja ideointitilaisuuksia. FF on festivaalikentän ääni, asiantuntija ja ylivoimainen tietopankki, jonka asiantuntemusta käytetään aina kun festivaalien toimintaedellytyksiä koskevia päätöksiä tehdään.

Kai Amberla toiminnanjohtaja kai.amberla@festivals.fi +358 40 551 5752
Minna Syri viestintäassistentti minna.syri@festivals.fi +358 40 552 7937

Finland Festivals ry yhteystiedot

Toimisto Finland Festivals
Eerikinkatu 3 B
FI-00100 HELSINKI
Sähköposti info@festivals.fi

Osoite kartalla
Palaute

  • Yhteistyössä: